30 дни до щастлива Йони

121 students

30-дневна онлайн програма със Силвия Матеева за лечение и събуждане на женската сексуалност, самочувствие, полово здраве, наслада и оргазмена природа!

С помощта на нефритени/ йони яйца

Какво се случва в програмата:
Преобръщаме отношението си към Йони, започваме да виждаме в нея съкровище, дар, извор на женска сила и увереност.
Отваряме се за нови измерения на любов към тялото си, на наслада и удоволствия.

Добре дошли в това пътуване, където ще осъзнаем, че сексуалната ни енергия се простира навсякъде в живота – защото всъщност тя е жизнената енергия! Тя съдържа заряда на живота, на сътворението, на страстта, на творчеството и когато отново встъпим в нейната здрава форма – ние встъпваме отново в Живота.

Порталът към тази енергия е Йони – думата за вагина от енергийните и тантра традиции. Тази дума изразява именно, че в нея има повече от това, което сме свикнали да виждаме. Всъщност тъжното е, че често дори не гледаме, а я използваме като средство към дадена цел. След това просто забравяме или пък дори изпитваме смесени или негативни чувства.

Йони е едно от най-пренебрегваните, неразбрани, подтиснати, приспани, упоени места в телата ни днес. Защо?

Центърът на нашата сексуалност е също център на женска сила, на сътворение, на свобода. Свободата да знаеш какво искаш и как да стигнеш до него, свободата да живееш по свой избор и в наслада. Свободата да изживяваш изцяло женската си природа и познаваш екстаза в интимността. Когато имаме този вид свобода – ние не можем да бъдем лесно контролирани, използвани, държани в рамки, които служат на някого.

Затова патриархалната система, с помощта на религиите, съвсем съзнателно започнала да подтиска човешката сексуалност и особено силно – женската. Ако женската сексуалност се притъпи, приспи, опорочи, ако стане източник на грях, опасност, срам, болка, принизяване – мъжката също губи от това, няма как да се зарежда истински. Обменът на енергия, на любов, на сила бива прекъснат.

Така откъснати от първичния заряд на живота, започваме да живеем полу-животи.

Дойде време обаче да си спомним и върнем всичко това. Да си спомним, че няма част от нас, която не заслужава приемане, любов и възхищение. Да си спомним, че сексуалната ни енергия е енергия на Живот. Да си спомним, че Йони има свой глас и той заслужава да бъде чут. Да си спомним, че всяка жена е родена да живее в насладата, екстаза, оргазмената си природа. Да си спомним, че нито сме родени в грях, нито в телата и копнежите им има нещо грешно.

Да си спомним, че удоволствието не е бонус към живота – то е извор на вдъхновение, здраве, сила. То е приоритет!

Това е вълнуващ трансформиращ процес, в който завинаги ще преоткрием колко много
✿ мъдрост
✿ сътворителен потенциал
✿ наслада и екстаз
се съдържат в нашата Йони. Често за това тя има нужда просто да чувства любовта ни, че сме готови да слушаме, да има пространство да изчуства неизчувстването.

Основната част от курса се случва в затворената фейсбук група на програмата.

Там ежедневно споделям с вас 30 любящи практики и домашни за завръщане към свещената връзка с Йони и събуждане на нейната енергия.

Редовното присъствие с малки порции всеки ден прави възможно да работим с кратки, лесни и приятни техники, без нуждата да променяме графика си заради програмата. Няма определени часове, в които да трябва да правите нещо – гледате кратките видеа с насоките за деня, когато ви е удобно! Правите своите кратки приятни домашни, когато ви е удобно!

Така в тези 30 дни заедно онлайн, стъпка по стъпка, с приятни техники всеки ден, ще преобърнем връзката си с Йони от пълна с неразбиране, недоверие, разочарование, или дори болка, към връзка на любов, истинска грижа, наслада, дълбока интмност и ЖИВОТ!

 

Тук в тази част от курса имате вашите допълнителни дълбоки лечебни аудио сесии – те също са част от процеса, ще бъдат част от домашните ви в определени дни и ще останат за вас за неограничено време – дори и след края на груповото провеждане. Тях можете да правите и винаги, когато усетите желание и нужда – както по време на процеса, така и след него.

Ако вече си заявила и заплатила своето участие в актуално провеждане на курса, би трябвало този курс да е отворен за теб. Ако си, но курсът е затворен – пиши ни на assist.mandala@gmail.com.

Ако не си, но искаш да заявиш участие, да научиш повече или се интересуваш от следващо провеждане – виж тук пълната информация за курса или ни пиши на assist.mandala@gmail.com.

Приветствам те с добре дошла на това вълнуващо пътуване… което те води към най-интимната и любяща връзка с първичната, чувстваща, с-ксуална Жена, която си познавала досега!

С любов,

Силвия

 

  • Помощни материали
  • Аудио-Сесии към програмата
  • Видео-Сесии към програмата

Инструктор

Admin bar avatar Силвия Матеева

Силвия Матеева е една от първите сертифицирани треньори по Мандала Танц в България, обучавана при Наталия Вита от Москва. Треньор по женски енергийни практики, истинска свързаност и интимност в любовта и цялостно женско щастие, последовател на най-големите световни школи за изкуството на флирта и комуникацията с другия пол. Работи с различни методи за женско интимно здраве, включително практики с нефритени яйца. В своята работа Силвия се посвещава на идеята, че най-силният път към мъжа, към любовта и личното самочувствие минава през истинско опознаване на себе си и своята индивидуална сила, вместо на изучаване на тактики, правила и стратегии отвън. За тази цел използва в своите сесии, тренинги и онлайн курсове предимно работа с тялото, танц, медитативни техники и пътувания, дълбока терапевтична работа с подсъзнанието, различни видове дишания и визуализации. Рейки лечител, с опит в Кундалини Йога. Работила е вече с над 2000 жени на живо и онлайн, за тяхната женска увереност, красота, енергия и цялостно щастие. Ко-създател на първия в България сайт за водени медитации на български www.djavarava.com.
€95.00

Остави коментар