Пакет Медитации “Общувам с моето бебе”

15 students

Пакет Медитации “Общувам с моето бебе”

Тези медитации са за бременни жени и такива, които се подготвят да заченат.

Те са тук за теб, за да ти помогнат да се отпуснеш и да отвориш пространство за общуване с твоето бебе – това в утробата ти, или това, което тепърва ще поканиш. Можеш да правиш някоя от медитациите всеки ден, или винаги, когато усетиш нужда.

Този пакет включва следните 5 мадитации, създадени специално, за да улеснят и направят общуването с твоето детенце по – приятно и интересно:

1. Общувам с моето бебе
2. Среща с моето бебе
3. Свързване със Сърцето на моето бебе
4. Среща с духовното животно Пазител на моето бебе
5. Бащата общува с нашето бебе

 

Децата преди да бъдат заченати, могат да са наши духовни водачи. Те виждат цялата картина и желаят да ни съдействат по пътя към нашето и тяхно най-висше благо. По пътя на нашето лечение, израстване и свързване с любовта. Ако започнем с любопитство и отворено съзнание да си говорим с тях, да ги поканим в нашето поле, можем да започнем да изграждаме здрава връзка още от този момент. Можем да опознаем детето, което по късно ще е част от семейството ни, да играем с него, да се забавляваме. Още от този момент то може да ни разкрие кои са любимите му храни, цветове, какви таланти и хобита ща има, дали ще е момиче или момче, как ще се казва.

 

Децата в утробата, ако ги чуем, продължават да ни съдействат. Могат да ни поведат към раждането, което душата ни копнее, да ни помагат за здравето ни- душевното, емоционалното и физическото.
Могат да ни кажат дали имат нужда от даден преглед или не, да ни кажат дали всичко с тях е наред, или имат нужда от помощ.
Помагат ни да заздравим доверието в себе си, своята интуиция, своето тяло. Помагат ни да си припомним, че ние имаме цялата мъдрост и знание как да родим и как да сме най-добрите майки точно за нашето дете.

Но те вече започват да се сблъскват и с трудностите свързани с това да си човек, да усещат болката на своята майка. И имат нужда да бъдат чути, да разкажат какво се случва с тях.
И продължават да имат нужда от игра и да бъдат признати, че вече са членове на семейството. Имат нужда да бъдат празнувани и да получават допир, любов и нежност.

Ако започнем да общуваме с децата си толкова рано, когато се родят, вече ще знаем езика им, ще знаем как общуват с нас, ще можем да разбираме истинските им нужди, да разпознаваме защо плачат и да им помогнем да израстват здрави, силни и щастливи деца.

Затова отделяй по мъничко време всеки ден – по 5 /10/20 минути, които са посветени на общуването с твоето дете. Може да е с помощта на тази медитация, или по всеки начин, който те влече в дадения момент.

Бъдещите бащи също са добре дошли на това така важно и съкровено преживяване.

 

През тези медитации те води:

Елена Матеева

Елена е • Една от треньорките у нас, които най-силно работи с лечението на пренатални травми при пораснали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата
• Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Мирна Мартин (едно от водещите световни имена в тази сфера), Fountain of Life, Миа Калеф.
• Възпитаничка на “Fountain of Life” – модерно мистично училище за връщане на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми
• Една от първите треньорки по Мандала Танц и телесни женски практики у нас
• Водеща на женски кръгове към Sistership Circle- една от най-големите световни школи в този формат
• Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

Елена е създател на първата до момента в България дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренаталното време и раждането – “Аз (се) раждам отново”: http://djavarava.com/retreat-rebirth/

Последвайте Елена във фейсбук ТУК 


Такса за закупуване: 55лв.

При закупуване медитациите са налична за теб за неограничено време и можеш да ги слушаш винаги, когато почувстваш нужда.

Можеш да се сдобиеш с тези красиви  водени медитации, заплащайки таксата по един от следните начини:

  1. Натисни бутона “Купи този курс” и заплати чрез Paypal, следвайки указанията. Това директно ще отключи курса за теб след плащането.
  2. Преведи таксата от 55лв. по банков път или чрез клоновете на Easypay към следните банкови данни:

Титуляр: Елена Матеева
IBAN: BG36BPBI81704605281419
Юробанк България АД

Основание: Медитации Общувам с моето бебе + име участник

ВАЖНО – След банковия превод/ Еasypay плащане:
Изпрати снимка или скрийншот от платежното на assist.mandala@gmail.com. Създай безплатна регистрация с имейл тук на сайта, ако нямаш такава (погледни на началната страница). В съобщението с платежното също ни посочи кой е твоят регистриран тук имейл.  Само така можем да отключим онлайн достъпа до курса за теб тук.

 

 

  • Първи стъпки: Иницииране на общуването с бъдещото детенце
  • Задълбочаване на общуването с бебето

Инструктор

Eлена Матеева

• Елена е една от треньорките у нас, които най-силно работи с лечението на пренатални травми при порастнали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата • Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Мирна Мартин (едно от водещите световни имена в тази сфера), Fountain of Life, Миа Калеф. • Възпитаничка на "Fountain of Life" - модерно мистично училище за връщане на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми • Една от първите треньорки по Мандала Танц и телесни женски практики у нас • Водеща на женски кръгове към Sistership Circle- една от най-големите световни школи в този формат • Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com. Елена е създател на първата до момента дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренаталното време и раждането - "Аз (се) раждам отново": http://djavarava.com/retreat-rebirth/ Последвайте Елена във фейсбук ТУК: https://www.facebook.com/elena.essentials/
€28.50

Остави коментар