Уебинар “Силата на уязвимостта в отношенията”

61 students

Слабост или сила е уязвимостта?
Това е онлайн семинар за пътя, който ни позволява да бъдем истински видени такива каквито сме, да се свържем дълбоко с другия и общуваме в истина и любов.

Какво те очаква в този уебинар?

 • Какво е истинска, автентична уязвимост​​​​​​​?
  Ще видим къде ние жените често бъркаме уязвимостта с драма, очаквания и напрежение и поради това пропускаме прекрасни възможности за свързване.​​​​​​​
 • Да крия или да покажа чувствата си?
  Защо моделът “ледена недостъпна кралица” не действа, когато имаме чувства към другия, или действа само краткосрочно.
 • Чудото на това “да бъдеш видян”
  Да бъдем видени и приемани каквито сме, е силно свързано със способността да бъдем уязвими. Как да започнем да показваме и изразяваме истинската си същност, ако в миналото това ни е носело болка и отхвърляне?​​​​​​​
 • Уязвимостта като мост към искрени, дълбоки и осъзнати отношения
  Как да започнем да проявяваме уязвимост в отношенията си, за да отворим потока на искрената и автентична комуникация, която ще промени отношенията и връзките ни завинаги​​​​​​​.
 • Техники за свързване с истинските ни чувства
  За дълбока и искрена комуникация е нужно преди всичко да сме свързани със собствените си чувства. Как да минаваме отвъд болката, обидата и гнева, за да изразим онова, което променя енергията на целия разговор?
 • За “махмурлука” на уязвимостта и как да минем отвъд
  Как да преодолеем страха от уязвимост, породен от минали разочароващи преживявания / отхвърляне.

Бонус-медитация “Единство Матка-Сърце”
Медитация, която меко и нежно ни повежда към сливането на потока на двата наши най-силни женски центъра – матката и сърцето. Матката е т.нар. женски център – мястото, от където излъчваме своята красота и чувственост, изпитваме страст, усещаме своята стойност като жени. Сърцето е центърът на любовта, приемането, истинското свързване с другия, автентичната уязвимост. Когато те работят в синхрон и единство – ние се чувстваме цялостни като жени и целите сме отворени да привлечем мъжа на своето сърце.

Закупувайки този уебинар тук, получавате достъп до запис на едно от неговите провеждания.

Моля, имайте предвид, че информацията за представената в края програма “30 дни до отворено сърце” касае предишно провеждане на програмата и не е актуално към днешна дата. 30-дневната програма ще се проведе отново през 2021 година за 5ти път.

===========================

Такса за закупуване на курса: 22лв.

При закупуване уебинарът е наличен за неограничено време и можеш да го гледаш винаги, когато почувстваш нужда.

Можеш да получиш достъп, заплащайки таксата от 22лв. по един от следните начини:

 1. Натисни бутона “Купи този курс” и заплати чрез Paypal, следвайки указанията. Това директно ще отключи курса за теб след плащането.
 2. Преведи таксата от 22лв. по банков път или чрез клоновете на Изипей към следните банкови данни:

Титуляр: Мандала България ООД
IBAN: BG51BPBI81701606244461
Юробанк България АД

Основание: Уебинар Уязвимост + име участник

ВАЖНО – След банковия превод/ Изипей плащане:
Изпрати снимка или скрийншот от платежното на assist.mandala@gmail.com. Създай безплатна регистрация с имейл тук на сайта, ако нямаш такава (погледни на началната страница). В съобщението с платежното също ни посочи кой е твоят регистриран тук имейл.  Само така можем да отключим онлайн достъпа до курса за теб тук.

 

 • Запис на уебинара

Инструктор

Admin bar avatar Силвия Матеева

Силвия Матеева е една от първите сертифицирани треньори по Мандала Танц в България, обучавана при Наталия Вита от Москва. Треньор по женски енергийни практики, истинска свързаност и интимност в любовта и цялостно женско щастие, последовател на най-големите световни школи за изкуството на флирта и комуникацията с другия пол. Работи с различни методи за женско интимно здраве, включително практики с нефритени яйца. В своята работа Силвия се посвещава на идеята, че най-силният път към мъжа, към любовта и личното самочувствие минава през истинско опознаване на себе си и своята индивидуална сила, вместо на изучаване на тактики, правила и стратегии отвън. За тази цел използва в своите сесии, тренинги и онлайн курсове предимно работа с тялото, танц, медитативни техники и пътувания, дълбока терапевтична работа с подсъзнанието, различни видове дишания и визуализации. Рейки лечител, с опит в Кундалини Йога. Работила е вече с над 2000 жени на живо и онлайн, за тяхната женска увереност, красота, енергия и цялостно щастие. Ко-създател на първия в България сайт за водени медитации на български www.djavarava.com.
€11.50

Остави коментар