Събития

Уебинар МОЕТО ПРИЗВАНИЕ – Как да го открия и направя първи успешни стъпки

Кое заема най-голяма част от времето ни като пораснали, зрели хора? Точно така – РАБОТАТА. Не е ли тогава повече от нормално, нашата работа да отговаря на следните критерии:

• Да ни зарежда и изпълва с удоволствие
• Да използва и развива силните ни страни
• Да бъде за нас не само задължение, но и страст
• Да ни издържа и осигурява добър стандарт на живот
• Да ни носи успех и чувство на себереализация
• Да ни дава усещането, че живеем с нашата мисия, призвание…

Но колко често това е реалността? За съжаление всеки ден се срещаме с хора, „заключени” в професии и работни задачи, които са точно обратното! Да, вярваме, че точната дума е заключени – защото да прекарваш години и дори десетилетия в грешната работа е истински затвор за душата. Тогава ние се затваряме за истинската радост, която носи призванието, и също така лишаваме света от това, което сме призвани да му дадем.

Защо се получава така? Къде бъркаме? Условията ли са проблемът?

Или просто не сме научени да виждаме решението? Ние – Силвия и Ирина – вярваме, че попаднеш ли на пътя на своята мисия и проявиш ли смелост да го следваш, безброй нови възможности се отварят за теб! Цялата Вселена застава зад този, който твърдо реши да последва истинските си таланти и страсти.

Но защо толкова хора дори не знаят какво е тяхното призвание, таланти и страсти? Защо толкова хора са в грешната професия или пък само се лутат от едно нещо към друго? Ето някои от причините:

• Истинските им таланти не са се вписвали в стандартните системи за оценяване в училищата
• Истинските им таланти не са били забелязани и подпомагани от родителите
• Израстнали са с вярването, че само определени професии могат да бъдат успешни и доходни
• Не вярват, че техният талант има смисъл за някого и може да бъде превърнат в професия
• Дори да познават страстите и талантите си – не знаят как да направят стъпки към тях от сегашната си изходна позиция…

Истината, която обществото все още не ни учи – най-големият ти шанс за успех е именно в твоите таланти и вродени силни страни!

Никога няма да бъдеш така успешен и в най-доходоносната професия, както би могъл с твоето истинско призвание. Никога няма да поставиш такава основа за щастие, както ако работиш с удоволствие и радост всеки ден.

Условията, държавата ни влияят негативно само, когато сме в грешната професия! Но ако избереш това, което е твоята сила и страст – винаги ще намериш път към успеха. Дори успехът сам ще започне да те търси!

Гарантираме за това със собствения си опит и опита на стотици успешни хора, който сме изучавали.

Аз, Силвия, се гордея с едно – че винаги съм следвала себе си и съм работила това, което обичам. Винаги съм намирала пътища там, където други не са ги виждали. Никога не съм се примирявала с работа, която не е моята, за повече от няколко месеца. И виждам как когато заставаш зад себе си – и животът винаги застава зад теб.

Преди 3 години бях сред първите, които основаха бранша на фейсбук маркетинга в България – по време, когато още почти никой не виждаше в това истинска професия. Днес отново следвам призива на душата си – въпреки стабилните позиции в досегашната си професия – и преминавам успешно в сферата на личностното развитие. В момент, когато отново редица хора около мен считат това за лудост.

Ирина изоставя дългогодишна кариера в продажбите, за да осъществи двете си мечти – да има собствен вегетариански ресторант и да помага на хората по пътя им към себе си. И въпреки врачните прогнози на мнозина – и двете стават реалност и днес са източникът й на доходи, успех и истинско удовлетворение!

Ще сме щастливи да ви помогнем да откриете кое е Вашето призвание. Този процес ще протече в 2 части:

1. КОЕ Е МОЕТО ПРИЗВАНИЕ – в Част 1 ще работим с техники и упражнения, които ще внесят яснота по въпроса коя професия да следвате. Ще откриете къде са силните ви страни, кои таланти ще ви донесат най-голям успех и каква точно професия може да се оформи от тях.

2. КАК ДА НАПРАВЯ ПЪРВИ УСПЕШНИ СТЪПКИ – често в други тренинги процесът спира до момента, когато откриваме силните си страни и възможната сфера на работа. Но какво да правим след това? Какви действия можем да предприемем, за да материализираме идеите си? Как да съчетаем новото призвание със сегашното си положение? В част 2 ще помогнем на всеки да си отговори на тези въпроси и създаде план на действие, подходящ за неговата изходна ситуация.

Вече и в онлайн вариант за цялата страна!

4 часа видео материал, който гледате винаги, когато пожелаете. Придружени от конкретни домашни и практически насоки за вашия старт в призванието!

ЧАСТ 1: Кое е моето призвание?
ЧАСТ 2: Как да направя първи успешни стъпки?


Очаквайте нов, подобрен и пълен вариант на онлайн курс “МОЕТО ПРИЗВАНИЕ” от Силвия Матеева и Ирина Вълчева-Кръстева. В него ще ви преведем от най-ранните детски моменти до днес, за да получите пълна яснота за вашите истински страсти, таланти и силни страни и как можете да ги последвате днес, стъпка по стъпка.

Поискайте да бъдете сред първите информирани, които ще получат отстъпка от редовната цена при пускането на курса:
За целта пишете на assist.mandala@gmail.com със заглавие “Интерес Моето Призвание – Отстъпка”.


Водещи:

cuci svatba 01Силвия Матеева

тел. 0898 393817

www.facebook.com/silvi.mateeva/

 

 

 

irina 01Ирина Вълчева-Кръстева

тел. 0884 022122

www.facebook.com/jasminespirithouse

 

 

Очакваме ви, за да дадем през 2018 истински тласък към мечтаната работа и повече успех и удовлетворение!


Препоръчваме като допълнение към уебинара/семинара редовното правене на Медитация за самочувствие – в рамките поне на 1 седмица за оптимален резултат.

 

1 коментар

  • […] Иначе не е чак толкова странен прехода от фейсбук маркетинг към коучинг за жени. Истинският фейсбук маркетинг съдържа много психология, емпатия, разбиране на хората и техните подбуди. От друга страна влечението към емоционалните състояния, дилеми и техните решения при хората ме вълнуваха още от съвсем малка. Ако човек ме познава добре, ще знае, че това е едно съвсем естествено развитие от едни към други мои силни качества, на които дойде времето да се превърнат в професия. В случая дори в призвание. […]

Остави коментар