Лечение Пренатално време и раждане Събития

Индивидуални и групови соматични сесии за лекуване на пренаталното време и раждането с Елена

Тези сесии са безопасно и подкрепящо пространство за вас, в което можете да изследвате, опознаете, интегрирате и почетете всичко онова, което сте преживели по време на вътреутробното си развитие и раждане.

За да може истинската ви същност, способности и мисия да се разкрият и разгърнат.

Най-новите проучвания в сферите на невробиологията и физиологията ясно показват как начина по който сме заченати и какви са били преживяванията ни във времето в утробата и раждането ни, се отпечатват във всички аспекти от живота ни по-късно.

Емоционалното, психическото и физическото ни състояние днес са пряко отражение на преживяванията ни от времето в утробата и раждането:

 • Дали сме здрави, дали можем да създаваме здрави и хармонични взаимоотношения, как вземаме решения, връзката с креативността ни, силата ни, интуицията ни;
 • Как функционира нервната ни система – дали все скачаме в конфликти, или ги избягваме на всяка цена, дали угаждаме на другите вместо да се погрижим за себе си, дали в трудни ситуации изпадаме в замръзване, апатия, безсилие, депресия или агресия, дали имаме стабилна мрежа от близки, които са ни подкрепа, дали имаме връзка с ресурсите в нас и около нас;
 • Какви сме в любовта, в бизнеса, в семейството си. Какви деца и родители сме. Какви приятели сме;
 • Как усещаме света около нас – като рай или като нещо враждебно и нещо, от което трябва да се браним….
 • На каква възраст бихме получили инфаркт, колко здрава ще е имунната ни система по време на целия ни живот, ще имаме ли алергии, автоимунни, неврологични заболявания….

ВСИЧКО ТОВА И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ СФЕРИ В ЖИВОТА НИ СЕ ПРЕДОПРЕДЕЛЯТ ОТ ТОВА КАКВО СЕ С СЛУЧВАЛО И КАК СМЕ СЕ ЧУВСТВАЛИ НИЕ И НАШИТЕ РОДИТЕЛИ ПО ВРЕМЕ НА ЗАЧЕВАНЕТО, ВЪТРЕУТРОБНОТО НИ РАЗВИТИЕ, РАЖДАНЕТО И ЧАСОВЕТЕ И ДНИТЕ СЛЕД НЕГО.

В тези индивидуални сесии всеки може да изследва какви са били вашите лични преживявания оттогава. Кои са трудностите, травмите, липсите, НО и кои са ресурсите, даровете, силните ни страни, запечатани във всяка наша клетка оттогава.

Или пък можете да работите с друго лично намерение и тема, които са важни и актуални за вас – за да откриете как може да са свързани с началото на вашия живот, да раздвижите пластовете, да задвижите лечебна енергия и пътища на разрешаване. За да усетите и активирате онази подкрепа, грижа и разбиране, които по някаква причина са ви липсвали в това така важно начало.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е medi-couple-03-1-812x1024.jpg

Какви промени в живота могат да ви донесат тези лечебни сесии:


✿ Разрешаване и/ или пускане на проблемни отношения и връзки;
оздравяване на трудни отношения с родител
✿ Освобождаване от тежки зависимости, депресии, усещане за обреченост и безнадеждност
✿ Смелост за отстояване на себе си и границите си
✿ Готовност да избираме своя път, вместо да удовлетворяваме вечно чужди очаквания
✿ Отваряне на пространство за нови щастливи събития (по-подходяща работа, нова връзка, смяна на дома…)
✿ Освобождаване от хронични страхове
✿ Излизане от омагьосания кръг на вечни финансови проблеми, които идват от родовото поле
✿ Яснота за призванието и пътя на душата ни…
✿ Хармонизиране на Нервната Система – способност просто да се отпуснем и да си починем, или да усетим искрата в себе си, импулса и енергията за действие, в синхрон с пътя на душата ни.
✿ Способност да се свързваме със себе си и околните от поле на безопасност, радост и спонтанност.
✿ Възстановяване на потока Даване – Получаване
✿ Подготовка за едно осъзнато Зачеване, Износване, Раждане и Майчинство с нужните пластове на ПОДКРЕПА!

Какво би било при вас – зависи от това какво сте поели като травма, страхове, мъчително вярване от своята майка, нейната среда и начина, по който сте се родили.
Зависи от това какво ви е най-нужно, за да продължите напред в живота по един по-добър път, в синхрон с вашето щастие и здраве.


Продължителността е между 1ч.30мин. и 3 часа – в зависимост от личния процес.

Сесиите могат да се провеждат:

➣ на живо, в уютното пространство на Зала Алуна във Варна

➣ онлайн в zoom.

➣ или на живо в друг град в случай на посещение на Елена в съответния град (В този случай при наемане на пространство за сесията, таксата за наем на пространството се добавя към цената за сесията. Ако имате ваши варианти – добре дошли са.)


Сесиите следват следната структура:

 1. Предварителна подготовка – случва се в седмицата преди самата сесия
 2. Посрещане и разясняване на какво престои
 3. Настройваме пространството с помощта на 9 принципа за изграждане на поле на БЛУПРИНТ (есенция на душата)
 4. Изясняване / поставяне на намерение за сесията или за цикъл от сесии
 5. Изследване на историята ви, която е важна във връзка с поставеното намерение
 6. Соматична част – разбиране на историята, която тялото показва чрез движенията / позицията / жестовете и/или специфични соматични и енергийни техники, които задвижват процеса на лечение и интеграция
 7. Поле на лечебна енергия, проявяващо се според нуждите и намерението
 8. Проверка на състоянието във връзка с намерението
 9. Приключване на сесията
 10. Седмица по-късно: 30 мин. онлайн сесия за интеграция – по zoom

И макар, че се следва структура, душите и Вселената водят процеса. Така, че всяка сесия е уникална и се разгръща различно, както всеки един човек, всяка душа е уникална с уникални нужди, радости и страхове.

Този вид сесии е подходящ и за двата пола, за индивидуална работа, в двойка, както и в малки групи от 4 човека.
Цена:


Индивидуално:

➣ 1 сесия – 120 лв. (включва предварителната връзка за подготовка и допълнителната онлайн сесия за интеграция)
➣ Пакет от 3 сесии – 300 лв. – заплащане наведнъж преди първата сесия (100лв./сесия)
➣ Пакет от 5 сесии – 450 лв. – заплащане наведнъж преди първата сесия (90лв./сесия)

Двойка:

➣ 1 сесия – 150 лв. (включва предварителната връзка за подготовка и допълнителната онлайн сесия за интеграция)
➣ Пакет от 3 сесии – 400 лв. – заплащане наведнъж преди първата сесия (133лв./сесия)
➣ Пакет от 5 сесии – 555 лв. – заплащане наведнъж преди първата сесия (111лв. /сесия)

В малка група от 4 човека

Соматични констелции за лечение на пренаталното време и раждането “В лечебното поле на Утробата”:

Това е процес, следващ подобна методика, но разгръщащ се в 3 пълни последователни дни. По време на тези дни всеки от участниците има собствен ред за “сесия” и личен процес, а останалите представляват поле на подкрепа и лечебна енергия. По този начин можем да получим, истински да се разтворим, да усетим подкрепата на племето, както и да подредим енергийната система на семейното и родово поле по време на зачеването ни, развитието в утробата, раждането ни и при загубата на близнак в утробата. Този процес е вид констелация и в него призоваваме и възстановяваме в едно лечебно, здраво УТРОБНО поле – от което душата ни получава шанс за ре-старт от едно здраво място.

Отвъд това, тук черпим лечебна енергия и докато сме в ролята си на участници в лечебното поле (тоест по време на процеса на друг участник) – тъй като никога не се събираме случайно в една група и винаги процеса на друг активира нещо нужно, забравено, копняно и в самите нас. Ценен ресурс или осъзнаване могат да се пробудят и докато участваме в “чуждата” утробна констелация.

Предстои провеждане в група на живо във Варна – 26ти до 28ми Юли 2024
Цялата информация вижте ТУК.

Следете и страницата ми във фейсбук за предстоящи дати.
Можете също да се съберете и 4 човека – познати, колеги, приятели, семейство и да ми пишете, тогава започваме, в най-близкия възможен за вас и за мен момент.

Цена:

 • Варна: 333 лв. на участник.
  Ако сте от друг град, има вариант за безплатни нощувки на дюшеци за къмпинг в самата зала, където ще се провежда процеса.
 • При провеждане в други градове в страната: 555лв. на участник (поради допълнителни разходи за пространство).

През този процес ви съпровожда  Елена Матеева

Елена е
• Една от треньорките у нас, които най-силно работи с лечението на пренатални травми при пораснали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата

• Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Рей Кастелино (едно от водещите световни имена в тази сфера), Fountain of Life, Миа Кейлеф, Мирна Мартин, Кейт Уайт.

• Възпитаничка на “Fountain of Life” – модерно мистично училище по системата “Womb Awakening” за изцеление и пробуждане на Силата на Утробата, дивото инстинктивно тяло и гласа на интуицията. Инициирана да е пазител на и да допринася за  завръщането на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми и Свързване с лечебните Енергии на Мария Магдалена, Дева Мария и Йешуа

• Духовна дула, отдадена на това транзита на душите – когато идват на земята и когато си отиват от нея да се случва в поле на ЛЮБОВ, РАЗБИРАНЕ, НЕЖНОСТ, ПОЧИТАНЕ и ПРАЗНУВАНЕ.

• В момента Елена е потопена в дълбоко обучение за квантово акушерство на Новото Време при The Matrona. Това е метод, който почита, разбира и е в пълно доверие в процеса на Раждане, в Тялото на Жената и мъдростта на Бебето. Метод на минимално вмешателство и покровителстване на полето на святост и мистичност по време на раждането. Метод за раждане в цялост и според блупринта и есенцията на душите.

• Една от първите треньорки по Мандала Танц и телесни женски практики у нас
• Водеща на женски кръгове към Sistership Circle- една от най-големите световни школи в този формат
• Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

Елена е създател на първата до момента в България дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренаталното време и раждането – “Аз (се) раждам отново”.

Последвайте Елена във фейсбук ТУК 
Включете се в затворената група на Елена във фейсбук Лекуване на Пренатални Травми с Елена Матеева.

Различни безплатни ресурси, свързани с темата за пренаталното време и раждането – информативни уебинари, беседи, медитации – можете да намерите ТУК.

Остави коментар