Лекуване на РОДОВОТО Поле и неговото въздействие върху вътреутробното ни развитие

35 students

Идването ни на този свят е като плетеница, в която са вплетени най-разнообразни нишки, както от настоящето, така и от миналото, някои от които водят началото си много поколения назад във времето….

Влиянието на тези нишки, идващи от поколения назад в нашия род, наричаме РОДОВО поле. И това поле директно определя как ще бъдем заченати, как ще се развиваме в утробата и как ще се родим.

Няма как да променим миналото, но в пространство на любов и подкрепа, с помощта на лечебни практики, можем да диференцираме кое е наше, кое от родителите ни и кое е от Рода ни назад.

И по този начин с повече състрадание и разбиране да поемем СВОЯ собствен път, да заживеем своя собствен живот, вместо да преповтаряме живота на Предците ни. Създавайки един по-красив свят за себе си и за децата си. Свят, в който живеем от повика на душите си, вместо приковани към оковите на миналото.

По време на лечебния ни кръг:
❤ ще се отправим към изследване на РОДОВОТО ни поле,
❤ ще открием кои Влияния са ни се отразили в нашето собствено пренатално развитие и раждане,
❤ ще заздравим връзка със СИЛНИТЕ представители на Рода ни,
❤ ще подсилим КОРЕНА си.
❤ ще изпълним полето, в което сме били заченати с ЛЮБОВ.
❤ ще се изпълним със Сила и по-ясно осъзнаване за своя собствен път тук на Земята.
❤ ще осветим в ЛЮБОВ и ще започнем да лекуваме болки, трудности и предизвикателства, които дори и може би не сме подозирали, че носим от предците си
❤ ще прогледнем и усетим в тялото си неподозитрана сила и подкрепа, които идват към нас от РОДА!

В този лечебен процес преминаваме през:
❤ дълбоки водени медитации
❤ изработваме ИНТУИТИВНА карта на рода и родовото поле, в което сме били заченати
❤ получаваме послание си как нашите предци имат нужда да им отдаваме почит и да пазим паметта им жива.
❤ споделяме се в свят кръг на доверие и подкрепа.

Ако и ти си се питала / питал:

❤ Какво има в твоето родово поле, което заслужава внимание и любов?
❤ Кои тежести, чужди отговорности и вярвания е време да пуснеш, за да се усетиш свободна/ свободен?
❤ Кои дарове и силни страни от предците си имаш нужда да си припомниш и събудиш в клетките си?

❤ Какво имаш нужда да излекуваш в рода си, за да се усетиш отново себе си, но и отново със силен корен? Да се почувстваш У ДОМА в този живот?

То ДОБРЕ ДОШЛА / ДОБРЕ ДОШЪЛ на този тричасов лечебен кръг.

П.С.: Този курс е запис на онлайн събитие, което се проведе на живо на 17.10.2020.

 

Автор и Водещ: Елена Матеева

Елена е
• Една от треньорките у нас, които най-силно работи с лечението на пренатални травми при пораснали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата
• Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Мирна Мартин (едно от водещите световни имена в тази сфера), Fountain of Life, Миа Калеф, Кейт Уайт.
• Възпитаничка на “Fountain of Life” – модерно мистично училище за връщане на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми
• Една от първите треньорки по Мандала Танц и телесни женски практики у нас
• Водеща на женски кръгове към Sistership Circle- една от най-големите световни школи в този формат
• Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

Елена е създател на първата до момента в България дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренаталното време и раждането – “Аз (се) раждам отново”.

Последвайте Елена във фейсбук ТУК 
Включете се в затворената група на Елена във фейсбук Лекуване на Пренатални Травми с Елена Матеева.


Такса за закупуване: 55лв.

При закупуване процесът е наличен за теб за неограничено време и можеш да се връщаш към него винаги, когато почувстваш нужда.

Можеш да се сдобиеш с този курс, заплащайки таксата по един от следните начини:

  1. Натисни бутона “Купи този курс” и заплати чрез Paypal, следвайки указанията. Това директно ще отключи курса за теб след плащането.
  2. Преведи таксата от 55 лв. по банков път или чрез клоновете на Easypay към следните банкови данни:

Титуляр: Елена Матеева
IBAN: BG36BPBI81704605281419
Юробанк България АД

Основание: Родово Поле + име участник

ВАЖНО – След банковия превод/ Еasypay плащане:
Изпрати снимка или скрийншот от платежното на assist.mandala@gmail.com. Създай безплатна регистрация с имейл тук на сайта, ако нямаш такава (погледни на началната страница). В съобщението с платежното също ни посочи кой е твоят регистриран тук имейл.  Само така можем да отключим онлайн достъпа до курса за теб тук.

 

 

  • Лекуване на РОДОВОТО поле

Инструктор

Eлена Матеева

• Елена е една от треньорките у нас, които най-силно работи с лечението на пренатални травми при порастнали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата • Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Мирна Мартин (едно от водещите световни имена в тази сфера), Fountain of Life, Миа Калеф. • Възпитаничка на "Fountain of Life" - модерно мистично училище за връщане на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми • Една от първите треньорки по Мандала Танц и телесни женски практики у нас • Водеща на женски кръгове към Sistership Circle- една от най-големите световни школи в този формат • Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com. Елена е създател на първата до момента дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренаталното време и раждането - "Аз (се) раждам отново": http://djavarava.com/retreat-rebirth/ Последвайте Елена във фейсбук ТУК: https://www.facebook.com/elena.essentials/
€28.50

Остави коментар