Общувам с моето Бебе – едномесечен курс за бъдещи майки (и бащи)

Закупили курса - 1

Онлайн програма създадена от Елена Матеева за започване, задълбочаване или разгръщане на общуването между майката и нейното детенце в утробата, или това, което тепърва ще покани в живота си.

Бебетата – противно на вярванията до скоро – още преди да бъдат заченати и по време на развитието им в утробата, са създания с изключително съзнание и мъдрост, създания нуждаещи се от нежност, любов, игра и разбиране.

Децата преди да бъдат заченати, могат да са наши духовни водачи. Те виждат цялата картина и желаят да ни съдействат по пътя към нашето и тяхно най-висше благо. По пътя на нашето лечение, израстване и свързване с любовта.

Ако започнем с любопитство и отворено съзнание да си говорим с тях, да ги поканим в нашето поле, можем да започнем да изграждаме здрава връзка още от този момент. Можем да опознаем детето, което по късно ще е част от семейството ни, да играем с него, да се забавляваме. Още от този момент то може да ни разкрие кои са любимите му храни, цветове, какви таланти и хобита ща има, дали ще е момиче или момче, как ще се казва.

Децата в утробата, ако ги чуем, продължават да ни съдействат. Могат да ни поведат към раждането, което душата ни копнее, да ни помагат за здравето ни- душевното, емоционалното и физическото.
Могат да ни кажат дали имат нужда от даден преглед или не, да ни кажат дали всичко с тях е наред, или имат нужда от помощ.
Помагат ни да заздравим доверието в себе си, своята интуиция, своето тяло. Помагат ни да си припомним, че ние имаме цялата мъдрост и знание как да родим и как да сме най-добрите майки точно за нашето дете.

Но те вече започват да се сблъскват и с трудностите свързани с това да си човек, да усещат болката на своята майка. И имат нужда да бъдат чути, да разкажат какво се случва с тях и тяхното преживяване да бъде признато, уважавано, нуждите им зачетени.

Ако започнем да общуваме с децата си толкова рано, когато се родят, вече ще знаем езика им, ще знаем как общуват с нас, ще можем да разбираме истинските им нужди, да разпознаваме защо плачат и да им помогнем да израстват здрави, силни и щастливи деца.

Общуването с бебето преди да бъде заченато или родено и заздравяването на връзката между майка и бебе, е един от най-големите подаръци, които можем да направим както на детето си и на нас самите, така и на цялата Планета.

—————————–

Какво включва програмата:

♥ 30 различни и разнообразни техники за общуване с вашето детенце под формата на кратко видео или писмено обяснение.

♥ 5 красиви и силни медитации, създадени, за да са ви подкрепа в този процес.
Медитациите са:
“Общувам с моето бебе”
“Среща с моето бебе”
“Свързване със Сърцето на моето бебе”
“Среща с духовното животно Пазител на моето бебе”
“Бащата общува с нашето бебе”

♥ Техниките са кратки и приятни и ги правите във време, когато ви е удобно. А медитациите ще ви помогнат да задълбочите усещането за свързаност.

♥ По този начин с ежедневни кратки и приятни техники, които лесно можете да интегрирате в ежедневието си, неусетно ще развиете интуицията си и доверието в нея.
Ще опознаете вашето дете и начините, по които то общува с вас и ще можете уверено да разпознавате гласа му, душата му, нуждите му, както и посланията и напътствията, които ви дава

♥ В края на тези 30 дни ще сте опитали достатъчно различни начини за общуване и ще можете ясно да усетите кой е вашият любим начин, кой е любимият начин на детенцето ви.

♥ Този курс е самостоятелен. Т.е. можете да следвате темпото – всеки ден да правите по 1 техника, но можете и да преминавате през него с вашето собствено темпо, да отделяте толкова време, колкото и когато ви е възможно.

Бъдещите бащи също са добре дошли на това така важно и съкровено преживяване.

 

През този процес те води:

Елена Матеева

Елена е
• Една от треньорките у нас, които най-силно работи с лечението на пренатални травми при пораснали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата
• Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Мирна Мартин (едно от водещите световни имена в тази сфера), Fountain of Life, Миа Калеф, Кейт Уайт.
• Възпитаничка на “Fountain of Life” – модерно мистично училище за връщане на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми
• Една от първите треньорки по Мандала Танц и телесни женски практики у нас
• Водеща на женски кръгове към Sistership Circle- една от най-големите световни школи в този формат
• Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

Елена е създател на първата до момента в България дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренаталното време и раждането – “Аз (се) раждам отново”

Последвайте Елена във фейсбук ТУК 


Такса за закупуване: 111лв.

При закупуване курсът е наличен за теб за неограничено време и можеш да се връщаш към него винаги, когато почувстваш нужда.

Можеш да се сдобиеш с този курс, заплащайки таксата по един от следните начини:

 1. Натисни бутона “Купи този курс” и заплати чрез Paypal, следвайки указанията. Това директно ще отключи курса за теб след плащането.
 2. Преведи таксата от 111лв. по банков път или чрез клоновете на Easypay към следните банкови данни:

Титуляр: Елена Матеева
IBAN: BG36BPBI81704605281419
Юробанк България АД

Основание: Курс Общувам с моето бебе + име участник

ВАЖНО – След банковия превод/ Еasypay плащане:
Изпрати снимка или скрийншот от платежното на assist.mandala@gmail.com. Създай безплатна регистрация с имейл тук на сайта, ако нямаш такава (погледни на началната страница). В съобщението с платежното също ни посочи кой е твоят регистриран тук имейл.  Само така можем да отключим онлайн достъпа до курса за теб тук.

 

 • Въведение в Процеса

  След като прочетеш указанията в секцията "Какво те очаква" до края, започни своя процес на задълбочаване на тази свята връзка като изгледаш видеото "Въведение в Процеса". В него обръщам внимание на някои съпротиви и страхове, които могат да се надигнат в процеса, както и на важни особености, които да имаш в предвид в този вид общуване. В това видео ще намериш и алтернативи за това какво да правиш в дните, когато нямаш време за практики, за да поддържаш живо общуването.

 • 30 Техники за всеки ден

  Тук ще откриеш всички кратки техники, които можеш да правиш всеки ден - така ще можеш да поддържаш живо общуването и да подсилиш интуицията си и доверието в нея. Но можеш разбира се и да следваш своето собствено темпо. Важно е, поне първия път когато преминаваш през техниките, да ги направиш в реда, в който са изредени тук - доста от тях надграждат над техники преди тях.

 • Медитации за иницииране и задълбочаване на общуването с бъдещото детенце

  Тук ще откриеш 5те Медитации, съпътстващи този процес. Тях можеш да правиш винаги, когато усетиш желание и нужда. Можеш да ги правиш в дните, когато правиш пауза от техниките, или да ги комбинираш. Към всяка от тях има кратко въведение за какво е и какво можеш да очакваш, което да ти е в помощ да усетиш кога от коя имаш нужда. Първите две - "Общувам с моето бебе" и "Среща с моето Бебе" са основополагащи и иницииращи процеса на общуване. Когато и да избереш да правиш медитация, моят съвет е да започнеш с някоя от тях и чак след това да преминеш към следващите 3 - "Свързване със Сърцето на моето бебе", "Среща с духовното животно Пазител на моето бебе", "Бащата общува с нашето бебе" - които са за задълбочаване на общуването.

 • Завършване на процеса и следващи стъпки

  В този раздел ще намериш файл с допълнителни ресурси - книги, курсове, информация за общуване с бебето и подготовка за зачеване. Също така ще намериш насоки за завършване на процеса за по-лесна интеграция, както и как можеш да продължиш от тук нататък в подготовката си за зачеване

Инструктор

Eлена Матеева

• Елена е една от треньорките у нас, които най-силно работи с лечението на пренатални травми при порастнали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата • Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Мирна Мартин (едно от водещите световни имена в тази сфера), Fountain of Life, Миа Калеф. • Възпитаничка на "Fountain of Life" - модерно мистично училище за връщане на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми • Една от първите треньорки по Мандала Танц и телесни женски практики у нас • Водеща на женски кръгове към Sistership Circle- една от най-големите световни школи в този формат • Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com. Елена е създател на първата до момента дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренаталното време и раждането - "Аз (се) раждам отново": http://djavarava.com/retreat-rebirth/ Последвайте Елена във фейсбук ТУК: https://www.facebook.com/elena.essentials/
€57.00

Остави коментар