Ритрийт "Аз (се) раждам отново":
23-28 май 2023

6-дневен ритрийт с водеща Елена Матеева и ко-водеща Силвия Матеева за дълбоко лечение на травмите, получени при появата ни на бял свят
(пренатален период и раждане)

“Ние се раждаме два пъти в този живот:
Първият е, когато се появим на бял свят. Вторият – когато решим да излекуваме начина, по който сме дошли на бял свят.” ~ Ошо 
 

Това е дълбоко-лечебна (вече актуализирана и удължена!) 6-дневна програма на уединено красиво място, в която ще се гмурнем много много назад във времето… Там, когато сме били още в утробата, още преди да се появим на бял свят, където сме научили и усетили първите си впечатения от живота, където сме поели от чувствата на нашата майка, където мъничките ни души са създали първите си вярвания за това кои сме и какво заслужаваме…

За пети път на живо, след дълбоките процеси, които се случиха в предишните две провеждания и уникалната обратна връзка,  която получихме от участниците за силните позитивни промени в техния вътрешен свят и външна реалност.

 

Представете си какво би било, ако...

…Докато растете в корема на майка си, докато вашата душа и тяло се оформят за новите ви изживявания на Земята…
Всички послания, които пристигат към вас чрез емоциите и енергията на майка ви, са на приемане, любов, радост и наслада.
Какво би било, ако първите си и най-трайни уроци, които учим тук за живота – са уроци за това, как имаме право на своите желания, как сме достойни за любов, как да бъдем себе си без страх, как насладата е наша природа?

Затова в този процес ще преминем през всички етапи на развитието на нашата душа в пренаталния период, за да преработим емоциите през него. Ще получим и нов вид връзка със стихиите, които ни изграждат, които започват да ни подкрепят още тогава:

 1. Зачеване – моментът, в който душата ни за първи път влиза в материалния свят и усеща своите родители
 2. Въздух – първите дни и седмици след идването на дущата в утробата, където е моментът тя да се почувства приета в своя нов път
 3. Вода – при появата на първите емоции и свързване с емоциите на майката, приемане на тези емоции от наша страна
 4.  Огън – при следващия етап на силно делене на клетките, когато в нас се ражда желанието и страстта за живот
 5. Земя – когато се свързваме с материалното и се чувстваме подкрепени да излезем на бял свят
 6. Раждане – процесът, в който пропътуваме своя път от сигурната топла утроба на мама, през тесния родилен канал и появата ни на бял свят.
Ще завършим с ново изживяване на раждането – този път от мястото на нашето силно, истинско, автентично, вярващо, прието, желано, обичащо и обичано АЗ!

Подробно представяне на програмата, процеса и методите чуйте тук:

За кого е този ритрийт?

 •  За всички жени и мъже, които са истински смели да се върнат назад и излекуват най-първичните си рани, болки, усещане за липси и страхове
 • За всички жени и мъже, готови да изживеят с душите си появата на бял свят по нов начин – с вярването, че са напълно приети в този свят в любов; с вярването, че са напълно достатъчни такива каквито са, с вярването, че има много радост и наслади, които ги очакват в този земен път.
 • За всички жени, които искат да пратят тази лечебна енергия от позицията си на МАЙКИ, вече родили своите деца – за да трансформират това, което са дали на своите деца в този период, за да изживеят по нов начин раждането им и заздравят връзката си с тях.
 • За всички жени/ двойки, желаещи осъзнато да се подготвят за зачеването на своето дете, настройвайки генетичния си отпечатък, този който ще предадат на детенцето, на вибрацията на Любовта – даващи на бъдещата си рожба възможно най-добрия старт в живота.
 • За жени и мъже, които страдат от хронични състояния на подтиснатост, липса на енергия и желание за живот, депресия, нервност и напрежение, чувството, че не принадлежат изцяло в този свят.
 • За жени и мъже, които се сблъскват с едни и същи проблемни ситуации от години и имат чувството, че се въртят в омагьосан кръг, незнаещи каква е истинската причина и как да намерят изхода.
 • За родители, които искат да разбират по-добре децата си, тяхното поведение и истински нужди, и изградят по-дълбока и любяща комуникация с тях. И които искат да разбират себе си по-добре в тази свята роля на родител, със своите нужди, страхове, копнежи.
 • За ДУЛИ и други професионалисти, които подпомагат процеса на износване и раждане на бебета – за да разбират по-добре собствените си емоционални процеси при съпровождане на бременност, включително активирани болезнени спомени и чувства от собственото си пренатално време и раждане. За да могат да бъдат неповторима любяща и лечебна подкрепа за всички бъдещи майки, които са ги избрали.
 • За жени и мъже, които имат мъчителното чувство, че не живеят според пълния си потенциал, не вървят по истинския си път и изпускат красотата на живота…

Какви промени в живота наблюдават участниците, минали през този процес?

Какво би било при теб – зависи от това какво си поел(а) като травма, страхове, мъчително вярване от своята майка, нейната среда и начина, по който си се родил(а). Зависи от това какво ти е най-нужно да продължиш напред в живота по един по-добър път, в синхрон с твоето щастие и здраве.

Какво ще се случи в тези шест дни?

Ще отворим сетивата си за радостта, приемането, любовта – така, както бихме го направили още от мънички същества в утробата на майка си, ако тя е знаела как да ни даде всичко това. Така както бихме предали това усещане на децата си, ако винаги сме знаели как да живеем именно по този начин.

Ако се питаш “Дали има смисъл сега, толкова години по-късно…?” – то тогава спомнете си китайската поговорка:
“Най-добрият момент да посъдим дърво е преди 20 години. Следващият най-добър момент е СЕГА.”

Струва ли си дадам нов Ре-Старт на живота си?
Да се свържем с живота по нов начин в годините, които идват занапред?
Струва ли си да изживеем по нов начин връзката със своето дете и дадем лечебна енергия на неговия път?

 

Ако отговорът вътре в теб е ДА...
Eто как да се включиш с това прераждащо изживяване:

 

Процесът е вече шест-дневен, за да имаме време за интеграция, покой, творчество и приятни занимания между отделните силни трансформационни етапи. Това е нужно, за да може системата ни да приеме по-плавно и меко този процес, който отива така надълбоко в нас.

Следващо, 6то поред провеждане: 23-28 май 2023

Място на провеждане:
Тринити Ритрийт Хаус, с. Априлци, Троянски Балкан

Там сме посрещнати много гостоприемно, с прекрасна домашна храна и много топлина от нашите домакини!

Водеща Елена Матеева

Елена е една от треньорките у нас, които най-силно работят с лечението на пренатални травми при порастнали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата. Тя е Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Fountain of Life, Мирна Мартин (едно от водещите световни имена в тази сфера), Рей Кастелино (бащата на пренаталната психология и лечение), Миа Калеф, Кейт Уайт.
Възпитаничка на "Fountain of Life" - модерно мистично училище за връщане на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми, пробуждане на Енергията и Силата на Утробата. Сертифицирана водеща на женски кръгове към една от най-големите световни школи, посветени на този формат - Sistership Circle.
Елена е също така една от първите сертифицирани треньори по Мандала Танц и женски практики у нас, посветена на темата за женската енергия и изцеление. Последовател на едни от най-добрите световни школи за танца и движенията като средство за изцеление. Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.
.

Ко-водеща Силвия Матеева

Силвия е една от първите сертифицирани треньорки по Мандала Танц - танцът на женската енергия - в България. Отдадена на темите женственост, вътрешна увереност и магнетизъм, които идват от автентичната ни природа. Най-важната част от своята работа вижда в лекуване на любовния си живот и връзката, която имаме с любовта. Работи с древни и нови енергийни практики, телесни методи за емоционално лечение, интуитивни танци, авторски медитации, лечебни практики с нефритени яйца, методи от най-добрите школи в света (като напр. Qoya, София Сундари, Тоша Силвър, Ким Анами и др.). Създател на първите 30-дневни онлайн-програми с ежедневен съпровод за изцеление на сърцето и женствеността в България. Работила с вече над 2000 жени от цялата страна за тяхната женска увереност, красота и цялостно щастие. Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

Запазване на място става чрез предварително заплащане на пълната такса ИЛИ капаро от 50%.

При заплащане на капаро в сроковете за ранните такси запазвате правото на тази по-ниска цена дори при доплащане на останалата част на по-късен етап. Остатъкът от сумата се дължи най-късно до 2 седмици преди старта на ритрийта.

Ранно записване до 16ти април 2023:

обща цена 888лв.

Общата цена от 888лв. включва:
 6-дневна програма на ритрийта
Пълен престой с 5 нощувки и пълно прехранване закуска, обяд и вечеря
 

Ранна цена за ДВОЙКИ (до 16ти април 2023)

по 777лв. на човек
при записване на двойка мъж и жена
(или двама души от 1 семейство)

Редовно записване след 16ти април 2023:
(при останали свободни места)

Единична цена 966лв.
(или по 866лв. на човек в двойка)

Общата цена от 966лв. включва:
 6-дневна програма на ритрийта
Пълен престой с 5 нощувки и пълно прехранване закуска, обяд и вечеря
 

 

Данни за плащане по банков път, Револют или в офиси на Изипей към сметка:

Титуляр: Мандала България ООД

IBAN: BG51BPBI81701606244461

Юробанк България АД

Основание: Ритрийт май 2023

ВАЖНО!!!

След заплащането на пълната такса или капаро от 50%, молим да изпратите снимка на платежната бележка /скрийншот при онлайн банкиране на assist.mandala@gmail.com заедно с имената на регистрираните участници. 

Само така имаме обратна връзка с вас, можем да ви изпратим потвърждение и нужната информация и да ви допуснем до участие.

Приветстваме ви с добре дошли на тази силна лечебна трансформираща програма, която ни връща там, където са се зародили нашите страхове, болки и съмнения, но и където лежи нашият потенциал, истинска сила, дарове и импулс за живот!

* В случай на отказ от събитието от страна на участник, заплатена такса не се възстановява или прехвърля за друго събитие. Възможно е единствено даване правото за участие на друг човек.