Женска енергия и сексуалност

Порталът Сърце-Матка-Йони – кратка сутрешна практика

Това е сутрешна женска практика, която можем да правим за няколко минути още докато сме в леглото. И така да започнем деня си заредени със свежа енергия, усещане за женственост и активирани Сърце, Матка и Йони!

Изключително приятна и простичка в същността си, практиката в същото време ни помага да се усетим, да усетим тялото си и живия поток на женското в нас. Тя е първият от десет сутрешни ритуала на Богинята – научи повече за тях тук.

Практиката ще откриеш в това видео:

 

СУТРЕШНИЯТ РИТУАЛ НА БОГИНЯТА -пълният курс с всички 10 сутрешни практики – какво представлява?

Това са 10 сладки дни, в които по лек и приятен начин ще открием силата на сутрешния Ритуал… този Ритуал, който докосва и събужда Богинята в теб!

Защото веднъж събудена сутринта, тя получава зелена светлина да ни води през целия ден.

Лично за мен това е най-неотменната практика през деня – далеч не винаги имам възможност или ресурс всеки ден да посвещавам време на задълбочена практика за моя личен път. Но стартът на деня ми е свещен: това е първият и най-важен момент, когато влизам в енергията на вътрешната богиня, в енергията на себелюбов, свързаност, отвореност за чудесата на живота.

В този 10-дневен курс ще изпитате 10 кратки, приятни, красиви сутрешни ритуали, които активират автентичното женско проявление в нас.

Тук не става дума за нещо, заради което трябва да нагласяте алармата с час по-рано – напротив! Силата на ежедневната практика се състои в нейната простота, изпълнимост, приятно чувство и кратко време за изпълнение. Голяма част от ритуалите можете да правите още, докато лежите. И ще ви отнемат между 3 и 15 минути – според деня и според личните ви предпочитания и възможности. Така с няколко минутки на ден отваряме дните си за нов старт, и оттам – за съвсем нов тип енергия в живота си.

Готова ли си да се гмурнем заедно в това така женско, забавно, приятно, неусетно лечебно предизвикателство, което ни свърза със силата и вибрацията на Вътрешната ни Богиня?

Научи повече и се включи в “Сутрешния ритуал на Богинята”  ТУК.

======================

Получавай информация и полезни ресурси по имейл!

* indicates required


Моля, кликнете полето, за да се съгласите да получавате полезна информация и ресурси по имейл от нас:


Ако информацията по имейл не ви допада и не ви зарежда истински, можете по всяко време можете да се отпишете от нашите имейли – това става чрез линка “Unsubscribe” в дъното на всеки имейл.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


 

Остави коментар