Uncategorized Блог Вътрешен мир Изобилие

Лична Молитва за Новогодишната Нощ

Скъпи приятели, споделяме с вас текст за лична Молитва за встъпване в Новата година.

Тази молитва включва различни ключови сфери от живота ни като връзка със себе си и истината си, Любов, Здраве, Изобилие, Мисия, даване и получаване. Препоръчваме да я прочетете и усетите кои части от нея в момента хармонизират с молитвата на вашето сърце и си запазите именно тях за своята Молитва в Новогодишната нощ. Тези, които не усещате като ваши в този момент, можете да пропуснете. Можете също да добавите нови, лични за вас възнамерения, които чувствате, че са част от повика на душата ви за предстоящия етап.

Да си прочетете тази молитва, в комбинация с докосваща за вас музика и в присъствието на запалена свещ, или пък под Луната и здездите (или какъвто друг подходящ начин изникне за вас) е прекрасен ритуал за прехода между отминаващата и пристигащата година. Намерете най-удобното за вас време в последните 1-2 дни преди този преход, за да я възнамерите – и разбира се, ако ви е възможно, в самата Новогодишна Нощ.

Ето я и самата Молитва за встъпване в Новата Година:

Божествена енергия на Любовта и Сътворението, Свещена Майко и всички добронамерени и подкрепящи ме сили, стихии и духовни водачи – отварям за вашата помощ, подкрепа и водачество! 

Обръщам се към вас с тази своя Молитва и възнамеряване за Новата Година, от дълбините на своето сърце:

Нека встъпя и преминавам през новия етап в живота си, свързана със своята истина. Нека се отворя за дълбокото знание на душата си и заживея през него.

Нека живея, общувам и обичам през отвореното си сърце. Нека се отворя да получавам и давам любов, през най-чистото и красиво място в своето сърце. Нека отворя място за щастлив и споделен любовен съюз. Помогнете ми да бъда готов(а) за тази реалност и встъпя в нея!

Отварям се да вкуся и заживея през своята автентична себестойност. Отварям се за дълбокото усещане, че съм достойна/достоен за любов просто, защото съм се родил(а) и защото съм тук.

(За жените:) Нека продължавам да събуждам своята автентична, първична и дива женска енергия, да живея през даровете на своята женственост и разпалвам своята вътрешна светлина. Нека бъда в истинската си красота и сияние, които са мое рождено право.

Нека сключа мир между женското и мъжкото в мен. И свещеният съюз между женското и мъжкото вътре в мен бъде пътеводна светлина за свещения съюз между женското и мъжкото в живота ми.

Отварям се за истинско здраве във всяка моя клетка, система, във всеки орган. Отварям се да живея през мъдростта на тялото си и виждам неговата истинска красота, чувственост и свещена природа. Отварям се за връзка с тялото си, изпълнена с любов, доверие и благодарност. Нека бъде здраве!

Отварям се за това да преоткрия своята истинска красива сексуална природа. Нека помиря сексуалността и любовта в себе си и си припомня, че те са едно. Че аз съм цял(а), когато те са едно. Нека си припомня, че насладата, удоволствието, екстаза са моя автентична природа и мое право. Нека се науча да се отпускам в тях и ги следвам свободно! Нека позная даровете на свещената си сексуалност.

Нека се синхронизирам с вселенския поток на изобилието и винаги се чувствам подкрепен(а) от него. Нека се доверявам с лекота, че нуждите и истинските ми, автентични желания ще бъдат винаги осигурени в най-подходящия за мен момент. Нека вярвам, че изобилието е мое рождено право и че то има много пътища да ме достигне. Нека се отпусна, знаейки че Вселената се грижи за моето материално и финансово изобилие, включително по пътища и начини, които аз не мога да предвидя.

Нека поддържам отношенията си с любимите си хора в хармония, свързаност, признателност и истина. Нека се уча да бъда видян(а) в истината на своето сърце, и се уча да виждам другите в истината на техните сърца.

Нека бъда водена от вас в това, което имам да дам на света. Нека вървя стъпките на моята мисия и моят принос за света в яснота и вяра. Нека бъде лесно за мен да получавам.

Нека пускам с лекота това, което вече не ми служи и чието време е дошло да си иде от живота ми. Нека приемам с лекота това, чието време е дошло да бъде за мен.

Отварям се да избирам радостта. Отварям се да избирам лекотата. Отварям се да уча уроците на душата си през радостта,  винаги, когато това е възможно. Отварям се да се доверявам и наслаждавам на хубавото и на щастието.

Отварям се за чудесата и магията на този живот и на този нов етап!

Помогнете ми, свещени сили на Любовта и сътворението, Свещена Майко, стихии и мои духовни водачи, да бъда в Потока и да бъда в Доверие – към вас, към своята мъдрост, към хората, живота, щастието и Любовта! Оставям се на вашето водачество! Аз съм вас, вие сте мен. Всички сме едно. Всичко е наред.

Амин! Да бъде!

~ текстът на молитвата дойде през: Силвия Матеева

 

 

 

Остави коментар