Женска енергия и сексуалност

Порталът Сърце-Матка-Йони – кратка сутрешна практика

Това е сутрешна женска практика, която можем да правим за няколко минути още докато сме в леглото. И така да започнем деня си заредени със свежа енергия, усещане за женственост и активирани Сърце, Матка и Йони!

Изключително приятна и простичка в същността си, практиката в същото време ни помага да се усетим, да усетим тялото си и живия поток на женското в нас. Тя е първият от десет сутрешни ритуала на Богинята – научи повече за тях тук.

Практиката ще откриеш в това видео:

 

СУТРЕШНИЯТ РИТУАЛ НА БОГИНЯТА -пълният курс с всички 10 сутрешни практики само до 20ти септември с 25% намаление:

Това са 10 сладки дни, в които по лек и приятен начин ще открием силата на сутрешния Ритуал… този Ритуал, който докосва и събужда Богинята в теб!

Защото веднъж събудена сутринта, тя получава зелена светлина да ни води през целия ден.

Лично за мен това е най-неотменната практика през деня – далеч не винаги имам възможност или ресурс всеки ден да посвещавам време на задълбочена практика за моя личен път. Но стартът на деня ми е свещен: това е първият и най-важен момент, когато влизам в енергията на вътрешната богиня, в енергията на себелюбов, свързаност, отвореност за чудесата на живота.

В този 10-дневен курс ще изпитате 10 кратки, приятни, красиви сутрешни ритуали, които активират автентичното женско проявление в нас.

Тук не става дума за нещо, заради което трябва да нагласяте алармата с час по-рано – напротив! Силата на ежедневната практика се състои в нейната простота, изпълнимост, приятно чувство и кратко време за изпълнение. Голяма част от ритуалите можете да правите още, докато лежите. И ще ви отнемат между 3 и 15 минути – според деня и според личните ви предпочитания и възможности. Така с няколко минутки на ден отваряме дните си за нов старт, и оттам – за съвсем нов тип енергия в живота си.

Готова ли си да се гмурнем заедно в това така женско, забавно, приятно, неусетно лечебно предизвикателство, което ни свърза със силата и вибрацията на Вътрешната ни Богиня?

Научи повече и се включи в “Сутрешния ритуал на Богинята”  СЕГА С ОТСТЪПКА тук.

Остави коментар