Uncategorized Събития

Уебинар “Любовният ни живот започва от Утробата” – запис от 27.08.2020

Това е запис на уебинара от 27.08.2020 “Любовният ни живот започва в утробата”.

В него разглеждаме:

➤ Защо е заложен в нас механизъм да изграждаме връзки?
➤ Кои са различните видове защитни механизми, които повлияват общуването ни с любимите хора и вземат контрол в трудните ситуации?
➤ Как се зараждат тези механизми на защита и реакция още в утробата?
➤ Какви видове връзки привличаме в следствие на различните защитни механизми?
➤ Как можем да повлияем на защитния механизъм, да го омекотим, да създадем нови неврологични реакции, основаващи се на доверие и сигурност в Любовта?

Ще получите нова, вълнуваща перспектива за това защо най-важните връзки в живота ни се случват както се случват и насоки за това какво можем да направим днес, за да имаме здрави и изпълващи ни взаимоотношения.

Приятно гледане и потапяне!

За да гледате видеото е нужнa парола. За да получите такава, пишете ни на assist.mandala@gmail.com. 

Повече информация за 5 дневния ритрийт “Аз (Се) Раждам Отново” за дълбоко и нежно лекуване на пренаталния ни период и раждането ни, който ще се проведе от 26ти до 30ти май 2021, вижте ТУК.

Това е дълбоко-лечебна 5-дневна програма на уединено красиво място, в която ще се гмурнем много много назад във времето… Там, когато сме били още в утробата, още преди да се появим на бял свят, където сме научили и усетили първите си впечатения от живота, където сме поели от чувствата на нашата майка, където мъничките ни души са създали първите си вярвания за това кои сме и какво заслужаваме…

Представянето на Ритрийта в уебинара, можете да гледате от 2:06:06.

За кого е този ритрийт?

  •  За всички жени и мъже, които са истински смели да се върнат назад и излекуват най-първичните си рани, болки, усещане за липси и страхове
  • За всички жени и мъже, готови да изживеят с душите си появата на бял свят по нов начин – с вярването, че са напълно приети в този свят в любов; с вярването, че са напълно достатъчни такива каквито са, с вярването, че има много радост и наслади, които ги очакват в този земен път.
  • За всички жени, които искат да пратят тази лечебна енергия от позицията си на МАЙКИ, вече родили своите деца – за да трансформират това, което са дали на своите деца в този период, за да изживеят по нов начин раждането им и заздравят връзката си с тях.
  • За всички жени/ двойки, желаещи осъзнато да се подготвят за зачеването на своето дете, настройвайки генетичния си отпечатък, този който ще предадат на детенцето, на вибрацията на Любовта – даващи на бъдещата си рожба възможно най-добрия старт в живота.
  • За жени и мъже, които страдат от хронични състояния на подтиснатост, липса на енергия и желание за живот, депресия, нервност и напрежение, чувството, че не принадлежат изцяло в този свят.
  • За жени и мъже, които се сблъскват с едни и същи проблемни ситуации от години и имат чувството, че се въртят в омагьосан кръг, незнаещи каква е истинската причина и как да намерят изхода.
  • За жени и мъже, които имат мъчителното чувство, че не живеят според пълния си потенциал, не вървят по истинския си път и изпускат красотата на живота…

!!! Важно !!!

Ранното записване с редуцирана такса е до 22.04.2021!

След 22.04. 2021 влиза в сила редовната цена.

Записването става с плащане на капаро от 50% от сумата.

П.С.: Имаме и силно редуцирана цена за (семейни) двойки или членове на едно семейство (сестри, братя, майка и дъщеря и тн.), тъй като е истински ценно да преминем такъв процес заедно с партньора, и това може да окаже изключително лечебно въздействие над отношения ни с децата, при бъдещо зачеване, както и в отношенията един с друг.

За пълно описание на ритрийта, условията и как да се включите – последвайте този линк.

При въпроси, насреща сме на assist.mandala@gmail.com!

До скоро на живото-променящия ритрийт
“Аз (се) раждам отново” през май!

 

А междувременно, за повече ресурси, практики, информация, подкрепа по темата за пренаталното развитие сте добре дошли в затворената група “Лекуване на пренатални травми с Елена Матеева” ТУК.

 

Остави коментар