Блог Лечение Пренатално време и раждане

Ресурси за подкрепа и лечение на пренаталното време, както и за подкрепа в подготовка за зачеване, за бременни и Майки

Здравейте Приятели,

тук ще намерите на едно място всички ресурси – уебинари, медитации, програми, практики и курсове, които можете да правите сами, в удобно за вас време и темпо и които да са ви подкрепа в едно от двете звена:

 • Лекуване на пренаталното ни време и личното ни раждане
 • Или за жени в подготовка за зачеване, бременни или майки

Към всеки ресурс ще сложа тук кратко описание, a натискайки върху името ще се отвори и линк, където ще можете да прочетете пълното описание, за да усетите коя е точната за вас подкрепа в момента.
Част от ресурсите са безплатни и те са обозначени след заглавието им. Ако имате някакви въпроси – по съдържанието или от техническо естество, можете да пишете на assist.mandala@gmail.com.

Лекуване на пренаталното време и раждането ни:

БЕЗПЛАТНИ ИНФОРМАТИВНИ УЕБИНАРИ, БЕСЕДИ и ВИДЕА:

Ако темата за пренаталното време и раждането и как преживяното тогава ни се отразява на живота и до днес, ви е нова, започнете от тези уебинари. В тях давам много основополагаща информация по темата, разгледана през различни ъгли. Изберете от къде да започнете интуитивно, следвайки собственото си любопитство или най-актуална тема в живота ви. Уебинарите са дълги – средно по 3 часа, тъй като темата е много нова за повечето хора и за мен е важно да ви дам максимално изчерпателна и полезна информация. Затова ви напомням да следвате собствените си темпо и нужди. Не е нужно да изгледате цял уебинар наведнъж. Правете паузи, почивайте си за няколко минути, няколко часа или  няколко дни винаги, когато имате нужда.

Дори само чувайки информация, която е свързана с нашата собствена история от тогава може да надигне спомени за нас. Тези спомени идват най-често през усещания в тялото или емоции. И именно в тези моменти е изключително важно да направим пауза, да си починем, да се подхраним и подкрепим с това, от което имаме нужда в момента.

Може да отворите прозорец и вятърът да ви освежи, да пийнете глътка вода, или да облеете лицето си с вода, да излезете сред природата или да хапнете вкусна храна. Подкрепа в такива моменти могат да са ви и някои от безплатните медитации и практики, които също ще намерите по-долу на тази страница.

Знайте и, че е възможно да освободите нещо от миналото и само, защото изведнъж част от вас се е почувствала разбрана и видяна, чувайки дадена информация.

Ако почувствате нужда от по-дълбока, индивидуална подкрепа, можете да се свържете с мен на assist.mandala@gmail.com. Знайте, че не е нужно да сте сами в пътя. Знайте, че преживяванията ви са важни и всяко от тях носи в себе си и изначалната есенция на душата ви!

Приятно и ползотворно гледане:

Уебинар “Истории от нашето раждане” – безплатно:
Това е най-основополагащият уебинар по темата за пренаталното време и раждането ни и влиянието им над целия ни живот. И ако нищо друго не ви грабва веднага, и темата за вас е сравнително нова, започнете от тук!

Дълбок и силно разтърсващ уебинар за връзката между това, през което преминава бебето в корема на майка си, как се случва самото раждане и в крайна сметка – целия емоционален и физически свят на детето и порасналия човек в последствие.
В този уебинар разглеждаме следните теми:
✿ Как и защо бебето попива директно от своята майка това, което тя чувства, вярва, изживява?
✿ Връзката между нас и майка ни и как тя ще се отрази на връзката между нас и децата ни
✿ Кои събития по време на бременността и раждането доказано оставят траен отпечатък върху емоциите, поведението и изборите ни?
✿ Реални случаи, които показват как наглед съвсем независими проблеми в емоционалността и поведението на детето/възрастния човек се излекуват чрез третиране на пренаталния период
✿ Какво можем да направим като възрастни хора, за да изцелим начина, по който сме дошли на света – и оттам своя житейски път оттук нататък .

Уебинар “Любовният ни живот започва от Утробата” – безплатно:
В този уебинар разглеждаме:
➤ Защо е заложен в нас механизъм да изграждаме връзки?
➤ Кои са различните видове защитни механизми, които повлияват общуването ни с любимите хора и вземат контрол в трудните ситуации?
➤ Как се зараждат тези механизми на защита и реакция още в утробата?
➤ Какви видове връзки привличаме в следствие на различните защитни механизми?
➤ Как можем да повлияем на защитния механизъм, да го омекотим, да създадем нови неврологични реакции, основаващи се на доверие и сигурност в Любовта?
Ще получите нова, вълнуваща перспектива за това защо най-важните връзки в живота ни се случват както се случват и насоки за това какво можем да направим днес, за да имаме здрави и изпълващи ни взаимоотношения.

Уебинар “Зависимостите и пренаталното време”– безплатно:

Днес почти не съществуват хора без някаква зависимост – зависимост от лекарства, зависимост от медии, зависимост от храна, зависимост от работа и заетост, зависимост от стоене пред телевизора / компютъра / телефона, зависимост от пазаруване и какво ли още не.

Знаем ли, че всички тези зависимости водят началото си от времето ни в утробата и раждането ни?

Какво точно в пренаталното ни време може да доведе до някои от най-честите зависимости – това ще разберете по време на този безплатен уебинар.

Уебинар – “Зачеването – какво бебетата искат родителите им да знаят за това – още преди да са заченати” – безплатно
Той е подходящ както за хора, които се подготвят да заченат, така и за всички, които просто искат да опознаят и разберат себе си по-добре.
В него ще получиш информация за следните теми:
• Мита за най-бързия сперматозоид и как всъщност се случва зачеването
• Какви влияния в полето на зачеване водят до отпечатъци и травма в идващата душа
• Какви отпечатъци получаваме от зачеването и как се проявяват в различните възрасти и етапи от живота
• Медитация за изследване на собственото ти зачеване
• Какво е осъзнато зачеване?
• За родители, които имат трудност със зачеването – кои могат да са за възможни причини, кои са даровете и какво може да ви е подкрепа
• Зачеване инвитро – как да се подготвим за него, какви отпечатъци оставя у детето и как можем да ги намалим и улесним идването му.

 

Уебинар “Страхът от раждане и майчинство и собственото ни пренатално време и раждане” – безплатно:
В този уебинар ви разказвам за това как корените на страха от раждане, страховете за здравето на детето в утробата, трудността за зачеване, нежеланието или чувството “не съм готова да стана майка” се намират в нашето собствено идване на този свят. Една перспектива, за която никъде не се говори, а в която се крие ключът към разчистване на препятствията по пътя ни от тук нататък.

Беседа “Връзките между днешните ни трудности и появата ни на бял свят” – безплатно:
Запис от беседата, проведена на 19. Март 2022г.
В тази безплатна беседа ще разгледаме някои от най-честите трудности, пред които хората са изправени днес и по какъв начин са свързани с изживяното в утробата / изживяното от майка ни, докато е била бременна с нас:
➤ депресии, хронична подтиснатост и безнадежност, липса на енергия
➤ чувството, че не принадлежим на този свят и сме твърде различни, за да се впишем в него; че не сме достатъчни такива, каквито сме
➤ упорити зависимости, от които ни е трудно да се освободим
➤ трудност да заченем собствено дете
➤ хронични трудности в любовта, произлизащи от усещането, че не сме достатъчно добри/ интересни/ желани за хората, в които се влюбваме
➤ трудни конфликтни отношения с родителите и/ или родови травми
➤ страх за живота и здравето
➤ и други…

Беседа “Връзките между днешните ни трудности и появата ни на бял свят” – безплатно:
Запис от беседата, проведена на 4. Април 2023г.

Информативни видеа по темата за изгубения близнак – безплатно:
Вече се знае, че поне 80% от хората идват по двойки, тройки, четворки в утробата на своята майка, но повечето от нас губят своя близнак / близнаци толкова рано, че дори майка ни и лекарите може да не са разбрали за това. Травмата от тази загуба е толкова голяма, че специалисти дори считат, че последиците от нея са много по-големи, болезнени и всеобхватни, от колкото която и да е травма в пренаталното време идваща от средата или взаимоотношенията с нашата майка. Но така, както болката и последиците от загубата могат да са много големи, така и даровете от лечението и възобновяването на връзката ни с този наш най-любим, най-близък спътник, могат да променят целия ни живот към по-добро.
В тази поредица от видеа ще научите:
Как да разбера дали съм имал(а) близнак в утробата?
Възможно ли е майка ми да не е разбрала?
Насоки за лечение у дома
Какви са последиците, когато взаимоотношенията ни са били враждебни?
Бонус видео – Колективна сесия с Оракулски Карти за пренаталното време по пълнолуние “Изчезналия близнак”

БЕЗПЛАТНИ ЛЕЧЕБНИ И ПОДКРЕПЯЩИ МЕДИТАЦИИ И ПРАКТИКИ:

Медитация за изследване на собственото ти зачеване – очаквай скоро тук.

Медитация “Изследване на твоето собствено Раждане” – безплатно
Бебенцата, които някога сме били, копнеят да разкажат историята си, копнеят някой да ги разбере. Копнеят и за това, именно докато разказват историята си, някой да постои до тях и да ги държи в нежност и любов. В тази кратка медитация ще се отдадем на спомняне и изследване. Ще се свържем с информационното поле на нашето мъничко аз от тогава, което е винаги на наше разположение и ще го попитаме какво има да ни каже. Ще дадем гласност на историята му. Ще му дадем възможност може би за първи път в живота му да се почувства наистина разбрано и обгърнато в любов.

Лечебна Медитация “Пъпна Връв от Светлина” – безплатно
Това е една изключително силно лечебна медитация, с чиято помощ можем да трансформираме всичко, което сме получавали през пъпната си връв във времето ни в утробата, което ни е тежало и сме усещали като токсично. Това може да са били храни, които не сме харесвали, токсини, както и тежки емоции на майка ни и околните. А може и да е било усещането за липса и “няма достатъчно”.
В тази медитация се свързваме директно с източника и пъпната връв към Свещената Майка и си даваме пространство в нас да се влее точно това и точно толкова, каквото и колкото имаме нужда в този момент.

Медитация “Подкрепа от предците и духовните водачи” – безплатно
Това е медитация за получаване на подкрепа и послания от нашите Предци и духовни Водачи. Преди да се потопиш в това пътуване усети имаш ли въпрос или грижа, за които искаш да получиш послание или отговор.
Медитацията е записана по време на беседата ” Връзката между днешните ни трудности и появата ни на бял свят”.

Медитация “Дишам с Лекота” – безплатно
Първия си дъх поемаме още първия ден след зачеването ни.
В следващите дни упражняваме клетките ни, които по-късно ще се превърнат в клетките на белия ни дроб, какво е да дишаме.
Толкова често, когато не можем да си поемем въздух, когато нещо сякаш отвън ни задушава или застрашава, всъщност сме изпаднали в състояние на спомен от тези най-първи дни и седмици. Не онзи спомен, който има ясна картина и сюжет за случилото се, а спомена на клетките.
Тази медитация се роди спонтанно в една от срещите ни към програмата “Аз (Се) Раждам Отново – Онлайн”, която се проведе началото на годината.
Там в етапа на Въздуха започнаха да се появяват спомените от тогава за трудност в дишането и болката свързана с тази трудност. Медитацията се появи като нежен балсам, който ни целуна и припомни, че ние не сме този спомен, тази болка и тази трудност, че те са просто нещо, което ни се е случило. Помогна ни да се свържем с тази изконна наша същност, която винаги е била с нас, която знае как да диша с лекота и радост.

Практики за лекуване на пренаталното време и раждането  – безплатно

Това са нежни практики, с помощта на които можем да успокоим ума, тялото и духа си, да хармонизираме нервната си система и да си дадем онази грижа, която е била есенциална нужда на нашата душа още от зачеването ни, но която не сме получили така, както сме имали нужда. Тази липса остава в енергийното ни поле и в клетките ни като травма и стои там, докато не и обърнем внимание. Това внимание си даваме с тези нежни, но дълбоки практики. Тези практики са част от оракулските карти за лекуване на пренаталното време и раждането. Ако усетите нужда от индивидуална практика, можете да запазите час за консултация с тези мъдри карти.

Повече за тях можете да научите тук.

 

Въпроси за изследване на собственото ни пренатално време и раждане – безплатно:
Нашите клетки помнят абсолютно всичко, което ни се е случило. И ако притихнем за момент и започнем да си задаваме тези въпроси, в момента, когато чуем нещо, което е вярно за нас, нещо, което е част от нашата история, тялото ни ще реагира.
Тялото ни не просто може да ни разкрие какво ни се е случило, но и как ние сме го усетили. Защото за външния свят нещо може да изглежда като безобидна рутина, а за нас да е било непоносима болка, оставила траен отпечатък на травма в душите и телата ни.
Тези въпроси ще ви подкрепят да опознаете себе ( а може би и децата си) си по-добре. Да пробудите повече състрадание, нежност и обич към това свое мъничко аз, което е било така отворено за Любов, така уязвимо, така обичащо и може би така наранено по един или друг начин. Да започнете да отваряте пространство на това свое мъничко аз да разкаже историята си и най-накрая да бъде разбрано. Най-накрая да не е само в трудните си преживявания.
Защото лечението на тези най-ранни травми не може да се случи, ако историята ни остане неразбрана. И често дори има нужда да започне именно от там.
Знайте, че никога не е късно да чуем историята си. Никога не е късно да се отправим по пътя на лечение на пренаталното ни време и раждане и на цялостен рестарт на живота ни.

 

ПЛАТЕНИ КУРСОВЕ, ШАМАНСКИ ПЪТУВАНИЯ И СЕСИИ:

Това са ресурси, които можете да правите индивидуално, сами за себе си, в удобно за вас време и темпо. Имайте в предвид, че цялостния процес за дълбоко лечение на това време изисква подкрепа и специфична среда, затова дори и онлайн не го предлагам за индивидуално преминаване. Тези курсове и шамански пътувания са прекрасни за подготовка преди или за доразгръщане на лечебния ви процес според индивидуалните ви нужди, след преминаване на цялостния лечебен процес.

Ако вече усещате нужда и желание да се отдадете на това съкровено, цялостно пътуване към себе си, към есенцията на душата си и своята истинска сила, сте добре дошли на предстоящото провеждане на 6-дневния Ритрийт “АЗ (СЕ) РАЖДАМ ОТНОВО”, което ще се случи от 23. до 28. Май 2023г.

Приятно и целебно потапяне и разгръщане с:

Енергийна трансмисия за изцеление на ЗАЧЕВАНЕТО ти – Спомни си ПЕСЕНТА НА ДУШАТА:
Зачеването е първия допир на нашата душа с измерението на Земята.
Това е периода на най-разтворено състояние. Затова и тогава сме така себе си, но и така уязвими.
Моментът, в който навлизаме в новия си дом – оплодената яйцеклетка, тялото на нашата майка, Земята… Тогава изпитваме със всяка частичка от душата си енергии, емоции, влияния така разнородни и често така гъсти. Усещаме своята майка, своя баща, техните радости, но и най-дълбоки болки. Усещаме даровете и силата, но и сянката, тайните и товарите на целия ни род. Усещаме красотата, но и грубостта на целия колектив.
В този момент научаваме на клетъчно ниво с какво намерение сме заченати от нашите родители. Дали от чистата любов между тях и с намерението да сме продължение на най-големия дар, дали, за да запълним твърде голяма дупка в тях самите, дали за да поемем товар, който те не могат да носят повече сами, да утолим самотата им и жаждата им за близък контакт, дали, за да не чувстват личните си болки, дали за да запазят връзката си, дали за манипулация на някой, ….. от любов, изобилие и наслада ли сме поканени, или от липса, болка и дори страдание?
Този момент, в който за първи път и с огромна сила в нас се отпечатва какво е да сме на Земята и какъв живот да очакваме тук, твърде често е преживяване на несравним ШОК!
НО сега сме и подкрепени, както никога до сега да излекуваме този изначален ШОК, да си спомним кои сме и да поемем по пътя на Душата си.

Послание от Покровителката на Моето Раждане: шаманско пътуване:
Много от предизвикателствата, трудностите и болките, пред които сме изправени днес, ни показват кои са били трудностите и болките ни в най-първите ни моменти на този свят – още в корема на мама и по време на раждането ни.
И колкото по-хаотична, объркана, мъчителна и уязвима е една ситуация, даден период за нас днес – толкова по-силно извиква тези най-първи трудни преживявания и оформилите се тогава вярвания.
В това шаманско пътуване Покровителката на вашето Раждане ще ви покаже точно кой момент от идването ви на бял свят се активира в трудностите и/или в хубавите изживявания и ресурсите ви днес. Ще ви даде подкрепата, която е най-подхранваща и лечебна за вас в този момент. Ще даде посланието, от което се нуждае душата ви, за да продължи по своя истински път в любов.

Лекуване на РОДОВОТО Поле и неговото въздействие върху вътреутробното ни развитие:
Идването ни на този свят е като плетеница, в която са вплетени най-разнообразни нишки, както от настоящето, така и от миналото, някои от които водят началото си много поколения назад във времето….
Влиянието на тези нишки, идващи от поколения назад в нашия род, наричаме родово поле. И това поле директно определя как ще бъдем заченати, как ще се развиваме в утробата и как ще се родим.
Няма как да променим миналото, но в пространство на любов и подкрепа, с помощта на лечебни практики, можем да диференцираме кое е наше, кое от родителите ни и кое е от Рода ни назад.
И по този начин с повече състрадание и разбиране да поемем своя собствен път, да заживеем своя собствен живот, вместо да преповтаряме живота на Предците ни. Създавайки един по-красив свят за себе си и за децата си. Свят, в който живеем от повика на душите си, вместо приковани към оковите на миналото.

Изцеление на връзката с ИЗГУБЕНИЯ БЛИЗНАК в пренаталното време:
Това е дълбок лечебен шамански процес, насочен към един от най-ключовите моменти в пренаталното ни време, към една от най-съкровените ни връзки, които изживяваме в земния си път, макар и така рано, макар и често неосъзнато – Тази с изгубения ни близнак!
Ако се питаш дали това е за теб…
Всъщност според нови данни 30 до 80% от хората започваме пътя си на Земята по двойки и тройки. Но само няколко процента се раждат и живеят живота си заедно със своите близнаци. Останалите от нас преживяваме несравнима Загуба във времето ни в Утробата – губим същество, с което имаме близост, несравнима с почти нищо друго.
Загубата на тази наша сродна душа е преживяване на несравним шок, болка и оставя трайни следи в психиката, душата и тялото ни. Последиците обикновено се разпростират в много, ако не във всички сфери в живота ни. И в повечето случаи нито майка ни, нито лекарите разбират за наличието на друг ембрион/ нашия близнак на този така ранен етап!Но за голяма радост никога не е късно да се върнем назад, да се върнем в утробата и да излекуваме болките, които сме преживели тогава. Никога не е късно да изцелим загубата на своя мил, Любим Другар и спътник. И точно това правим в този дълбок и красив лечебен процес!
Безплатните, информативни видеа по тази тема можете да намерите в първата секция от страницата, или тук.

“Пелвисно Присъствие и Нежно лечение на Маточното пространство”:
Много голям процент от травмиращите ни, неотработени преживявания се складират в пелвисната купа и за жените също в маточното ни пространство.Затова в тази медитативна практика отдаваме нежно внимание на тази област. Даваме внимание и нежно раздвижваме на ключови енергийни точки, на фасцията и псоас мускулите – мускулите на душата и първите мускули, които се формират в пренаталното ни време.Тази практика чудесно се съчетава с всеки друг курс и медитация, помагайки на лечебния процес, на интеграцията, почивката, и ако е нужно на освобождаването на по-трудни емоции.

“Влизане в женските стихии ОНЛАЙН”:
Този онлайн курс е прекрасна подготовка, подкрепа и допълнение за тези, на които им предстои или които са минали цялостния лечебен процес “Аз (Се) Раждам Отново” или “Аз (Се) Раждам Отново – Онлайн”. Както и е чудесна подготвителна стъпка за тези, които предвиждат тепърва да участват в цялостния лечебен процес.В него по етапно и с различни шамански пътувания, практики, ритуали и движения се свързваме със Стихиите в нас и в Природата. Свързваме се с ресурса, красотата, уникалността, силата и цялостта в нас. Встъпваме в автентичните си женски дарове и пускаме на ограниченията с помощта на стихиите.

По време на една такава сесия ще:
* научите кой точно е отпечатъкът / коя е травмата от пренаталното ви време, който / която поражда тази трудност днес
* ще получите яснота в кой момент от пренаталното ви време се е зародила
* ще разкрием кой е дарът, който стои под тази болка / тази трудност, както и какъв ресурс е наличен за вас в този момент, който да ви отведе към по-дълбоко лечение.
* получите конкретна практика / медитация, която да правите в ежедневието си и да ви подкрепя в този лечебен процес
* ще получите и насока за какво имате нужда да отворите пространство във взаимоотношенията си с хората, с които може би е свързана трудността / предизвикателството.

________________________________________________________________________________________________________________

 

Подкрепа за жени в подготовка за зачеване, бременни или майки:

 

БЕЗПЛАТНИ РЕСУРСИ:

Уебинар – “Зачеването – какво бебетата искат родителите им да знаят за това – още преди да са заченати” – безплатно
Той е подходящ както за хора, които се подготвят да заченат, така и за всички, които просто искат да опознаят и разберат себе си по-добре.
В него ще получиш информация за следните теми:
• Мита за най-бързия сперматозоид и как всъщност се случва зачеването
• Какви влияния в полето на зачеване водят до отпечатъци и травма в идващата душа
• Какви отпечатъци получаваме от зачеването и как се проявяват в различните възрасти и етапи от живота
• Медитация за изследване на собственото ти зачеване
• Какво е осъзнато зачеване?
• За родители, които имат трудност със зачеването – кои могат да са за възможни причини, кои са даровете и какво може да ви е подкрепа
• Зачеване инвитро – как да се подготвим за него, какви отпечатъци оставя у детето и как можем да ги намалим и улесним идването му.

Уебинар “Страхът от раждане и майчинство и собственото ни пренатално време и раждане” – безплатно:
В този уебинар ви разказвам за това как корените на страха от раждане, страховете за здравето на детето в утробата, трудността за зачеване, нежеланието или чувството “не съм готова да стана майка” се намират в нашето собствено идване на този свят. Една перспектива, за която никъде не се говори, а в която се крие ключът към разчистване на препятствията по пътя ни от тук нататък.

Статия “Раждането днес – свят процес или процедура по график?”
Нещо свято ли е Животът? И започва ли той за нас на Земята по свят начин?
За да отговорим на този въпрос, ви каня да поемем заедно на едно пътешествие из различни времена и пространства.

Статия “Гласът на Свещената Ярост за “нормалното” раждане днес”
В тази статия давам много подробна информация за това какво всъщност се случва с бебето и майката при предизвикването (индуцирането) и забързването (аугментацията) на раждането.
Яростта ми все още е жива по тази тема, тъй като това са редица от процедури и интервенции, за които в света на раждането се говори така все едно са меки и подкрепящи, а действителността, че крият големи рискове за здравето и живота на майка и бебе, че почти винаги водят до куп други ненужни интервенции и в крайна сметка дълго, измъчено раждане и раждане секцио, се крият и игнурират умело. А факта за доживотните физически, физиологични и емоционални тежки последици за бебето не се и знаят.
Е вие тук можете да ги научите.
За да можете да разберете себе си по-добре, ако това е било част от вашето идване на този свят.
За да можете да направите ДЕЙСТВИТЕЛНО информирано решение, ако ви предстои раждането на вашето собствено детенце.


ПЛАТЕНИ ПОДКРЕПЯЩИ И ЛЕЧЕБНИ КУРСОВЕ, ПРАКТИКИ и МЕДИТАЦИИ

Осъзнато Зачеване и Раждане – Какво Бебетата искат родителите им да знаят!
Толкова много се говори за зачеването и раждането, а така рядко се обръща внимание на перспективата и нуждите на идващата душа / идващите души по време на тези свети процеси.
Този курс е

 • за всички вас, бъдещи родители, които желаете да заченете и родите детето си осъзнато и да разбирате какви са неговите преживявания и неговите нужди в тези така важни, основополагащи и животоопределящи моменти.
 • Той е и за тези от вас, които изпитват трудност да заченат детенцето си, пробвали сте какво ли не. И сте готови да разберете мъдростта във вас и в “бъдещите ви деца. Готови сте да смените перспективата на преживяването си и да разберете от какво може не само детенцето ви, но и вие се нуждаете.
 • Ще даде напълно нови знания на тези от вас, които са по пътя на зачеване инвитро. Знания за потенциалните дарове, но и трудни преживявания и последствия за живота на децата, заченати инвитро.
 • В него ще разберете и усетите нуждите, преживяванията и перспективата на идващите души освен за зачеването, за раждането, но и за така неразбраното време директно след раждането, така наречения “Златен Час”.
 • Ще получите безценна информация, за която малко хора знаят и за която в България никъде другаде не се говори. А именно това е информацията, която ще ви помогне да дадете най-добрия старт в живота на вашето дете. Ще ви помогне да вземете действително информиран избор, когато решавате как да заченете и как и с кого да родите.

“Общувам с моето Бебе – едномесечен курс за бъдещи майки (и бащи)”:
Това е онлайн програма за започване, задълбочаване или разгръщане на общуването между майката и нейното детенце в утробата, или това, което тепърва ще покани в живота си.

Бебетата – противно на вярванията до скоро – още преди да бъдат заченати и по време на развитието им в утробата, са създания с изключително съзнание и мъдрост, създания нуждаещи се от нежност, любов, игра и разбиране.
Децата преди да бъдат заченати, могат да са наши духовни водачи. Те виждат цялата картина и желаят да ни съдействат по пътя към нашето и тяхно най-висше благо. По пътя на нашето лечение, израстване и свързване с любовта.
Могат да ни покажат от какво имат нужда, за да дойдат в живота ни, да ни отведат към нужното за нас лечение, връзка или мисията ни.Ако започнем с любопитство и отворено съзнание да си говорим с тях, да ги поканим в нашето поле, можем да започнем да изграждаме здрава връзка още от този момент. Можем да опознаем детето, което по късно ще е част от семейството ни, да играем с него, да се забавляваме. Такъв вид общуване още преди раждането е един от най-важните фактори за здраво “привързване” на новороденото към своята майка и на майката към своето дете. А това от своя страна е есенциално нужно за цялостното развитие на детето – от нервната му система, през ендокринната, имунната. Както и социалното му поведение. Всичко в здравето на детето зависи от това дали “Привързването” му към неговата майка ще е здраво / здравословно или не. Тази програма се състои от 30 различни практики за подхранване на общуването с нашето “бъдещо” дете, както и включен пакет от 5 Медитации. Пакетът Медитации може да бъде закупен и отделно.

Пакет Медитации “Общувам с моето бебе”:
Тези медитации са за бременни жени и такива, които се подготвят да заченат.
Те са тук за теб, за да ти помогнат да се отпуснеш и да отвориш пространство за общуване с твоето бебе – това в утробата ти, или това, което тепърва ще поканиш. Можеш да правиш някоя от медитациите всеки ден, или винаги, когато усетиш нужда.
Този пакет включва следните 5 медитации, създадени специално, за да улеснят и направят общуването с твоето детенце по – приятно и интересно:
– Общувам с моето бебе
– Среща с моето бебе
– Свързване със Сърцето на моето бебе
– Среща с духовното животно Пазител на моето бебе
– Бащата общува с нашето бебе

Уъркшоп: Зачеване, Раждане и Майчинство – Какво иска да ми каже душата:
В този практически уъркшоп адресираме конфликта, който може да е жив вътре в теб по отношение на зачеване, бременност, раждане или майчинството.

 • Ако не се чувстваш готова да станеш майка, но се чувстваш притисната от партньора, семейството или обществото,
 • Ако съзнателно желаеш да имаш детенце, но зачеването така и не се случва,
 • Ако не желаеш да ставаш майка, или поне не на този етап, но си заченала,
В такива ситуации, в нас живее конфликт на много дълбоко ниво, често дори неосъзнато.
Обикновено една част от нас ни води в едната посока, а друга ни дърпа в противоположната.
Позволим ли на този конфликт да бъде разкрит, гласовете на различните части от нас чути и почетени, то тогава можем да направим пространство за ГЛАСА НА ДУШАТА ни да ни поведе в посоката, в която наистина желаем да поемем.

“Родилен Енергиен Поток – Лечебен процес за възстановяване след раждане”:
Когато започне Раждането от утробата на раждащата жена се разтваря Енергиен Портал. Портал, през който започва да тече Родилната Енергия, нужна и на майката и на бебето, за да се родят.
Родилният поток може да се наруши и от най-малката намеса в полето на родилката, като типичните прегледи, които и се правят в началото на раждането или от неуважително отношение и пренебрежение на нуждите и. И разбира се големите интервенции като предизвикано раждане, упойки, клещи, вакуум и секцио дават своето отражение.
Нарушен родилен поток може да се усеща с години, може да предизвиква куп неразположения или заболявания в половите органи и пелвисното пространство на жената. Може да се прояви и като страхове в нея за детето и, или различни кошмари и страхове при детето, един от най-честите от които, е от раздяла с майката. Може да се прояви и като раздразнения, тъга, гняв, както в майката така и в детето и то години по-късно.Но никога не е късно да се върнем назад и да възстановим потока на родилната енергия и родилното енергийно поле.
Когато този поток е здрав и изпълнен с живителна енергия и Любов, връзката между майка и дете се засилва, но вместо да е връзка на вкопченост и изискване, се трансформира във връзка на любов, Подкрепа и Благословия. Превръщайки се в един от най-големите ресурси за самата майка в майчинството и и за детето в неговото израстване и поемане смело по неговия личен път на душата.

“Пелвисно Присъствие и Нежно лечение на Маточното пространство”:
В тази практика обгръщаме в нежност и любов ключови енергийни и физиологични точки в пелвисната купа и маточното пространство.
Помагаме на Енергията да се задвижи, на стагнацията да се трансформира. Позволяваме на болката да потече към Земята. Зареждаме това свято пространство с любов и светлина.Изключително подходяща подкрепа в лечението на травмиращо раждане (за майки), както и за подготовка на утробата за зачеване.
Прекрасно се съчетава със всеки от останалите курсове.

Пожелавам ви прекрасни преживявания и още по-силна свързаност със личната ви сила, красота и уникалност с тези курсове, програми и медитации.

Молитвата ми е да са във ваша служба за ваше и общо най-висше благо, в името на любовта!

При въпроси, пишете на assist.mandala@gmail.com.

Още безплатни медитации на различни теми можете да намерите в сайта ни www.djvarava.com

ТУК можете да разгледате и останалите онлайн курсове, които сме създали аз и сестра ми Силвия Матеева 

А ТУК можете да разгледате информацията за цялостния лечебен процес “Аз (Се) Раждам Отново” за лекуване на пренаталното ни време и раждане – във вариантите :

С Обич
Елена


Създателка на тези ресурси е:  Елена Матеева

Елена е:

 • Една от треньорките у нас, които най-силно работи с лечението на пренатални травми при пораснали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата
 • Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Рей Кастелино (едно от водещите световни имена в тази сфера), Fountain of Life, Миа Кейлеф, Мирна Мартин, Кейт Уайт.
 • Духовна дула, отдадена на това транзита на душите – когато идват на земята и когато си отиват от нея да се случва в поле на ЛЮБОВ, РАЗБИРАНЕ, НЕЖНОСТ, ПОЧИТАНЕ и ПРАЗНУВАНЕ.
 • Покровителка на Раждането и Родилната Енергия в процес на интензивно обучение по холистично, квантово акушерство на НОВОТО ВРЕМЕ към “The Matrona”, разбиращо и почитащо магичната, изначална мъдрост на телата ни. Практикуваща доверие в първичната мъдрост на тялото на раждащата жена да роди и на бебето да се роди без намеса на медицински персонал. Вярваща, че Зачеването, Износването на бебето и Раждането са свещени процеси на Инициация, а не медицинско заболяване.
 • Възпитаничка на “Fountain of Life” – модерно мистично училище по системата “Womb Awakening” за изцеление и пробуждане на Силата на Утробата, дивото инстинктивно тяло и гласа на интуицията. Инициирана да е пазител на и да допринася за  завръщането на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми и Свързване с лечебните Енергии на Мария Магдалена, Дева Мария и Йешуа, Драконите на Сътворението, Природата и Стихиите
 • Една от първите треньорки по Мандала Танц и телесни женски практики у нас
 • Водеща на женски кръгове към Sistership Circle- една от най-големите световни школи в този формат
 • Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.
 • Елена е създател на първата до момента в България дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренаталното време и раждането – “Аз (се) раждам отново” и “Аз (се) Раждам Отново – Онлайн”.

Последвайте Елена във фейсбук ТУК 
Включете се в затворената група на Елена във фейсбук Лекуване на Пренатални Травми с Елена Матеева.


Получавай информация и полезни ресурси по имейл!

* indicates required


Моля, кликнете полето, за да се съгласите да получавате полезна информация и ресурси по имейл от нас:


Ако информацията по имейл не ви допада и не ви зарежда истински, можете по всяко време можете да се отпишете от нашите имейли – това става чрез линка “Unsubscribe” в дъното на всеки имейл.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


Остави коментар