Пътеводител към поставянето на намерения в Мандала Танц

20 students

Този пътеводител е създаден като съпътстващ продукт към видео-курса Мандала Танц Онлайн. Но той дава огромна допълнителна стойност е само към този онлайн-курс, но и за Мандала Танц на живо, а и за всеки процес, който се нуждае от залагане на намерение. Може да е дори зареждането на водата ни, или мисълта, с която ставаме сутрин.

Какво представлява Пътеводителя за намерения?
В началото на всеки Мандала Танц задаваме намерение. То насочва енергията към освобождаване от вътрешните пречки, към задействане на истинските ни желания, към ново отношение на любов към себе си. Чрез подходящото намерение по-бързо започваме да усещаме благотворното влияние на практиката.

Когато обаче още нямаме много опит, неусетно в езика ни се промъкват съществуващите блокажи, вместо реалните нужди и желания. Водещата тук играе важна роля в това да помогне на жената да зададе такова намерение, което да й помогне да се освободи от старите окови и пречки, а не да ги затвърждава. Което да й разкрие собствените й истински желания и смелостта да застане зад тях. Което да разгръща стъпка по стъпка истинската й женска сила.

За да ви предложим максимална помощ и в ОНЛАЙН ФОРМАТА на Мандала Танц, създадохме този помощен пакет “Пътеводител към намеренията в Мандала Танц”. Той съдържа:

  1. работен лист с множество примери
  2. видео с подробни инструкции как да задавате най-точните намерения преди танц според своето желание и житейска сфера, която искате да трансформирате.

Ето и с какво конкретно ще ви е полезен този Пътеводител:

🌷 Ще узнаете типичните грешки при формулирането на намерения
🌷 Ще видите много примери за неподходящо/непълно и подходящо формулирани убеждения в областите любов, себеоценка, призвание и работа, пари, здраве, майчинство. Сигурни сме, че в редица от тях ще откриете себе си!
🌷 Ще разграничавате кое намерение идва от “стария ви модел” и кое е автентично и подкрепя истинското ви желание
🌷 Ще научите кои са най-честите блокажи, които не ни позволяват да стигнем до истинските си желания
🌷 Кои базови негативни убеждения са обичайните виновници и се адресират първи.

Пример за такъв тип разминаване между намерение, което затвърждава блокажа и намерение, задействащо реалната нужда можете да чуете тук.


Такса за закупуване: 28лв.

При закупуване видео курсът е наличен за неограничено време и можеш да го ползваш винаги, когато почувстваш нужда.

Можеш да се сдобиеш с този онлайн курс, заплащайки таксата от 28лв. по един от следните начини:

  1. Натисни бутона “Купи този курс” и заплати чрез Paypal, следвайки указанията. Това директно ще отключи курса за теб след плащането.
  2. Преведи таксата от 28лв. по банков път или чрез клоновете на Easypay към следните банкови данни:

Титуляр: Мандала България ООД
IBAN: BG03PIRB71791606244461
Пиреос Банк България

Основание: Пътеводител намерения + име участник

ВАЖНО – След банковия превод/ Еasypay плащане:
Изпрати снимка или скрийншот от платежното на assist.mandala@gmail.com. Създай безплатна регистрация с имейл тук на сайта, ако нямаш такава (погледни на началната страница). В съобщението с платежното също ни посочи кой е твоят регистриран тук имейл.  Само така можем да отключим онлайн достъпа до курса за теб тук.


ВАЖНО – При превод от сметка във валута в чужда банка:
В случай, че правите банков превод от чужбина, от сметка в чужда валута, преводът следва да бъде за 48лв. Това увеличение от 20лв. спрямо редовната цена се налага поради размера на банковата такса – 20лв. – за получаване на такъв превод в левовата сметка в България.

Съжаляваме за това неудобство. Ако сте в чужбина, препоръчваме да ползвате Paypal-опцията, за да се възползвате от редовната цена.


Ако искаш да научиш повече за видео-курса Мандала Танц Онлайн и се включиш в него – кликни тук.

  • Съдържание на курса

Инструктор

Силвия Матеева

Силвия Матеева е една от първите сертифицирани треньори по Мандала Танц в България, обучавана при Наталия Вита от Москва. Треньор по женски енергийни практики, истинска свързаност и интимност в любовта и цялостно женско щастие, последовател на най-големите световни школи за изкуството на флирта и комуникацията с другия пол. Работи с различни методи за женско интимно здраве, включително практики с нефритени яйца. В своята работа Силвия се посвещава на идеята, че най-силният път към мъжа, към любовта и личното самочувствие минава през истинско опознаване на себе си и своята индивидуална сила, вместо на изучаване на тактики, правила и стратегии отвън. За тази цел използва в своите сесии, тренинги и онлайн курсове предимно работа с тялото, танц, медитативни техники и пътувания, дълбока терапевтична работа с подсъзнанието, различни видове дишания и визуализации. Рейки лечител, с опит в Кундалини Йога. Работила е вече с над 2000 жени на живо и онлайн, за тяхната женска увереност, красота, енергия и цялостно щастие. Ко-създател на първия в България сайт за водени медитации на български www.djavarava.com.
€14.30

Остави коментар