Блог Събития

Джулайско празнуване и 50% отстъпка за всички курсове!

Обяваваме 50% отстъпка на всички онлайн курсове в периода на Джулайското Празнуване

Скъпи приятели,

може би знаете, а може би не, но традицията на Джулая и посрещането на първото Слънце през юли действително тръгва от Варна и региона!

И ние, Силвия и Елена, като Варненки по рождение и душа, се чувстваме силно свързани с този емоционален момент, натрупал толкова спомени през годините… Истината е, че изгревът на първото Джулайско слънце събира по плажовете на Варна много повече хора от лятното Слънцестоене!


Просто още един летен изгрев…
Но всъщност много повече.

Това за нас (а и за все повече хора от други места) е символ на истинския празник на лятото. На летния дух, на свързаността, на страстта, лекотата, радостта. На това заедно да празнуваме живота.

И всичко това си припомняме и почитаме в този свят Изгрев!
Уникално е как всяка година на този ден, в този тъй ранен час, можете да видите плажовете ни препълнени с хора – хора, които не са спали, за да посрещнат Слънцето на страстния Юли, или пък са станали по тъмно. Хора, които се държат за ръце, спомнят си, че ни свързва нещо по-голямо, притихват, наблюдавайки как Бог Слънце изплува от морските вълни с оранжевия си магичен кръг.

И за да почетем този свят за нас момент от годината, 
с радост обявяваме Джулайско Празнуване и

50 % отстъпка на всички наши онлайн курсове,

създаване от началото на нашата дейност досега!* Важи за периода 29 юни – 2 юли 2023!

** Важи за всички курсове, които са предвидени за самостоятелно преминаване (тоест които към момента не изискват съпровод от водещите / не се случват само в определен период на годината).

Подобна отстъпка за всичките ни курсове не сме предлагали никога, със сигурност е нещо, което няма да повторим скоро, и наистина си струва 😉


💖💖💖

За да се възползваш от отстъпката – просто отиди на линка с всички онлайн курсове, разгледай ги и избери този, който те призовава. Там в края е зададена промоционалната цена, валидна за тези 4 дни.

Ваши,

Силвия и Елена

Остави коментар