Лечение Събития

Уебинар “Истории от нашето раждане” – new

“Истроии от нашето раждане” – Дълбок и силно разтърсващ уебинар за връзката между това, през което преминава бебето в корема на майка си, как се случва самото раждане и в крайна сметка – целия емоционален свят на детето в последствие.

Ето какво ще научите по време на уебинара:

✿ Как и защо бебето попива директно от своята майка това, което тя чувства, вярва, изживява?
✿ Връзката между нас и майка ни и как тя ще се отрази на връзката между нас и децата ни
✿ Кои събития по време на бременността и раждането доказано оставят траен отпечатък върху емоциите, поведението и изборите ни?
✿ Реални случаи, които показват как наглед съвсем независими проблеми в емоционалността и поведението на детето/възрастния човек се излекуват чрез третиране на пренаталния период
✿ Какво можем да направим като възрастни хора, за да изцелим начина, по който сме дошли на света – и оттам своя житейски път оттук нататък
✿ В уебинара ще можете да зададете и свои въпроси по темата.

/Запис от провеждането на 20.09.2019./

Водеща програма на Елена Матеева за лечение на пренатални травми при възрастни, порастнали хора: 

6-дневен ритрийт “Аз (се) раждам отново”  и 3 месечна онлайн програма в групи от 5 човека “Аз Се Раждам Отново”.

Там се връщаме в травмите и болките, получени в самото начало на земния ни път. За да ги пуснем и излекуваме в любов. За да изживеем ново начало, усещайки се приети, обичани, желани, празнувани… просто защото сме дошли. Тук, на тази Земя, в този Живот.  

След това – в следващите седмици и месеци, дори до година – ефектът продължава да се разгръща малко по малко, изчиствайки старите наслоени блокажи. Освобождавайки все повече място за новия ни прилив на сила, увереност и яснота за живота.

Ето какви резултати могат да наблюдават хората, които минат през тези 6 дни:

✿ разрешаване и пускане на проблемни отношения и връзки
✿ оздравяване на трудни отношения с родител
✿ освобождаване от тежки зависимости, депресии, усещане за обреченост и безнадежност
✿ смелост за отстояване на себе си и границите си
✿ готовност да избираме своя път, вместо да удовлетворяваме вечно чужди очаквания
✿ отваряне на пространство за нови щастливи събития, като по-подходяща работа, нова романтична връзка, смяна на дома с по-добър
✿ освобождаване от хронични страхове
✿ яснота за призванието и пътя на душата ни…

Важно:

Представената на края на уебинара информация за ритрийта “Аз (се) раждам отново” се отнася до предишно провеждане. Актуален в момента е 3 месечният онлайн процес в малки групи от 5 човека. Цялата информация за него ще откриете тук:

Повече инфо за програмата и условията ТУК.

Следваща група!!!
Август 2023, онлайн!

При въпроси свържете се с нас на:
✦ на страницата на Елена във фейсбук
✦ в затворената фейсбук група “Лекуване на пренатални травми с Елена Матеева” (там ще откриеш и много други ценни ресурси, видеа, препоръки за практики за пренаталното време)
✦ на имейл assist.mandala@1-2

Ще сме истински щастливи да бъдем заедно в магичната и лечебна атмосфера на изживяването “Аз (се) раждам отново!”, стартиращо август и тази година!

С Любов и Подкрепа
Елена, Силвия и целия ни екип ❤


Водеща на уебинара е Елена Матеева

Елена е
• Една от лечителките у нас, които най-силно работи с лечението на пренатални травми при пораснали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата
• Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Рей Кастелино (едно от водещите световни имена в тази сфера), Fountain of Life, Миа Кейлеф, Мирна Мартин, Кейт Уайт.
• Възпитаничка на “Fountain of Life” – модерно мистично училище по системата “Womb Awakening” за връщане на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми и Свързване с лечебните Енергии на Мария Магдалена, Дева Мария и Йешуа, завръщане на Раждането като ритуал на Посвещение за Жената и за бебето.

• Духовна дула, отдадена на това транзита на душите – когато идват на земята и когато си отиват от нея да се случва в поле на ЛЮБОВ, РАЗБИРАНЕ, НЕЖНОСТ, ПОЧИТАНЕ и ПРАЗНУВАНЕ.

•В момента Елена е потопена в дълбоко обучение за квантово акушерство на Новото Време при The Matrona. Това е метод, който почита, разбира и е в пълно доверие в процеса на Раждане, в Тялото на Жената и мъдростта на Бебето. Метод на минимално вмешателство и покровителстване на полето на святост и мистичност по време на раждането. Метод за раждане в цялост и според блупринта и есенцията на душите.

• Една от първите треньорки по Мандала Танц и телесни женски практики у нас
• Водеща на женски кръгове към Sistership Circle- една от най-големите световни школи в този формат
• Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

Елена е създател на първата до момента в България дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренаталното време и раждането – “Аз (се) раждам отново” и “Аз (се) Раждам Отново – Онлайн”.

 

Получавай информация и полезни ресурси по имейл!

* indicates required

Моля, кликнете полето, за да се съгласите да получавате полезна информация и ресурси по имейл от нас:

Ако информацията по имейл не ви допада и не ви зарежда истински, можете по всяко време можете да се отпишете от нашите имейли – това става чрез линка “Unsubscribe” в дъното на всеки имейл.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Остави коментар