Вътрешен мир Увереност

Правосъдие: Събуждане на огъня

Медитация на Седмица 5 (Сфера Правосърдие) към книгата “Едно желание може да промени вашия живот”

Това е петата от серия медитации, част от програма за постигане на конкретна цел/желание. Тя е описана подробно в книгата “Едно желание може да промени вашия живот”. Целта на това аудио е да улесни всички, които са тръгнали по това пътешествие и изпълняват задачите от книгата. Ние като преминали през тази програма, можем само да препоръчаме да я стартирате. Тя задвижва мощни процеси на промяна, които ще оставят завинаги позитивен отпечатък върху живота ви – нзависимо каква цел си набележите.

Медитация 5 би могла да се изпълнява и без да се движите по книгата – като медитация за отключване нашите огнени сили, на готовността ни към действие за нашите мечти. Тук събуждаме нашия вътрешен супергерой, усещането да бъдем страстни, активни, да не се боим от риска.

Ако не използвате книгата, а искате да правите медитациите, препоръчваме да ги правите подред (от седмица 1 до 10), като ги правите всеки ден и отделяте по 1 седмица на всяка медитация.

Only Logged in users can see the content
Регистрирай сеВлез

Препоръчваме да слушате с тази музика:

Only Logged in users can see the content
Регистрирай сеВлез

1 коментар

  • В медитацията се казва “на еврейски”, а правилното е “на иврит” – езикът на евреите се нарича иврит. И всъщност музиката и медитацията не могат да се пуснат едновременно.

Остави коментар