Женска енергия и сексуалност

Свързване с богинята в мен

Във всяка една жена живее една богиня. Или по-точно – много богини! Защото жената е изменчива, гъвкава и пластична в своите състояния. Днес може една богиня да владее съществото ни, утре да се нуждаем от изразяването на друга.

Чрез тази медитация се свързваме с нашата богиня на деня – тази, която има нужда да бъде изразена точно в точно момент. Свързваме се с нейната енергия и нейния божествен заряд, изпълваме клетките си с нейната светлина (която всъщност е нашата собствена, пусната на свобода). Свързваме се и с енергията на Земята – така активираме за няколко минути пълния спектър на женска енергия в себе си.

Only Logged in users can see the content
Регистрирай сеВлез

Свързването с богинята в нас често е част от ритуала на МАНДАЛА ТАНЦ- пълно пробуждане на женската енергия.  Редовни занятия по Мандала Танц се провеждат във Варна всеки вторник и четвъртък в Мандала център Алуна. Присъединете се към затворената група Мандала Танц във Варна за повече актуална и интересна информация за практиката в морската столица.

В други градове провеждаме практиката 1 до 2 пъти месечно. За актуални новини и събития присъединете се към групата “Мандала Танц България”.


Това е онлайн продукт за практикуване на силната женска енергийна практика у дома – независимо къде живеете по света!
Със Силвия и Елена Матееви, едни от първите сертифицирани треньорки по Мандала Танц в България, провели стотици сесии в различни градове на страната; работили с над 2000 жени за изцеление на тяхната женската природа, техните женски тела и сърца.

Слушай аудио медитация  за “Нежно лечение на маточното пространство”.

Това е медитативна аудио сесия за дълбока и нежна грижа на матката и маточното пространство. В тези 50 минути се отпускаме напълно и си даряваме красиво изживяване, свързвайки се с енергията в женския ни център. Задействаме лечебен процес изцяло чрез любящото внимание и насладата.

Към медитацията и начини за закупуването й.


За контакт с нас във връзка с Мандала и други събития:

E-mail: assist.mandala@gmail.com

Силвия Матеева – тел. 0898 393817

Eлена Матеева – тел. 0898 381215

Коментара

Остави коментар