“Пелвисно Присъствие и Нежно лечение на Маточното пространство”

128 students

“Пелвисно Присъствие и Нежно лечение на Маточното пространство”

Това е медитативна аудио сесия за дълбока и нежна грижа на матката и маточното пространство. В тези 50 минути се отпускаме напълно и си даряваме красиво изживяване, свързвайки се с енергията в женския ни център.

За да изцелим и освободим това пространство от ненужното има различни подходи. Някои от тях искат от нас да минем отвъд комфорта и съпротивите си, да сринем всякакви бариери на мозъка, да навлезем в интензивни и трудни усещания, за да пуснем старото и изчистим тяло и душа.

Други подходи – изцяло в синхрон с женския начин да бъдеш и случваш – лекуват чрез нежност, мекота и удоволствие. Те ни позволяват да усетим своя собствен ритъм и да сме в приемане.

Образите и движенията, през които те водим в тази аудио сесия, също могат да извикат в нас интензивни чувства, изчистват надълбоко, но в същността си използват любовта и любящото внимание като най-силен импулс за трансформация.

================

За кого е подходяща тази практика?
* Жени, които не се усещат свързани с женската си природа
* Жени, които изпитват някакъв конфликт със своето тяло
* Жени, които все още държат в себе си стари необработени негативни чувства и болки
* Жени, които са свикнали да постигат резултати чрез дисциплина, твърдост и усилия и са изморени от този подход
* Жени, за които е трудно да релаксират и да си починат
* Жени, за които е трудно да се свързват с вътрешния си глас и истинските си желания

Какво случва тази практика с нас?
* Помага ни да усетим приемане и любов към себе си и женското си тяло
* Събужда и активира енергията в женския ни център – матката – и тазовото дъно
* Изчиства и освобождава това пространство от стари обиди, болки, неизказани чувства
* Помага ни да усетим тялото си чрез нежност и да влезем в релакс и спокойствие
* Възвръща ни усещането за радостта, мекотата и любовта като най-женски и дълбок път към промяната.

Добре дошли да обърнем този отдавна чакан поглед на любов и нежност към своя женски център!
Добре дошли да усетим, че не винаги са ни нужни твърдост и усилие, и че радостта и любовта са безгранични сили!

През тази нежна аудио сесия ви води:

Елена Матеева

Елена е сред първите сертифицирани треньори по Мандала Танц и “Пробуждане на Източника” у нас. Сертифициран прана лечител, треньор, посветен на темата за женската енергия и изцеление, връщането в тялото и доверяването на неговите отговори. Сертифицирана водеща на женски кръгове към една от най-големите световни школи, посветени изцяло на този формат – Sistership Circle.

Елена е сред треньорите в България, които най-силно работят с енергията на Земята и природните стихии като път за завръщане към нашата женска истина и цялост.

Възпитаничка на “Fountain of Life” – модерно мистично училище за връщане да древните женски практики, посветено на възраждането на женското начало. Там тя изучава дълбоки практики за лекуване на женското подсъзнание, работа със сенките, свързване с женския ни цикъл, със стихиите, лунните цикли, лекуване на дълбоки маточни травми, лекуване на пренатални травми, древни практики и ритуали, практикувани от жриците на Изида и Мария Магдалена, свързване и лекуване на връзката с мъжкото начало.

Работила с над 1000 жени на живо и онлайн за изчистване травмите от маточното пространство, както и връщане на хармонична връзка със себе си и своите желания.

Последовател на едни от най-добрите световни школи за танца и движенията като средство за изцеление. Ко-създател на първия у нас сайт за водени медитации www.djavarava.com.

 

Елена е eдна от треньорките у нас, които най-силно работи с лечението на пренатални травми при пораснали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата. Тя е лечител на пренатални травми по методите и ученията на Мирна Мартин (едно от водещите световни имена в тази сфера), Fountain of Life, Миа Калеф, Кейт Уайт.

 

Елена е създател на първата до момента в България дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренаталното време и раждането – “Аз (се) раждам отново”

Последвайте Елена във фейсбук ТУК

 


Такса за закупуване: 35лв.

При закупуване аудио сесията е налична за теб за неограничено време и можеш да я слушаш винаги, когато почувстваш нужда.

Можеш да се сдобиеш с тази лечебна аудио сесия, заплащайки таксата по един от следните начини:

  1. Натисни бутона “Купи този курс” и заплати чрез Paypal, следвайки указанията. Това директно ще отключи курса за теб след плащането.
  2. Преведи таксата от 35лв. по банков път или чрез клоновете на Easypay към следните банкови данни:

Титуляр: Елена Матеева
IBAN: BG36BPBI81704605281419
Юробанк България АД

Основание: Аудио маточно лечение + име участник

ВАЖНО – След банковия превод/ Еasypay плащане:
Изпрати снимка или скрийншот от платежното на assist.mandala@gmail.com. Създай безплатна регистрация с имейл тук на сайта, ако нямаш такава (погледни на началната страница). В съобщението с платежното също ни посочи кой е твоят регистриран тук имейл.  Само така можем да отключим онлайн достъпа до курса за теб тук.

 

  • Медитация

Инструктор

Eлена Матеева

• Елена е една от треньорките у нас, които най-силно работи с лечението на пренатални травми при порастнали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата • Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Мирна Мартин (едно от водещите световни имена в тази сфера), Fountain of Life, Миа Калеф. • Възпитаничка на "Fountain of Life" - модерно мистично училище за връщане на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми • Една от първите треньорки по Мандала Танц и телесни женски практики у нас • Водеща на женски кръгове към Sistership Circle- една от най-големите световни школи в този формат • Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com. Елена е създател на първата до момента дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренаталното време и раждането - "Аз (се) раждам отново": http://djavarava.com/retreat-rebirth/ Последвайте Елена във фейсбук ТУК: https://www.facebook.com/elena.essentials/
€18.00