Женска енергия и сексуалност

Упражнение с нефритено яйце 1

Практиката с нефритени яйца е използвана още от древен Китай за трениране на вагиналните мускули на Императрицата и наложничките на Императора!

С 10мин. упражнения на ден, 4 пъти в седмицата, запазвате здравето на женската си полова система, увеличавате сексуалното си излъчване, покачвате значително възбудата по време на секс и оргазмите!

Това е водене през Упражнение 1 с нефритено яйце:

Моля регистрирай се БЕЗПЛАТНО, за да чуеш медитацията!
Регистрирай сеВлез

За нефритените яйца и ползите от тях – гледай тук уебинара “Ярка сексуалност и оргазми” с водещ Силвия Матеева.

За поръчка на качествени, 100% истински нефритени яйца кликни тук.


Цялостно свързване със женската си енергия, поддържане на добро интимно здраве и сексуално излъчване, жените изживяват чрез практикуване на Мандала Танц. Редовни занятия по Мандала Танц се провеждат във Варна всеки вторник и четвъртък  в Мандала център Алуна. Присъединете се към затворената група Мандала Танц във Варна за повече актуална и интересна информация за практиката в морската столица.

В други градове провеждаме практиката 1 до 2 пъти месечно. За актуални новини и събития присъединете се към групата “Мандала Танц България”.


Това е онлайн продукт за практикуване на силната женска енергийна практика у дома – независимо къде живеете по света!

 

Със Силвия и Елена Матееви, едни от първите сертифицирани треньорки по Мандала Танц в България, провели стотици сесии в различни градове на страната; работили с над 2000 жени за изцеление на тяхната женската природа, техните женски тела и сърца.

Слушай аудио медитация  за “Нежно лечение на маточното пространство”.

Това е медитативна аудио сесия за дълбока и нежна грижа на матката и маточното пространство. В тези 50 минути се отпускаме напълно и си даряваме красиво изживяване, свързвайки се с енергията в женския ни център. Задействаме лечебен процес изцяло чрез любящото внимание и насладата.

Към медитацията и начини за закупуването й.


За контакт с нас във връзка с Мандала и други събития:

E-mail: assist.mandala@gmail.com

Силвия Матеева – тел. 0898 393817

Eлена Матеева – тел. 0898 381215

 

Остави коментар