Женска енергия и сексуалност

Ти си съблазнителка!

Усещаш ли, че в теб бушува сексуален огън, който обаче ти е трудно да изразиш навън? Който понякога сякаш остава незабелязан от мъжете и света? Ако е така, добре дошла! Ще разбием всички прегради между твоята сексуална и страстна същност и външния свят. Ще се превърнеш в жената, която винаги си чувствала че си – секси, завладяваща, печелеща мъжките сърца само с поглед.

Моля регистрирай се БЕЗПЛАТНО, за да чуеш медитацията!

Събуди вродената си способност да привличаш мъжете с лекота, по женския и мек начин, така че ТЕ да гонят теб, вместо обратното,  с помощта  на Мандала Танц. Редовни занятия по Мандала Танц се провеждат във Варна всеки вторник и петък. Присъединете се към затворената група Мандала Танц във Варна за повече актуална и интересна информация за практиката в морската столица.

В други градове провеждаме практиката 1 до 2 пъти месечно. За актуални новини и събития присъединете се към групата “Мандала Танц България”.


Следващи събития в страната:

Image may contain: one or more people and text

24.02.2018г. – София –Изцеление на женската рана част 3: Излекувай връзката си с мъжете

В част 3 на “Изцеление на женската рана” ще лекуваме една от най-важните и святи връзки за една жена: ТАЗИ С МЪЖЕТЕ.

С мъжете въобще като силен пол, с мъжете в живота ни, с онзи единствен мъж, който е в сърцето ни.

Връзката между женското и мъжкото днес е изпълнена с много рани, болки, разочарования, разклатено доверие… натрупвани с векове и хилядолетия.
Няма как да живеем и се чувстваме като Богини, ако не приемам нашия Бог до нас. Няма как да се чувстваме пълноценни като жени, ако отричаме достойното място на Мъжа до нас. Няма как женското да процъфтява, ако е затворено за любовта и доверието към Мъжкото.

Нека си припомним, че в същността си Мъжете, мъжествеността и мъжката енергия имат прекрасни и силни качества, без който животът и щастието ни биха били невъзможни.

От любовта между мъжа и жената се ражда животът и най-красивите ни изживявания.

Това ще си позволим да направим в тази трета част на нашето дълбоко женско изцеление.

За записване тук: http://pages.tenminutepages.com/e1ce995f1/jenskoizceleniesofiatwo.html.


25.02.2018г. – София – Мандала танц за събуждане на женската енергия

14:00-16:30 – Мандала танц – група за начинаещи

 17:00-19:30 – Мандала танц – група за средно напреднали

Добре дошли да се докоснете заедно с нас до тази магия и трансформираща сила. Нека си дадем това време за себе си… да изключим мозъците, включим матката и получим всичко, което искаме в живота!

Отново ще проведем две различни сесии за новите дами и тези, които са по-запознати с танца. Група 1 за начинаещи е предвидена за всички жени, които посещават практиката за първи или втори път. Тук ще обясняваме движенията и процеса в по-големи подробности. Група 2 е за дамите, които са танцували Мандала поне два пъти досега. Там ще имаме по-малко обяснения и повече танц в тишина.

За повече информация и за записване за събитията в София тук.


За контакт с нас във връзка с Мандала и други събития:

Силвия Матеева – silvimateeva@gmail.com, 0898 393817

Eлена Матеева – elena.essentials@gmail.com, 0898 381215

 

Коментара

Остави коментар