Женска енергия и сексуалност

Ти си съблазнителка!

sexy woman 85

Усещаш ли, че в теб бушува сексуален огън, който обаче ти е трудно да изразиш навън? Който понякога сякаш остава незабелязан от мъжете и света? Ако е така, добре дошла! Ще разбием всички прегради между твоята сексуална и страстна същност и външния свят. Ще се превърнеш в жената, която винаги си чувствала че си – секси, завладяваща, печелеща мъжките сърца само с поглед.

Моля регистрирай се БЕЗПЛАТНО, за да чуеш медитацията!
Регистрирай се!Влез!

Събуди вродената си способност да привличаш мъжете с лекота, по женския и мек начин, така че ТЕ да гонят теб, вместо обратното,  с помощта  на Мандала Танц. Редовни занятия по Мандала Танц се провеждат във Варна всеки вторник и петък. Присъединете се към затворената група Мандала Танц във Варна за повече актуална и интересна информация за практиката в морската столица.

В други градове провеждаме практиката 1 до 2 пъти месечно. За актуални новини и събития присъединете се към групата “Мандала Танц България”.


Следващи събития:

24.09.2017 – Бургас – Мандала танц за свързване с женската енергия в нас

Мандала танц е мощна техника за събуждане на женската енергия! Активира в нас извора на женствеността, здравето, вътрешната хармония и младостта.

Добре дошли да се докоснете заедно с нас до тази магия и трансформираща сила. Нека си дадем това време за себе си… да изключим мозъците, включим матката и получим всичко, което искаме в живота!

За повече информация и за записване за Мандала танц в Бургас тук.


29.09 – 01.10.2017 – София – Тридневен маратон “Пробуждане на източника” и Мандала танц

Истинска грижа и изцеление за нашия женски център! С уникалната женска практика “Пробуждане на източника” за изчистване на матката, последвана от Мандала Танц.

Какво прави “Пробуждане на източника” с нас? Изчиства пространството във и около матката – където през годините се складират обиди, болки, травми и усещането за отхвърляне, свързани с нашата женственост и сексуалност.  Помага ни да се усетим много по-леки, спокойни, да включим вътрешната си светлина. И да подготвим чудесно тялото да приема енергията от Мандала Танц!

Към програмата на събитието и за записване тук.


За контакт с нас във връзка с Мандала и други събития:

Силвия Матеева – silvimateeva@gmail.com, 0898 393817

Eлена Матеева – elena.essentials@gmail.com, 0898 381215

 

 

Коментара

Остави коментар