Изобилие Увереност

Коя е моята мисия?

Твърде често сме в професия и път, които вътрешно усещаме, че не са нашите. Твърде често сме откъснати от знанието кой е нашият път. Следване на чужди амбиции, популярни професии или просто нуждата да плащаме сметките ни отклоняват от онази лична наша мисия, която може да е едновременно източник на радост, удовлетворение и успех в живота.

Тази медитация ще ти помогне да достигнеш до една по-дълбока и подсъзнателна част от теб, където знаеш кой е твоят път и твоята мисия. Направи я поне няколко пъти и забелязвай какви картини излизат спонтанно, какви думи и послания. За още по-добър ефект записвай появилите се неща в тетрадка след самата медитация. И налюдавай как малко по малко пътят на душата ти и най-подходящата професия ще изплуват в съзнанието ти.

Автор и четящ: Петя Белчева

Only Logged in users can see the content
Регистрирай сеВлез

 

Коментара

  • Медитацията е хубава, но не ми се харесва как се чете. Интонацията ми е крайно неподходяща. Медитациите, които се четат от Елена или Силвия, са много по-добри и по-въздействащи.

    • Благодарим за обратната връзка, пробваме с различни варианти, във времето вярваме че ще събираме все повече различни четци, които да ви потапят в точното чувство!

Остави коментар