Женска енергия и сексуалност

Ти си съблазнителка!

Усещаш ли, че в теб бушува сексуален огън, който обаче ти е трудно да изразиш навън? Който понякога сякаш остава незабелязан от мъжете и света? Ако е така, добре дошла! Ще разбием всички прегради между твоята сексуална и страстна същност и външния свят. Ще се превърнеш в жената, която винаги си чувствала че си – секси, завладяваща, печелеща мъжките сърца само с поглед.

Моля регистрирай се БЕЗПЛАТНО, за да чуеш медитацията!
Регистрирай сеВлез

Събуди вродената си способност да привличаш мъжете с лекота, по женския и мек начин, така че ТЕ да гонят теб, вместо обратното,  с помощта  на Мандала Танц. Редовни занятия по Мандала Танц се провеждат във Варна всеки вторник и четвъртък в Мандала център Алуна. Присъединете се към затворената група Мандала Танц във Варна за повече актуална и интересна информация за практиката в морската столица.

В други градове провеждаме практиката 1 до 2 пъти месечно. За актуални новини и събития присъединете се към групата “Мандала Танц България”.


Това е онлайн продукт за практикуване на силната женска енергийна практика у дома – независимо къде живеете по света!
Със Силвия и Елена Матееви, едни от първите сертифицирани треньорки по Мандала Танц в България, провели стотици сесии в различни градове на страната; работили с над 2000 жени за изцеление на тяхната женската природа, техните женски тела и сърца.

Слушай аудио медитация  за “Нежно лечение на маточното пространство”.

Това е медитативна аудио сесия за дълбока и нежна грижа на матката и маточното пространство. В тези 50 минути се отпускаме напълно и си даряваме красиво изживяване, свързвайки се с енергията в женския ни център. Задействаме лечебен процес изцяло чрез любящото внимание и насладата.

Към медитацията и начини за закупуването й.


За контакт с нас във връзка с Мандала и други събития:

E-mail: assist.mandala@gmail.com

Силвия Матеева – тел. 0898 393817

Eлена Матеева – тел. 0898 381215

Коментара

Остави коментар