Уебинари за свързване с енергията на Богините

12 students

Изцяло практически онлайн-сесии за свързване с енергията на Богините!

Проведени по време на Наваратри – индийски празник за почитане на Богинята и нейните различни проявления, честван вече по цял свят и свързващ жените в общи ритуали и практики. По този начин тези сесии са заредени с много силна вибрация и силна енергия на свързаност – свързаност с Богините, с всички жени по света, със самите себе си и своята женска сила.

С помощта на историите, медитациите, техниките и домашните в тези уебинари отдаваме почит на силата, мъдростта, красотата вътре в нас – събуждаме своята вътрешна богиня във всяка своя клетка!

Какво те очаква в този пакет?

4 онлайн-сесии, всяка дълга около 60 -90мин., в които се свързваме с различна богиня – позволяваме й да ни подкрепя в пътя ни и обсипва с даровете и изобилието си:

 • Уебинар 1: откриваме пространството с церемония, канейки Дурга да ни подкрепя в целия процес. След това в женско пространство се свързваме с първата Богиня, която да открием и вътре в себе си – Лакшми – Богинята на Красотата, Любовта, Мъдростта и Изобилието. Ще ви разкажем за нея, ще се свържем с нея, ще получите насоки, предложения и практики, как да работите с нея и я викате в ежедневието си.
 • Уебинар 2: свързваме се с втората Богиня – Сарасвати – богинята на творчеството, гласа, знанието, истината и изразяването. С ритуал, мантри, притчи и танци каним нейната енергия в живота си. Ще получите практики и насоки за свързване с тази енергия и в ежедневието – винаги, когато имате нужда от нея.
 • Уебинар 3: тук каним енергията на Гая. Гая е нашата майка Земя. Тя ни носи изобилие, майчина обич, свързва ни с ритмите и циклите вътре в нас, носи ни защита и подкрепа. Но Гая се и нуждае от нашата подкрепа. В церемонията получаваме, но и даваме благословия и подкрепа – благословия за земята, за водата, за въздуха. Благословия за благата и храната, които Гая ни дарява. И отново ще получите насоки и практики, за да засилите връзката си с Гая в ежедневието.
 • Уебинар 4: Затваряне на пространството със специална церемония и ритуал. Отправяме благодарност към Чистата Женска Енергия във различните и лица и обща молитва за мир и любов.
 • Допълнително PDF-ръководство с насоки и практики за ежедневието – с тяхна помощ ще знаете лесно винаги как да повикате дадена Богиня и се свържете с нейната енергия и подкрепа.

 

Водеща на уебинарите: Елена Матеева

Елена е женска лечителка и треньор, посветен на темата за женската енергия и изцеление. Сертифицирана водеща на женски кръгове към една от най-големите световни школи, посветени на този формат – Sistership Circle.

Възпитаничка на “Fountain of Life” – модерно мистично училище за връщане на древните женски практики, посветено на възраждането на женското начало. Там тя изучава дълбоки практики за лекуване на женското подсъзнание, работа със сенките, свързване с женския ни цикъл, със стихиите, лунните цикли, лекуване на дълбоки маточни травми, древни практики и ритуали, свързване и лекуване на връзката с мъжкото начало.
​​​​​​​
Работила с над 2000 жени на живо и онлайн за изчистване травмите от мточното пространство, както и връщане на хармонична връзка със себе си и своите желания. Последовател на едни от най-добрите световни школи за танца и движенията като средство за изцеление. Ко-създател на първия у нас сайт за водени медитации www.djavarava.com.

===============================================================

Такса за закупуване на пълния пакет: 33лв.

При закупуване пакетът уебинари е наличен за неограничено време и можеш да го ползваш винаги, когато почувстваш нужда.

Можеш да се сдобиеш с този онлайн курс, заплащайки таксата от 33лв. по един от следните начини:

 1. Натисни бутона “Купи този курс” и заплати чрез Paypal, следвайки указанията. Това директно ще отключи курса за теб след плащането.
 2. Преведи таксата от 33лв. по банков път или чрез клоновете на Easypay към следните банкови данни:

Титуляр: Мандала България ООД
IBAN: BG03PIRB71791606244461
Пиреос Банк България

Основание: Уебинари Богини + име участник

ВАЖНО – След банковия превод/ Еasypay плащане:
Изпрати снимка или скрийншот от платежното на assist.mandala@gmail.com. Създай безплатна регистрация с имейл тук на сайта, ако нямаш такава (погледни на началната страница). В съобщението с платежното също ни посочи кой е твоят регистриран тук имейл.  Само така можем да отключим онлайн достъпа до курса за теб тук.


ВАЖНО – При превод от сметка във валута в чужда банка:
В случай, че правите банков превод от чужбина, от сметка в чужда валута, преводът следва да бъде за 53лв. Това увеличение от 20лв. спрямо редовната цена се налага поради размера на банковата такса – 20лв. – за получаване на такъв превод в левовата сметка в България.

Съжаляваме за това неудобство. Ако сте в чужбина, препоръчваме да ползвате Paypal-опцията, за да се възползвате от редовната цена.

 • Уебинар 1
 • Уебинар 2
 • Уебинар 3
 • Уебинар 4
 • PDF Книга

Инструктор

Eлена Матеева

Елена е една от първите сертифицирани треньори по Мандала Танц и "Пробуждане на Източника" у нас. Сертифициран прана лечител, треньор, посветен на темата за женската енергия и изцеление, връщането в тялото и доверяването на неговите отговори. Сертифицирана водеща на женски кръгове към една от най-големите световни школи, посветени изцяло на този формат - Sistership Circle. Елена е сред треньорите в България, които най-силно работят с енергията на Земята и природните стихии като път за завръщане към нашата женска истина и цялост. Възпитаничка на "Fountain of Life" - модерно мистично училище за връщане да древните женски практики, посветено на възраждането на женското начало. Там тя изучава дълбоки практики за лекуване на женското подсъзнание, работа със сенките, свързване с женския ни цикъл, със стихиите, лунните цикли, лекуване на дълбоки маточни травми, лекуване на пренатални травми, древни практики и ритуали, практикувани от жриците на Изида и Мария Магдалена, свързване и лекуване на връзката с мъжкото начало. Работила с над 1000 жени на живо и онлайн за изчистване травмите от маточното пространство, както и връщане на хармонична връзка със себе си и своите желания. Последовател на едни от най-добрите световни школи за танца и движенията като средство за изцеление. Ко-създател на първия у нас сайт за водени медитации www.djavarava.com.
€17.00

Остави коментар