"Аз (се) раждам отново":
Лечението на нашето пренатално време и раждане -
вече и като индивидуален процес!

Любящ процес в 13 седмици с водеща Елена Матеева за дълбоко лечение на травмите, получени при появата ни на бял свят (пренатален период и раждане)

“Ние се раждаме два пъти в този живот:
Първият е, когато се появим на бял свят. Вторият – когато решим да излекуваме начина, по който сме дошли на бял свят.” ~ Ошо 
 

Това е дълбоко-лечебна програма, която ще разгърнем стъпка по стъпка в рамките на 13 седмици.

В нея ще се гмурнем много много назад във времето… Там, когато сме били още в утробата, още преди да се появим на бял свят, където сме научили и усетили първите си впечатения от живота, където сме поели от чувствата на нашата майка, където мъничките ни души са създали първите си вярвания за това кои сме и какво заслужаваме…  

След дълбоките процеси, които се случват в ритрийта на живо, както и онлайн работа с малки и по-големи групи, след уникалната обратна връзка,  която получаваме от преминалите този процес за силните позитивни промени в техния вътрешен свят и външна реалност…
 

В отговор на ваши запитвания за нуждата да преминете през процеса индивидуално, с внимание от Елена изцяло върху личния ви процес и нужди…

В отклик на безпрецедентния период, в който се намираме, и обърканите и хаотични емоции, които той изважда на бял свят, привикващ ни да изцелим миналото и душите си по-силно отвсякога…

ИДВА ТАЗИ ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ИНДИВИДУАЛНА РАБОТА – ОНЛАЙН ИЛИ НА ЖИВО – СЪЗДАДЕНО СЪЩО С ТОЛКОВА ЛЮБОВ, РАЗБИРАНЕ, УВАЖАВАНЕ НА ВАШИЯ РИТЪМ И ВНИМАНИЕ КЪМ ВАШИЯ ИНДИВИДУАЛЕН ПРОЦЕС!     

От лято 2022 обявяваме и "Аз (се) раждам отново" като индивидуален процес
само с 1 участник - вас!

Така ще имате пълното внимание към това, през което преминавате, както и възможност за настройка на процеса, според нуждите ви.

Индивидуалната работа може да се случи онлайн, или на живо във Варна.

Очакват ви 3 месеца на дълбоко изследване, докосване до най-съкровените места у вас и до първопричините на най-големите ви трудности, изживяване на Любовта и приемането, получаване на истинска благословия за Живот!

Представете си какво би било, ако...

…Докато растете в корема на майка си, докато вашата душа и тяло се оформят за новите ви изживявания на Земята…
Всички послания, които пристигат към вас чрез емоциите и енергията на майка ви, са на приемане, любов, радост и наслада.
Какво би било, ако първите си и най-трайни уроци, които учим тук за живота – са уроци за това, как имаме право на своите желания, как сме достойни за любов, как да бъдем себе си без страх, как насладата е наша природа?

Затова в този процес преминаваме през всички етапи на развитието на нашата душа в пренаталния период, за да преработим емоциите през него. Ще получим и нов вид връзка със стихиите, които ни изграждат, които започват да ни подкрепят още тогава:

 1. Зачеване – моментът, в който душата ни за първи път влиза в материалния свят и усеща своите родители
 2. Въздух – първите дни и седмици след идването на дущата в утробата, където е моментът тя да се почувства приета в своя нов път
 3. Вода – при появата на първите емоции и свързване с емоциите на майката, приемане на тези емоции от наша страна
 4.  Огън – при следващия етап на силно делене на клетките, когато в нас се ражда желанието и страстта за живот
 5. Земя – когато се свързваме с материалното и се чувстваме подкрепени да излезем на бял свят
 6. Раждане – процесът, в който пропътуваме своя път от сигурната топла утроба на мама, през тесния родилен канал и появата ни на бял свят.
Ще завършим с ново изживяване на раждането – този път от мястото на нашето силно, истинско, автентично, вярващо, прието, желано, обичащо и обичано АЗ!

Подробно представяне на програмата, процеса и методите чуйте тук:

Какво ви очаква в сесиите на индивидуалния процес?

 1.  Подготвителна онлайн среща-разговор за опознаване на вас и вашата история, отваряне на пространството и залагане на намерение за процеса
 2. Церемония за откриване на лечебното пространство
 3. Шест дълбоки шамански пътувания, с които се връщаме в ключови моменти и периоди от пренаталния период и раждането, лекувайки травмата, случила се във всеки от тях – тези периоди са както следва: зачеване, първи седмици на слизане на Духа в материята (въздух), последващи периоди на образуване на органи, силно делене на клетки и тн. (вода и огън), последни предходни седмици преди раждането с дооформяне на тяло и системи за живот във външния свят (Земя), Раждане.
 4. Водене и преминаване през процеса на Раждане по два начина – първо по начина, по който се е случил за нас, усещайки, изчувствайки, лекувайки болката от появата ни на бял свят; и непосредствено след това изживявайки го по мечтания, изпълнен с Любов и приемане начин, за който душата ни е копняла – за да препрограмираме отпечатъка, който носим от първите си усещания, вярвания, изживявания на бял свят.
 5. Всички пътувания ще имате като записи за минаване през тях колкото пъти имате нужда и желание! Те ще останат с вас за неограничено ползване, и след приключване на процеса.
 6.  Време за обратна връзка, споделяне и отработване на преживяното след всяка важна фаза на процеса – в тях Вие можете да споделите за своите изживявания/ трудности/ красиви моменти в процеса, да преработите надигнали се емоции в любащата подкрепа на водещата, да получите насоки и допълнителни ресурси, ако това е необходимо.
 7. Съпътстващи леки телесни практики, домашни и творчески задачи за времето между отделните срещи, които помагат за заземяване, отработване на емоциите, балансиране на нервната система, интегриране на лечебния процес в тялото и нужната релаксация.
 8. Време за интеграция и почивка – да си дадем време на дадена дълбока сесия да отлегне в нас, без веднага да бързаме към следващата, да имаме възможност за интеграция между важните фази, е от ключово значение при провеждането на такъв индивидуален процес, където ежедневието продължава да тече около нас. Затова и сме предвили процесът да се случва постепенно, с достатъчно време за всяка от важните фази, включително важни празници – ако се случат в рамките на провеждането.
 9. Финална среща около 2 седмици след преключване на лечебния процес за споделяне, интеграция и подкрепа в новото Аз, което се разгръща за Вас след това изживяване.
 10. Това са по общо 14 сесии по план, с допълнителни домашни, релаксиращи практики и творчество, с внимание към това, през което преминавате – всичко това случващо лечението на нашето идване на бял свят по един нежен, любящ, търпелив, постепен, и в същото време много дълбок и траен начин. (Според индивидуалната нужда броят на сесиите и седмиците може да варира леко. Това ще бъде допълнително обсъдено с участника.)
 11. Ефектите от този дълбок процес се разгръщат и разкриват както непосредствено след него, така и в продължение на месеци и дори година след него. 

За кого е този лечебен процес?

 •  За всички жени и мъже, които са истински смели да се върнат назад и излекуват най-първичните си рани, болки, усещане за липси и страхове
 • За всички жени и мъже, готови да изживеят с душите си появата на бял свят по нов начин – с вярването, че са напълно приети в този свят в любов; с вярването, че са напълно достатъчни такива каквито са, с вярването, че има много радост и наслади, които ги очакват в този земен път.
 • За всички жени, които искат да пратят тази лечебна енергия от позицията си на МАЙКИ, вече родили своите деца – за да трансформират това, което са дали на своите деца в този период, за да изживеят по нов начин раждането им и заздравят връзката си с тях.
 • За всички жени/двойки, желаещи осъзнато да се подготвят за зачеването на своето дете, настройвайки генетичния си отпечатък, този който ще предадат на детенцето, на вибрацията на Любовта – даващи на бъдещата си рожба възможно най-добрия старт в живота.
 • За жени и мъже, които страдат от хронични състояния на подтиснатост, липса на енергия и желание за живот, депресия, нервност и напрежение, чувството, че не принадлежат изцяло в този свят.
 • За родители, които искат да разбират по-добре децата си, тяхното поведение и истински нужди, и изградят по-дълбока и любяща комуникация с тях. И които искат да разбират себе си по-добре в тази свята роля на родител, със своите нужди, страхове, копнежи.
 • За ДУЛИ и други професионалисти, които подпомагат процеса на износване и раждане на бебета – за да разбират по-добре собствените си емоционални процеси при съпровождане на бременност, включително активирани болезнени спомени и чувства от собственото си пренатално време и раждане. За да могат да бъдат неповторима любяща и лечебна подкрепа за всички бъдещи майки, които са ги избрали.
 • За жени и мъже, които се сблъскват с едни и същи проблемни ситуации от години и имат чувството, че се въртят в омагьосан кръг, незнаещи каква е истинската причина и как да намерят изхода.
 • За жени и мъже, които имат мъчителното чувство, че не живеят според пълния си потенциал, не вървят по истинския си път и изпускат красотата на живота…

Какви промени в живота наблюдават участниците, минали през този процес?

Какво би било при теб – зависи от това какво си поел(а) като травма, страхове, мъчително вярване от своята майка, нейната среда и начина, по който си се родил(а). Зависи от това какво ти е най-нужно да продължиш напред в живота по един по-добър път, в синхрон с твоето щастие и здраве.

Какво споделят участници, преминали през различни форми на процеса
"Аз (се) раждам отново"?

Не знам откъде да започна и как да опиша очаарованието си… Пространството, което Елена създава и отваря, за да се разгърнеш, отношението и мекотата, с  която те превежда през твоето осъзнаване за живота и реалността ти, магичността на всяка една сесия е неописуемо завладяваща. Най-подходящият за мен начин да премина през този лечебен процес ме намери в точния момент. Преминавайки през процеса индивидуално, давайки си време между сесиите, за да усетя себе си, околността си, енергиите, които ме обливат и преминават през мен – успях да се потопя изцяло и да извлека това, което бях готова да взема.

Високата чувствителност и емпатия, с която Елена е дарена, е нещо, което лекува, освобождава и трансформира. Неведнъж се оказвах плачеща в обятията й, разкриваща тайните си тъмни страни или разказваща истории, които криех дори от себе си. Държа ме, когато бях слаба и уязвима, люля ме като майка, когато се чувствах необгрижена, радва се с мен, когато бях силна и щастлива.

Отворена за идеите и нуждите ми, тя подходи с разбиране и креативност така, че да създаде пътуването индивидуално за мен.”

~ Неше Ф., участничка в индивидуалния процес

~~~

 

“Един от най-запомнящите се и силни моменти за мен беше връщането към последните месеци от развитието в утробата и свързването ми със стихията Земя. След това сливане се случиха ред събития, които от гледна точка на моя личен опит аз наричам Чудеса.

За първи път влязох истински в тялото си. Усетих как стъпвам здраво по Земя, как изпълвам и заемам собственото си пространство, как присъствам на Земята и в това тяло. Това ме изпълни с увереност, а тази увереност ми даде равновесие и едно различно виждане за моята стойност и достатъчност. Нищо, което се случваше около мен, не ме засягаше или омаловажаваше, защото аз бях достатъчна и цяла.

Сякаш за първи път усетих истинска връзка с майка ми. Усетих нейната майчина енергия и присъствие. Усетих себе си като дъщеря.”

~ Неше Ф., участничка в индивидуалния процес

~~~

 

Мнооого промени наблюдавам, аз съм друга. Най-общо казано, животът ми видимо и дълбоко се промени:  Започна дългоочакван ремонт на дома ни и скоро предстои нанасяне.  Изчистих много стари неща от настоящ живот, от минали такива, родови неща. Случи се отпускане в доверие към Вселената и процесите в живота, в тялото ми… Усещам, че имам по-силни и дълбоки, по-осъзнати отношения с майка ми и баща ми, с партньора  и децата ни. Пускане на старото що се отнася до работата ми, осъзнах ясно, че това не ми е ок. Започнах да поставям граници, добивх ново самочувствие, започнах да осъзнавам собствената си цена /безценност и уникалност/, както и отстояването й. Засилва се търсенето ми на какво мога отвъд познатото.

 

Тук не става въпрос само за изчистване на локално ниво, говорим за дълбок, осъзнат, подкрепен през цялото време процес, който лекува отношенията ни с нас самите, родителите ни, партньорът ни, децата ни, хората. Отговорих си на много въпроси, на които търсех отговор от много време. Процесът няма аналог в България на този етап според мен, а възможността за участие в него е дар!

~ Румяна А., участничка в онлайн формат в малки групи от 5 души

~~~

 

Чувствам се по-свободна в това да бъда себе си и да се изразявам, да показвам коя съм и да приемам себе си, каквато съм. Започнах ново начинание, което желаех от 2 години, но не знаех как да осъществя. Сега просто ми се случи!

~ Радостина А., участничка в онлайн формат в малки групи от 5 души

~~~

 

Децата и връзката ми с тях осезаемо се промениха – голямата ми дъщеря започна спонтанно да ме прегръща, целува, физически да ме допуска до себе си, да се отпуска в доверие, когато съм с нея, да изразява нуждата си от мен гласно… Преди това нямахме такъв тип интимност. Взаимната болка помежду ни намаля с всеки изминал ден. 

~ Румяна А., участничка в онлайн формат в малки групи от 5 души

~~~

 

Каквото и да напиша или кажа за Ели, ще е малко. Трябва да се усети лично – енергията и, любовта и, даровете, които споделя. Изключително въздействащи, силни медитации, шамански пътувания и всичкооо. Падаха много вътрешни прегради, маски, страхове да покажа коя съм и в какво вярвам, да допусна истински да бъда видяна, благодарение на подкрепата, насоките, разбирането на Ели.

~ Румяна А., участничка в онлайн формат в малки групи от 5 души

 

Какви предимства дава ИНДИВИДУАЛНИЯТ процес?

Работата с хора в последните години ни показа, че животът е многообразен, всички имаме своите индивидуалности, различни житейски ситуации, и съответно нужди при преминаване на такъв дълбок процес. Ето някои от предимствата на тази индивидуална форма, които може би я правят най-подходящия за теб: 

 • Максимално индивидуално внимание, подкрепа и обратна връзка – в тази форма Вие разбира се имате вниманието и енергията на водещия изцяло за вас. Имате достатъчно време за споделяне и отработка на личните преживявания в сесиите. Получавате лечебното усещане, че някой е там за вас, и само за вас, без значение през какво преминавате, с любов към всичко, което има нужда да бъде видяно, изречено, споделено, отработено.
 • Възможност за допълнителна настройка на стъпките в процеса – в случай че индивидуалната история и изживяване покажат нуждата от нещо различно, което да се предвиди – тук имате тази безценна възможност. Може би има нужда от настройка в ритъма, или реда на практиките, или пък как преминават срещите за интеграция, може би от допълнителни упражнения и подкрепа, които водещата усети, че биха били от полза… известна гъвкавост и лична настройка според вашите нужди тук определено е предимство!
 • По-дълъг период за провеждане и интегриране на процеса тук целият процес трае около 3 месеца. Тъй като при този формат ежедневието ни продължава да тече около нас, е много по-трудно да поемем и интегрираме процес от такава дълбочина за броени дни. Нито пък е възможно да насочим целия си ресурс и енергия в тези няколко дни и зарежем всичко останало. Затова е предвидено достатъчно време процесът да се случва плавно, съобразявайки се с ежедневието, с естествен лечебен ритъм. Това помага и на нервната ни система да поеме по-надълбоко промяната, да имаме време за интеграция, почивка, осмисляне, усещането, че всичко се случва правилно.
 • Удобството на дома (при онлайн вариант) – за някои от вас да отдадат на дадена сесия или практика в спокойствието на дома, сами със себе си, позволява да се случи истинско отпускане. Не всички умеем да се отпускаме добре в група и даваме там пълен ход на емоциите си. Затова особено за по-интровертни хора, или такива, които включват механизми на контрол в група, в онлайн варианта у дома може да се случи по-силно отдаване, изчувстване, пускане на контрола. 
 • Редуцирана обща такса за двойки – тъй като знаем колко много сближава един такъв процеес, преминат заедно от мъжа и жената, и каква уникална възможност дава за зачеването и отглеждането на емоционално и физически здрави деца, ние даваме обща редуцирана цена, когато процесът се преминава заедно.

Какво ще се случи за вас в тези 13 седмици?

Ще отворим сетивата си за радостта, приемането, любовта – така, както бихме го направили още от мънички същества в утробата на майка си, ако тя е знаела как да ни даде всичко това. Така както бихме предали това усещане на децата си, ако винаги сме знаели как да живеем именно по този начин.

Ако се питаш “Дали има смисъл сега, толкова години по-късно…?” – то тогава спомнете си китайската поговорка:
“Най-добрият момент да посъдим дърво е преди 20 години. Следващият най-добър момент е СЕГА.”

Струва ли си дадам нов Ре-Старт на живота си?
Да се свържем с живота по нов начин в годините, които идват занапред?
Струва ли си да изживеем по нов начин връзката със своето дете и дадем лечебна енергия на неговия път?

 

Ако отговорът вътре в теб е ДА...
Eто как да се включиш с това прераждащо изживяване:

 

Процесът, провеждан индивидуално с теб, се случва онлайн, от удобството на своя дом, или ако това ти е възможно – на живо в пространството ни във Варна.

Той е с продължение 13 седмици, за да има време за интеграция, творчество и релаксация между отделните силни трансформационни етапи. Това е нужно, за да може системата ни да приеме по-плавно и меко този процес, който отива така надълбоко в нас.

Старт: индивидуално уговорен като време с вас.

Място на провеждане: онлайн или на живо в пространството ни Зала Алуна, Варна.

Водеща Елена Матеева

Елена е една от треньорките у нас, които най-силно работят с лечението на пренатални травми при порастнали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата. Тя е Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Fountain of Life, Мирна Мартин (едно от водещите световни имена в тази сфера), Рей Кастелино (бащата на пренаталната психология и лечение), Миа Калеф, Кейт Уайт.
Възпитаничка на "Fountain of Life" - модерно мистично училище за връщане на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми, пробуждане на Енергията и Силата на Утробата. Сертифицирана водеща на женски кръгове към една от най-големите световни школи, посветени на този формат - Sistership Circle.
Елена е също така една от първите сертифицирани треньори по Мандала Танц и женски практики у нас, посветена на темата за женската енергия и изцеление. Последовател на едни от най-добрите световни школи за танца и движенията като средство за изцеление. Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

УЧАСТИЕ В "АЗ (СЕ) РАЖДАМ ОТНОВО!" 2022:
Индивидуален процес на лечение с Елена Матеева - онлайн или на живо

3500лв.

(Възможно е заплащане на 2 или 3 части.
Ако ви интересува такъв вариант - пишете ни.)

Обща такса за семейна двойка / двойка на семейни начала,
или членове на едно и също родителско семейство:

4400лв.

(Възможно е заплащане на части.)

ЗАЩО ОБЩА ОФЕРТА ЗА ДВОЙКИ И ЧЛЕНОВЕ НА СЕМЕЙСТВА?

За да направим участието и за двамата в една двойка по-леко и да могат и двамата да се възползват от пълния процес, даваме силно редуцирана обща цена – защото знаем колко много сближава един такъв процес за двойките, преминат заедно, и каква уникална възможност дава за зачеване и отглеждане на емоционално и физически здрави деца!

Знаем също колко ценно и дълбоко за изцеление на родовото поле и на личните отпечатъци дава преминаването през процеса на родител и дете или братя/ сестри заедно. Затова искаме да насърчаваме и улесняваме такава обща семейна лечебна работа, която ще се отрази силно благодатно и на бъдещите поколения.

През 2023 Елена отваря възможност за максимум ТРИ индивидуални процеса “Аз (се) раждам отново!”.

За да заявите желанието си за индивидуално преминаване – пишете на assist.mandala@gmail.com, за да уговорим възможен старт на процеса, необходимо капаро за записване и при желание, възможност за заплащане на части.

Начини на заплащане: Банков превод, Изипей, epay.bg, Револют – във всички тези случаи използвайте банковата сметка и направете нареждане към нея.

Данни за плащане по банков път, в Изипей, Epay.bg или през Револют към сметка:

Титуляр: Мандала България ООД

IBAN: BG51BPBI81701606244461

Юробанк България АД

Основание: Аз се раждам отново – индивидуално

ВАЖНО!!!

След заплащането на таксата, молим да изпратите снимка на платежната бележка /скрийншот при онлайн банкиране на assist.mandala@gmail.com заедно с имената на регистрирания участник. 

Само така имаме обратна връзка с вас, можем да ви изпратим потвърждение и нужната информация и да ви допуснем до участие.

Приветстваме ви с добре дошли на тази силна лечебна трансформираща програма, която ни връща там, където са се зародили нашите страхове, болки и съмнения, но и където лежи нашият потенциал, истинска сила, дарове и импулс за живот!

ПОЛИТИКА ПРИ ОТКАЗ НА УЧАСТИЕ ОТ СТРАНА НА УЧАСТНИКА

Заплатено карапо не се възстановява, но може да се прехвърли за друг участник.

При заплатен и остатък от сумата – в случай на отказ от участие от страна на участника по-малко 2 седмици преди старта на процеса, заплатена такса не се възстановява или прехвърля за друго събитие. Възможно е единствено даване правото за участие на друг човек. 

При отказ от участие повече от 2 седмици преди старта, заплатената такса може да се прехвърли за друго събитие по тази тематика (Лекуване на пренатални травми).

Във всички случаи прехвърляне правото на участие на друг човек е възможно.