Вътрешен мир Женска енергия и сексуалност Увереност

Вътрешна стойност: Коронясай себе си!

В тази 10-минутна медитация се завръщаме към онова място в себе си, което знае – отвъд всякакви съмнения – че сме достатъчни и достойни такива, каквито сме. Ще се усетим отново цели, в съюз с разпилените си части, в автентичното си и истинско Аз. Ще поставим собствената си корона – така че да носим това усещане със себе си, където и да отидем, каквото и да правим.

Препоръка: Опитай да започваш деня си с тази медитация поне за 1 седмица. Виж как се променя усещането в теб през деня, в общуването с хората. Ако усетиш желание и нужда – продължи още 2 седмици, или се връщай към медитация тогава, когато усетиш импулс.

 

 

На основата на медитация от Тоша Силвър.

Преведена, адаптирана и водена от: Силвия Матеева

====================

Препоръчваме ти също…

СУТРЕШНИЯТ РИТУАЛ НА БОГИНЯТА:

Това е онлайн пакет с 10 сладки дни, в които по лек и приятен начин ще открием силата на сутрешния Ритуал… този Ритуал, който докосва и събужда Богинята в теб!

Защото веднъж събудена сутринта, тя получава зелена светлина да ни води през целия ден.

Лично за мен, Силвия, това е най-неотменната практика през деня – далеч не винаги имам възможност или ресурс всеки ден да посвещавам време на задълбочена практика за моя личен път. Но стартът на деня ми е свещен: това е първият и най-важен момент, когато влизам в енергията на вътрешната богиня, в енергията на себелюбов, свързаност, отвореност за чудесата на живота.

В този 10-дневен курс ще изпитате 10 кратки, приятни, красиви сутрешни ритуали, които активират автентичното женско проявление в нас.

Тук не става дума за нещо, заради което трябва да нагласяте алармата с час по-рано – напротив! Силата на ежедневната практика се състои в нейната простота, изпълнимост, приятно чувство и кратко време за изпълнение. Голяма част от ритуалите можете да правите още, докато лежите. И ще ви отнемат между 3 и 15 минути – според деня и според личните ви предпочитания и възможности. Така с няколко минутки на ден отваряме дните си за нов старт, и оттам – за съвсем нов тип енергия в живота си.

Готова ли си да се гмурнем заедно в това така женско, забавно, приятно, неусетно лечебно предизвикателство, което ни свърза със силата и вибрацията на Вътрешната ни Богиня?

Научи повече и се включи в “Сутрешния ритуал на Богинята” със Силвия тук.

 

Остави коментар