Вътрешен мир Женска енергия и сексуалност Лечение

Шаманско пътуване ЗЕМЯ

Независимо какво се случва с нас в момента, Земята ни носи дара да сме винаги държани, винаги обичани и никога сами!

Дари си време да си припомниш своята свързаност със Земята, да получиш подкрепа и послание за сегашния момент, да се отпуснеш в ръцете й, да се предадеш на всеобхватната й грижа.
Майката Земя ни зове да се завърнем към нея, към осъзнаването, че всеки един от нас е ценна и съкровена част от цялото. Че сме дошли, избрали да сме нейни деца, за да преживеем насладата, рая тук на Земята, през телата си.

Добре дошла / Добре дошъл на това шаманско пътуване за свързване със стихията на Майката Земя.

Добре дошла в това пространство отвъд пространството, в това време отвъд времената, където можеш да се докоснеш до древна, свещенна и може би отдавна забравена част от себе си – частта от теб, която е ЗЕМЯ!

Това пътуване е част от цялостната лечебна програма “Аз и Стихиите: Завръщане към ресурса и цялостта” и е мой подарък за теб в този така важен момент от нашия живот – когато повече от всякога е нужно да си припомним кои сме, защо сме дошли на Земята и как винаги сме свързани един с друг през нейните недра.

Благодаря! Уникално изживяване! Аз трудно влизам в медитация, но Елена ме поведе в един неподозиран свят- бях там, виждах и чувах дори преди тя да го е казала. Магично усещане <3 Благодаря!”
~ Тихомира А.-К.

 

Автор и четящ: Елена Матеева

Повече за цялата програма “Аз и Стихиите: Завръщане към ресурса и цялостта“, създадена от Елена Матеева, която ще се проведе онлайн скоро с голямо намаление от редовната такса – ВИЖ ТУК.

Остави коментар