За нас

Ние – Силвия Матеева, Елена Матеева и Йоанна Иванова – се обединихме около идеята да направим достъпно за всички българи безценното съкровище на водената медитация.

Без нуждата да напускаме дома, да участваме в специални курсове или да плащаме високи такси.

Понякога са ни нужни просто 10-15 мин., които да отделим за себе си и да си възвърнем своя вътрешен покой. Понякога ни е нужна малка пренастройка в подсъзнанието, за да започнем да привличаме желаните неща.

Понякога ни е нужно просто да си отдадем грижата и вниманието, които заслужаваме. За да преоткрием себе си, своята сила и истински потенциал.

Това е мястото, което създадохме и ще обогатяваме постоянно – за да помогнем на всеки да бъде най-добрата версия на себе си.

 

Наред с това тук ще съобщаваме за тренинги и събития на живо в сферата на личностното развитие, щастието, успеха, призванието, любовта и сексуалността.

Ето какво казват участници в нашите тренинги:

Никога няма да забравя тази дата – 04.06.2015 г…

Денят, в които посетих техен тренинг и от който започна една прекрасна промяна в моя живот. Промяна, която стана ежедневие и начин на живот. А скоро и професия, която винаги съм искал да работя като малък, но просто не знаех в какво точно се изразява тя. Но мисля, че вече знам.

Няма да забравя как в едно упражнение трябваше по двойки да споделим няколко неща на другия до нас, а той да играе ролята на огледало и просто да ни слуша. И как исках Ели да ми се падне и така и стана. Как аз споделих за всичко, което бе на дневен ред  – и болките и поуките. Как тя после също сподели за себе си, как изведнъж се влюбих в тях, а впоследствие и в личностното развитие, което те наричат свое призвание или “работа” – ако въобще може да наречеш живота си по този начин. Не че работа е мръсна дума, но когато правиш това, което обичаш и помагаш на хората, мисля че това е нещо повече, мисля че това е просто живот ….

Пиша тези редове с огромната си благодарсност на първо място към живота, че ми поднесе всички лимони и най-накрая се решиш да започна с лимонадата, вместо да не чакам! И благодарсност към тези две прекрасни създания, който просто мога да нарека две деца на живота! Благодаря ви от цялото си сърце Ели и Силви!

Калоян Божанов

kaloyan bojanov 01

 

Остави коментар