Събития

Венера – Школа на истинската съблазнителка

О

Какво означава да бъдеш Жена-Венера?

Венера е богинята на любовта. Олицетворението за жена в пълния смисъл на думата. Тя не просто може да обича и бъде обичана. Венера преди всичко може да привлича. Тя умее да флиртува изкусно, да създава искра у мъжете с лекота. Тя запалва страсти и привлича погледи, навсякъде където отиде. Тя е тази, за която копнеят. Тази, която е толкова желана, че може да избира.

Това като митология, утопия за теб самата ли ти звучи? Мислиш, че е запазено за жени, които просто се раждат така? Че има жени, които имат тази вътрешна необяснима магнетичност, които просто привличат със самата си поява? Които сякаш не трябва да полагат никакви усилия, за да получават внимание от мъжа?

Нека ти разкажа нещо…
Аз – Силвия – бях от тези жени, за която това беше пълна утопия. Моята Венера спеше някъде дълбоко в мен. Но аз дори не знаех, че съществува. Виждах как други притежават тези качества, докато на мен все не ми се получаваше. Колкото и да се стараех да изглеждам добре, секси, да се държа на ниво, сякаш нямах тайния шифър, който ти носи успех сред мъжете – просто ей така, като с мръдване на малкия пръст.

Защо тогава правя този тренинг?

Защото днес аз съм от жените, които получават внимание просто ей така, с мръдване на малкия пръст. И то не просто от някакви мъже. А от тези, които ми харесват. Които аз избирам. Защото успях да събудя и активизирам моята Венера. Усетих какво е това и колко удоволствие носи. Но това не става, като просто се събудиш един ден в тази реалност. С удивление открих, че има наука зад това. Има знания – древни и модерни – които, ако си готова да прилагаш, могат да те превърнат в тази магнетична жена, в истинска Венера.

За първи път в реклама на тренинг ще споделя нещо много лично. Толкова е важна тази тема за мен и толкова вярвам, че може да преобърне живота ви. Преди няколко месеца вече бях преминала част от тези процеси и усещах вече на по-дъблоко ниво своята женска привлекателност (до 30 годишната си възраст това изобщо не беше така!). Но сякаш все още нещо липсваше. Нещо липсваше, за да се чувствам напълно уверена в кожата си, убедена, че навън има изобилие от страхотни мъже, които искат да са с мен. Тогава за мен приключи връзката с предишния ми партньор. Но дори и най-болезнените случки в живота ни могат да бъдат трамплин към нещо ново, прекрасно, към по-горно ниво – ако решим да ги погледнем така.

За мен това беше моментът, в който реших да изучавам най-изкусните техники във ФЛИРТА…

Silvia boudoir_02_a

 

Вече имах усещане за женската си сила. Но сякаш все още разчитах на късмет при срещата с нов интересен мъж, отколкото да знам как съзнателно да управлявам този процес. Започнах да експериментирам с множество техники и в множество ситуации. Запознах се с точната нагласа, която ни помага като жени да привличаме именно мъжете по наш избор – без за тях да е видимо, че ние ги избираме и правим крачка. Изпитах сама каква сила дава тази нагласа (тя е много по-различна от тази, с която сме израстнали!). Когато съчетах това ново, практическо знание с вътрешната работа за моята увереност – тогава животът ми се промени изцяло буквално за 2 месеца.

2 месеца след като започнах с практикуването на изкуството на флиртологията, аз разбрах какво е да живееш като жена с ОГРОМЕН ИЗБОР И МНОЖЕСТВО ОПЦИИ.

Днес аз имам нова „трудност”. Да избера един от всички мъже, които се борят за вниманието ми! Когато това се случи:

  • Започваме все повече да вибрираме в енергията на желаната жена и тя се усеща дори, когато не правим нищо конкретно.
  • Ние с лекота отстояваме себе си, защото знаем, че никой мъж не е последната ни добра опция.
  • Комуникацията с мъжете става забавно, удовлетворяващо приключение, вместо страх да не сбъркаме някъде и да ни отхвърлят.
  • Ние се излекуваме от ревността. Не знам за вас, но за мен дори само това е невероятен подарък! Когато изпиташ истинската женска увереност, чувството на ревност и сравняване с други жени просто отпадат от само себе си.
  • Можем да изберем този мъж, който наистина ни докаже, че ни заслужава и желае. И той да усети в нас, че ние сме ценност и никога няма да бъдем даденост.

За съжаление темата за ФЛИРТОЛОГИЯТА е много слабо застъпена в България. А тя е далеч по-важна, отколкото звучи. Прилагано правилно, това изкуство има силата да ни покаже колко желани сме в действителност. Има силата да разгърне потенциала ни като жени.

Затова тази тема е толкова важна и затова подготвям този тренинг от месеци. Толкова много жени се лутат с години в опити да получат отвън знаци, че са ценни и желани. Докато всички отговори са в нас. И искаме максимално много жени да открият своите отговори и своята истинска стойност.

За съжаление малцина имат като деца добри примери в средата си, от които да се учат. Повечето жени не са научени от майките си, нито получават такова знание в училище. За съжаление в женските списания се набляга на това какви гримове и аксесоари да изберем, как да прикрием физически недостатъци, за да изглеждаме красиви и желани. Пропускайки най-важното… Че

когато жената влиза в стаята, присъстващите реагират не на нейната хубост, а на силата и енергията, която излъчва.” /Шарън Стоун/

Точно тази сила, енергия, вътрешна увереност и усет за подход към мъжете ще задействаме в тренинга „Венера – Школа на истинската съблазнителка”. През този процес ще ви водя, за да разгърнем целия спектър на темата за вас, и да усетите истинска трансформация.

В един мощен тренинг ще съчетаем:

  • Дълбока работа с нашата вътрешна увереност като жени и любовта към себе си
  • Работа с нужната психическа настройка преди запознанство и флирт
  • Съвети как да извлечем най-доброто от нашата физика, стайлинг и женствено изчълване. Работа с избор на облекло, стойка, език на тялото и интонация.
  • Практически насоки за контакт с мъж, които ни привлича – така че да запалим искрата у него и той сам да пожелае да ни види отново.
  • Практическо упражнение навън, в реалния свят, заедно с нас! Ще излизаме заедно събота вечер с всички участнички и ще тренираме наученото през деня, като ние ви даваме подкрепа и конкретни насоки за всяка ситуация. Защото всичко научено е безполезно, ако не се приложи на практика!

Да изградим нова нагласа и любов към себе си на дълбоко ниво е от изключително значие. Без това ние ще научим няколко техники, но ако не изчълваме увереност отвътре – няма и да я предадем навън. И скоро ще се обезверим. Но и обратното е вярно – ако работим само с нагласата си, но нямаме практически насоки, нещо липсва. Върхът на айзберга остава скрит. Ние имаме основа, но къщата не е завършена.

Едва когато съчетаем двете – добрата основа и красивата постройка от практическо знание – ние можем за седмици да преобърнем любовния си живот. Затова в този тренинг събрахме най-важните стъпки и процеси от всичко, което изминахме през последните 3 години. Най-силните техники, които ще ви трансформират в истинска и съвършена ВЕНЕРА.

Това не е мит. А вашата реалност, ако решите да я имате.

Очаквайте скоро ново провеждане на тренинга!

Силвия Матеева 

        cuci svatba 01

За въпроси и записване, пишете ми на silvimateeva@gmail.com.

Ще се радваме да преминем този уникален процес с вас и после да научаваме за невероятните ви резултати!

 

Остави коментар