Uncategorized Събития

Уебинар “Любовният ни живот започва от Утробата” – запис от 27.08.2020

Това е запис на уебинара от 27.08.2020 “Любовният ни живот започва в утробата”.

В него разглеждаме:

➤ Защо е заложен в нас механизъм да изграждаме връзки?
➤ Кои са различните видове защитни механизми, които повлияват общуването ни с любимите хора и вземат контрол в трудните ситуации?
➤ Как се зараждат тези механизми на защита и реакция още в утробата?
➤ Какви видове връзки привличаме в следствие на различните защитни механизми?
➤ Как можем да повлияем на защитния механизъм, да го омекотим, да създадем нови неврологични реакции, основаващи се на доверие и сигурност в Любовта?

Ще получите нова, вълнуваща перспектива за това защо най-важните връзки в живота ни се случват както се случват и насоки за това какво можем да направим днес, за да имаме здрави и изпълващи ни взаимоотношения.

Приятно гледане и потапяне!

За да гледате видеото е нужнa парола. За да получите такава, пишете ни на assist.mandala@gmail.com. 

Повече информация за 5 дневния ритрийт “Аз (Се) Раждам Отново” за дълбоко и нежно лекуване на пренаталния ни период и раждането ни, който ще се проведе от 23ти до 27ми Септември, вижте ТУК

Представянето на Ритрийта в уебинара, можете да гледате от 2:06:06.

!!! Важно !!!
Офертата с намаление и подарък бяха валидни при записване за ритрийта до 30ти Август и вече важат регулярните цени, описани тук.

Записването става с плащане на капаро от 50% от сумата.

П.С.: Имаме и силно редуцирана цена за (семейни) двойки, тъй като е истински ценно да преминем такъв процес заедно с партньора, и това може да окаже изключително лечебно въздействие над отношения ни с децата, при бъдещо зачеване, както и в отношенията един с друг. Пишете ни на assist.mandala@gmail.com , ако имате интерес!

До скоро на животопроменяшия ритрийт
“Аз (се) раждам отново” през септември !

А междувременно, за повече ресурси, практики, информация, подкрепа по темата за пренаталното развитие сте добре дошли в затворената група “Лекуване на пренатални травми с Елена Матеева” ТУК.

 

Остави коментар