Пакет медитации “Сърцето ми в ритъма на любовта”

53 students

Единственият път, по който можем да се свържем със сърцето на любимия човек – това е като първо сме свързани с нашето сърце! Когато чувстваме сърцето си, когато усещаме живота в него, когато то е отворено – енергията му започва да се излъчва навън и да привлича всичко, което е свързано с любов. Започва да докосва преди всичко сърцата на хората, тяхната собствена готовност да обичат и бъдат обичани.

Сърцето е и извор на любовта към самите нас, то е онова място, което ни приема и обича безусловно – дори в най-трудните ни моменти, в най-тежките ни състояния. То е и извор на радостта, любовта към живота.

“Чувствайки своето сърце, ти носиш скрито съкровище със себе си. Ти носиш своята ценност със себе си винаги и навсякъде” – тези послания се носят през вековете от различни поети, мъдреци и лечители.

========================

С пакета от 6 медитации “Сърцето ми в ритъма на любовта” ние:

  • успокояваме енергията в сърцето
  • пращаме лечебна енергия към болките и затворените места в него
  • започваме да го чувстваме отново цяло, усещаме живота в него
  • отваряме канала за излъчване и привличане на любов
  • събуждаме нов дълбок начин за свързване с любимия човек, отвъд думите и действията

В този пакет ще откриете медитациите:

1. Сърцето ми е живо:

Красива медитация за свъзване с енергията на сърцето, свързване с мястото на безусловна любов и приемане на самите себе си и съживаване на потока, излъчващ се от сърцето навън.

2. Лечебна енергия за сърцето

Мека медитация за всеки ден, която ни помага да пратим лечебна енергия на сърцето там, където му е нужна, да го успокоим и заредим. Също така ни позволява да получим послания и насоки за отношенията ни със себе си и любимите хора, в случай че се нуждаем от тях.

3. Преминаване през всички чувства в трудни ситуации

Тази медитация е предназначена за ситуациите, когато имаме трудности в общуването с другия, както и за драматични/трудни случки в любовния живот. Тя ни помага да минем автентично през всички нужни емоции, за да стигнем до сърцевината на чувствата си към другия. От това дълбоко и истинско място става много по-лесно след това да споделим и комуникираме с другия това, което наистина е нужно за отношенията ни и ситуацията, вместо да излеем отгоре му своите негативни чувства, или пък да премълчим всичко.

4. Енергийно свързване с любимия човек

Медитация, която ни помага да се свържем с другия там, където става истинското общуване – чрез сърцето, на енергийно ниво. Вместо са премисляме с мозъка какво и как да кажем, да търсим “правилни подходи”, чрез такова свързване можем да пратим нужното послание към другия, да му изпратим своята енергия на любов и на истината в нас. Тази медитация ни помага малко по малко да преодоляваме преградите и стените помежду си и отваряме канала на истинското, автентично общуване. Помага ни да достигаме сърцето му/й.

5. Единство матка-сърце

Медитация, която меко и нежно ни повежда към сливането на потока на двата наши най-силни женски центъра – матката и сърцето. Матката е т.нар. женски център – мястото, от където излъчваме своята красота и чувственост, изпитваме страст, усещаме своята стойност като жени. Сърцето е центърът на любовта, приемането, истинското свързване с другия. Когато те работят в синхрон и единство – ние се чувстваме цялостни като жени и целите сме отворени да привлечем мъжа на своето сърце. (Нова медитация! Очаквай в пакета през януари!)

6. Сърцето ми – моето скрито съкровище

Ние често забравяме от къде идва нашата истинска светлина, сияние, което привлича другите и ги кара да се чувстват добре, приети, себе си около нас. Мислим за дрехите, които ще облечем, прическата си, задачите, които имаме да свършим, какво да кажем и направим… Но рядко се сещаме да “включим” светлината на своето най-голямо скрито съкровище – своето сърце. Тази медитация ни помага да държим връзката с енергията на сърцето активна, напомня ни преди всичко друго да “включваме” енергията му, да я усещаме и осъзнаваме в началото на деня, преди всяко излизане или разговор. Това ни помага както да излъчваме своето най-красиво сияние, истинска същност, но и също да “виждаме” сърцата на другите и отваряме по този начин канали за общуване в любов и разбиране. (Нова медитация! Очаквай в пакета през януари!)

========================

Такса за закупуване: 63лв.

При закупуване пакетът медитации е наличен за неограничено време и можеш да го ползваш винаги, когато почувстваш нужда.

Можеш да се сдобиеш с този пакет, заплащайки таксата от 63лв. по един от следните начини:

  1. Натисни бутона “Купи този курс” и заплати чрез Paypal, следвайки указанията. Това директно ще отключи курса за теб след плащането.
  2. Преведи таксата от 63лв. по банков път или чрез клоновете на Easypay към следните банкови данни:

Титуляр: Мандала България ООД
IBAN: BG03PIRB71791606244461
Пиреос Банк България

Основание: Пакет медитации Сърце + име участник

ВАЖНО – След банковия превод/ Еasypay плащане:
Изпрати снимка или скрийншот от платежното на assist.mandala@gmail.com. Създай безплатна регистрация с имейл тук на сайта, ако нямаш такава (погледни на началната страница). В съобщението с платежното също ни посочи кой е твоят регистриран тук имейл.  Само така можем да отключим онлайн достъпа до курса за теб тук.


ВАЖНО – При превод от сметка във валута в чужда банка:
В случай, че правите банков превод от чужбина, от сметка в чужда валута, преводът следва да бъде за 83лв. Това увеличение от 20лв. спрямо редовната цена се налага поради размера на банковата такса – 20лв. – за получаване на такъв превод в левовата сметка в България.

Съжаляваме за това неудобство. Ако сте в чужбина, препоръчваме да ползвате Paypal-опцията, за да се възползвате от редовната цена.

 

Добре дошли в това пътешествие към най-красивата дестинация – нашето вътрешно съкровище, нашето сърце!

  • Аудио медитации

Инструктор

Силвия Матеева

Силвия Матеева е една от първите сертифицирани треньори по Мандала Танц в България, обучавана при Наталия Вита от Москва. Треньор по женски енергийни практики, истинска свързаност и интимност в любовта и цялостно женско щастие, последовател на най-големите световни школи за изкуството на флирта и комуникацията с другия пол. Работи с различни методи за женско интимно здраве, включително практики с нефритени яйца. В своята работа Силвия се посвещава на идеята, че най-силният път към мъжа, към любовта и личното самочувствие минава през истинско опознаване на себе си и своята индивидуална сила, вместо на изучаване на тактики, правила и стратегии отвън. За тази цел използва в своите сесии, тренинги и онлайн курсове предимно работа с тялото, танц, медитативни техники и пътувания, дълбока терапевтична работа с подсъзнанието, различни видове дишания и визуализации. Рейки лечител, с опит в Кундалини Йога. Работила е вече с над 2000 жени на живо и онлайн, за тяхната женска увереност, красота, енергия и цялостно щастие. Ко-създател на първия в България сайт за водени медитации на български www.djavarava.com.
€32.20

Остави коментар