Uncategorized Вътрешен мир Лечение

Сърцето ми е живо!

Единственият път, по който можем да се свържем със сърцето на любимия човек – това е като първо сме свързани с нашето сърце! Когато чувстваме сърцето си, когато усещаме живота в него, когато то е отворено – енергията му започва да се излъчва навън и да привлича всичко, което е свързано с любов. Започва да докосва преди всичко сърцата на хората, тяхната собствена готовност да обичат и бъдат обичани.

“Сърцето ми е живо” е красива и силна медитация за свъзване с енергията на сърцето, свързване с мястото на безусловна любов и приемане на самите себе си. А оттам – съживаване на потока, излъчващ се от сърцето навън и свързващ ни с другите дълбоко и истински!

Тази аудио-сесия можеш да слушаш безплатно тук за ограничено време – само до 07.02.2019.

Свободният достъп до медитацията изтече. Ако желаеш постоянен достъп до нея, както и до още 5 красиви и силни медитации за сърдечната енергия – разгледай повече за пакета “Сърцето ми в ритъма на любовта”.

Той съдържа 6 въздействащи лечебни аудио-сесии, които събуждат и активират енергията на сърцето, настройват ни на вибрацията на любовта и ни помагат в трудни ситуации в отношенията с любимите хора. За да имаш постоянен достъп до пълния пакет с всички 6 медитации – виж повече информация за тях ТУК!

Автор: Силвия Матеева

 

Остави коментар