Родилен Енергиен Поток – Лечебен процес за възстановяване след раждане

30 students

Когато започне Раждането от утробата на раждащата жена се разтваря Енергиен Портал. Портал, през който започва да тече Родилната Енергия, нужна и на майката и на бебето, за да се родят.

Ако Тази родилна енергия бъде оставена да тече свободно, то тя подпомага раждането, помага на майката и бебето да се свържат в любов веднага след това, помага на майката да се възстанови бързо, а на детето да се чувства в сигурност и безопасност, свързано със своята майка.

Когато обаче има външна намеса в енергийното поле около родилката и в родилния енергиен поток, това се чувства и от нея, и от бебенцето и и от цялото и семейство.
Майката може да развие постнатална депресия, детето да не може да спи, да суче или да се успокои, или пък да е дисоциирало, изглеждащо на пръв поглед спокойно.

Родилният поток може да се наруши и от най-малката намеса в полето на родилката, като типичните прегледи, които и се правят в началото на раждането или от неуважително отношение и пренебрежение на нуждите и. И разбира се големите интервенции като предизвикано раждане, упойки, клещи, вакуум и секцио дават своето отражение.

Нарушен родилен поток може да се усеща с години, може да предизвиква куп неразположения или заболявания в половите органи и пелвисното пространство на жената. Може да се прояви и като страхове в нея за детето и, или различни кошмари и страхове при детето, един от най-честите от които, е от раздяла с майката. Може да се прояви и като раздразнения, тъга, гняв, както в майката така и в детето и то години по-късно.

Но никога не е късно да се върнем назад и да възстановим потока на родилната енергия и родилното енергийно поле.

Когато този поток е здрав и изпълнен с живителна енергия и Любов, връзката между майка и дете се засилва, но вместо да е връзка на вкопченост и изискване, се трансформира във връзка на ЛЮБОВ, Подкрепа и Благословия. Превръщайки се в един от най-големите ресурси за самата майка в майчинството и и за детето в неговото израстване и поемане смело по неговия личен път на душата.

Този лечебен Процес е под формата на нежна водена дълбока медитация, с чиято помощ можеш по всяко време да се върнеш назад, независимо колко скоро или отдавна е било раждането ти и да възстановиш Енергийния Родилен Поток.

 

Автор и Водещ: Елена Матеева

Елена е
• Една от треньорките у нас, които най-силно работи с лечението на пренатални травми при пораснали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата
• Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Мирна Мартин (едно от водещите световни имена в тази сфера), Fountain of Life, Миа Калеф, Кейт Уайт.
• Възпитаничка на “Fountain of Life” – модерно мистично училище за връщане на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми
• Една от първите треньорки по Мандала Танц и телесни женски практики у нас
• Водеща на женски кръгове към Sistership Circle- една от най-големите световни школи в този формат
• Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

Елена е създател на първата до момента в България дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренаталното време и раждането – “Аз (се) раждам отново”: http://djavarava.com/retreat-rebirth/

Последвайте Елена във фейсбук ТУК 


Такса за закупуване: 80лв.

При закупуване процесът е наличен за теб за неограничено време и можеш да се връщаш към него винаги, когато почувстваш нужда.

Можеш да се сдобиеш с този курс, заплащайки таксата по един от следните начини:

  1. Натисни бутона “Купи този курс” и заплати чрез Paypal, следвайки указанията. Това директно ще отключи курса за теб след плащането.
  2. Преведи таксата от 80 лв. по банков път или чрез клоновете на Easypay към следните банкови данни:

Титуляр: Елена Матеева
IBAN: BG36BPBI81704605281419
Юробанк България АД

Основание: Родилен Поток + име участник

ВАЖНО – След банковия превод/ Еasypay плащане:
Изпрати снимка или скрийншот от платежното на assist.mandala@gmail.com. Създай безплатна регистрация с имейл тук на сайта, ако нямаш такава (погледни на началната страница). В съобщението с платежното също ни посочи кой е твоят регистриран тук имейл.  Само така можем да отключим онлайн достъпа до курса за теб тук.

 

  • Лечебен процес за възстановяване на Родилния Енергиен Поток след раждане"
  • Допълнителни подкрепа и ресурси за лечебния процес

Инструктор

Eлена Матеева

• Елена е една от треньорките у нас, които най-силно работи с лечението на пренатални травми при порастнали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата • Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Мирна Мартин (едно от водещите световни имена в тази сфера), Fountain of Life, Миа Калеф. • Възпитаничка на "Fountain of Life" - модерно мистично училище за връщане на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми • Една от първите треньорки по Мандала Танц и телесни женски практики у нас • Водеща на женски кръгове към Sistership Circle- една от най-големите световни школи в този формат • Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com. Елена е създател на първата до момента дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренаталното време и раждането - "Аз (се) раждам отново": http://djavarava.com/retreat-rebirth/ Последвайте Елена във фейсбук ТУК: https://www.facebook.com/elena.essentials/
€41.00

Остави коментар