Лечение Пренатално време и раждане

Медитация “Изследване на твоето собствено Раждане”

Приятели, тази медитация ще ви помогне да изследвате, опознаете и започнете да лекувате вашето собствено раждане.

Бебенцата, които някога сме били, копнеят да разкажат историята си, копнеят някой да ги разбере. Копнеят и за това, именно докато разказват историята си, някой да постои до тях и да ги държи в нежност и любов.

Как ти си преживял/а своето раждане?

Какво е било полето около теб и майка ти?

Разбрани и уважени ли са били нуждите ти?

Или са били игнорирани, накърнени и дори наранени?

В тази кратка медитация ще се отдадем на спомняне и изследване. Ще се свържем с информационното поле на нашето мъничко аз от тогава, което е винаги на наше разположение и ще го попитаме какво има да ни каже. Ще дадем гласност на историята му. Ще му дадем възможност може би за първи път в живота му да се почувства наистина разбрано и обгърнато в любов.

Разбирайки себе си по такъв дълбок и красив начин пък, ще ви даде възможност да разбирате нуждите, преживяванията и същността на душата на “бъдещото” ви детенце (ако се подготвяте за неговото зачеване или раждане ). Ще се отвори най-чистия портал за общуване помежду ви -този на ниво душа с душа!

—————————————————

За този процес ще са ти нужни около поне 30 минути, които да можеш да отделиш за себе си. Самата медитация е 23 мин. Но след нея може да имаш нужда да поседиш в тишина, да послушаш музика, да запишеш преживяванията си.

Под видеото със самата медитация ще намериш и видео с предложение за музика, която да си пуснеш към нея.

Преди да продължиш напред, се настани удобно – легнал/а или седнал/а.

Приятно пътешествие:

Предложение за музика:


Тази медитация е част от трилогията уебинари за осъзнато зачеване и раждане “Какво Бебетата искат родителите им да знаят”.

Толкова много се говори за зачеването и раждането, а така рядко се обръща внимание на перспективата и нуждите на идващата душа / идващите души по време на тези свети процеси.

Този курс е:

 • за всички вас, бъдещи родители, които желаете да заченете и родите детето си осъзнато и да разбирате какви са неговите преживявания и неговите нужди в тези така важни, основополагащи и животоопределящи моменти.

 • Той е и за тези от вас, които изпитват трудност да заченат детенцето си, пробвали сте какво ли не. И сте готови да разберете мъдростта във вас и в “бъдещите ви деца. Готови сте да смените перспективата на преживяването си и да разберете от какво може не само детенцето ви, но и вие се нуждаете.

 • Ще даде напълно нови знания на тези от вас, които са по пътя на зачеване инвитро. Знания за потенциалните дарове, но и трудни преживявания и последствия за живота на децата, заченати инвитро.

Курсът е разделен на 3 основни Теми:

 1. “ЗАЧЕВАНЕТО – какво бебетата искат родителите им да знаят за това – още преди да са заченати”
 2. “РАЖДАНЕТО – какво бебетата искат родителите им да знаят за него – още преди да се родят”
 3. “ЗЛАТНИЯТ ЧАС” – какво бебетата искат родителите им да знаят за него”

Цялата информация за Трилогията Уебинари, вижте ТУК!


Ритрийт “Аз (се) раждам отново!” 23-28 май 2023 година

Ако вече усещате ясен повик да обърнете внимание на цялото си идване на бял свят – от зачеване до раждане и първите моменти след него – и да се потопите в най-дълбокия лечебен процес на това време:

Добре дошли сте на ритрийта “Аз (се) раждам отново!”, който ще се проведе от 23 до 28 май 2023 година.

Добре дошли сте на тази силна, лечебна, трансформираща програма, която ни връща там, където са се зародили нашите страхове, болки и съмнения, но и където лежи нашият потенциал, истинска сила, дарове и импулс за живот!. 

Смеем да твърдим, че това е най-пълният и дълбок процес за лечение на пренаталното време и раждането ни в България и вече имаме преминали множество хора, за които той се оказва повратна точка в живота!


Автор и водеща на медитацията е Елена Матеева
Елена е
• Една от лечителките у нас, които най-силно работи с лечението на пренатални травми при пораснали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата
• Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Рей Кастелино (едно от водещите световни имена в тази сфера), Fountain of Life, Миа Кейлеф, Мирна Мартин, Кейт Уайт.

 • Възпитаничка на “Fountain of Life” – модерно мистично училище по системата “Womb Awakening” за връщане на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми и Свързване с лечебните Енергии на Мария Магдалена, Дева Мария и Йешуа, завръщане на Раждането като ритуал на Посвещение за Жената и за бебето.
 • Духовна дула, отдадена на това транзита на душите – когато идват на земята и когато си отиват от нея да се случва в поле на ЛЮБОВ, РАЗБИРАНЕ, НЕЖНОСТ, ПОЧИТАНЕ и ПРАЗНУВАНЕ.
 • Една от първите треньорки по Мандала Танц и женски практики у нас
 • Водеща на женски кръгове към Sistership Circle- една от най-големите световни школи в този формат
 • Елена е създател на първата до момента в България дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренаталното време и раждането – “Аз (се) раждам отново”.

Последвайте Елена във фейсбук ТУК 
Включете се в затворената група на Елена във фейсбук Лекуване на Пренатални Травми с Елена Матеева.

Различни ресурси, уебинари и медитации за лечение на пренаталното време, на раждането ( като майки), както и за подготовка за зачeване можете да видите ТУК.

Получавай информация и полезни ресурси по имейл!

* indicates required

Моля, кликнете полето, за да се съгласите да получавате полезна информация и ресурси по имейл от нас:

Ако информацията по имейл не ви допада и не ви зарежда истински, можете по всяко време можете да се отпишете от нашите имейли – това става чрез линка “Unsubscribe” в дъното на всеки имейл.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


 

Остави коментар