Лечение

Медитация “Изследване на твоето собствено Раждане”

Приятели, тази медитация ще ви помогне да изследвате, опознаете и започнете да лекувате вашето собствено раждане.

Бебенцата, които някога сме били, копнеят да разкажат историята си, копнеят някой да ги разбере. Копнеят и за това, именно докато разказват историята си, някой да постои до тях и да ги държи в нежност и любов.

Как ти си преживял/а своето раждане?

Какво е било полето около теб и майка ти?

Разбрани и уважени ли са били нуждите ти?

Или са били игнорирани, накърнени и дори наранени?

В тази кратка медитация ще се отдадем на спомняне и изследване. Ще се свържем с информационното поле на нашето мъничко аз от тогава, което е винаги на наше разположение и ще го попитаме какво има да ни каже. Ще дадем гласност на историята му. Ще му дадем възможност може би за първи път в живота му да се почувства наистина разбрано и обгърнато в любов.

Разбирайки себе си по такъв дълбок и красив начин пък, ще ви даде възможност да разбирате нуждите, преживяванията и същността на душата на “бъдещото” ви детенце (ако се подготвяте за неговото зачеване или раждане ). Ще се отвори най-чистия портал за общуване помежду ви -този на ниво душа с душа!

—————————————————

За този процес ще са ти нужни около поне 30 минути, които да можеш да отделиш за себе си. Самата медитация е 23 мин. Но след нея може да имаш нужда да поседиш в тишина, да послушаш музика, да запишеш преживяванията си.

Под видеото със самата медитация ще намериш и видео с предложение за музика, която да си пуснеш към нея.

Преди да продължиш напред, се настани удобно – легнал/а или седнал/а.

Приятно пътешествие:

Предложение за музика:


Тази медитация е част от трилогията уебинари за осъзнато зачеване и раждане “Какво Бебетата искат родителите им да знаят”.

Първите два уебинара – за зачеването и за раждането – вече минаха, но 3тия тепърва предстои идния понеделник, 27. Юни. В него ще си говорим за “Златния час” веднага след раждането и какво бебетата искат родителите им да знаят за него. По време на уебинара ще ви дам цялостно разбиране за:

 • Какво точно е този “златен час”.
 • Защо се нарича така.
 • Един час ли трае наистина.
 • Как бебетата имат нужда да го преживеят, какви са техните нужди и могат ли да наваксат пропуснатото по-късно в живота?
 • Какъв златен потенциал се крие в него?
 • Защо е толкова ключов за цялостното бъдещо развитие на физическо, духовно и емоционално ниво за вашето бебе.
 • Какво можете да направите по-късно, ако бебето не е имало възможността да го преживее по нужния за него начин.

Все още не е късно да се включите в него и по този начин да получите достъп и до записите на първите 2.

Цялата информация за Трилогията Уебинари, вижте ТУК!

Имайте в предвид, че ако се запишете до 27ми Юни включително, ще можете да се възползвате от обща цена от 77лв. за всички 3 уебинара. След това материалите ще бъдат качени в курс, чиято цена ще е 111лв.

П.С.: Първият от трилогията уебинари: “Осъзнатото зачеването – какво бебетата искат родителите им да знаят за това – още преди да са заченати” е с отключен безплатен достъп за всички. Него можете да гледате ТУК!


Автор и водеща на медитацията е Елена Матеева
Елена е
• Една от лечителките у нас, които най-силно работи с лечението на пренатални травми при пораснали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата
• Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Рей Кастелино (едно от водещите световни имена в тази сфера), Fountain of Life, Миа Кейлеф, Мирна Мартин, Кейт Уайт.

 • Възпитаничка на “Fountain of Life” – модерно мистично училище по системата “Womb Awakening” за връщане на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми и Свързване с лечебните Енергии на Мария Магдалена, Дева Мария и Йешуа, завръщане на Раждането като ритуал на Посвещение за Жената и за бебето.
 • Духовна дула, отдадена на това транзита на душите – когато идват на земята и когато си отиват от нея да се случва в поле на ЛЮБОВ, РАЗБИРАНЕ, НЕЖНОСТ, ПОЧИТАНЕ и ПРАЗНУВАНЕ.
 • Една от първите треньорки по Мандала Танц и телесни женски практики у нас
 • Водеща на женски кръгове към Sistership Circle- една от най-големите световни школи в този формат
 • Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.
 • Елена е създател на първата до момента в България дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренаталното време и раждането – “Аз (се) раждам отново”.

Последвайте Елена във фейсбук ТУК 
Включете се в затворената група на Елена във фейсбук Лекуване на Пренатални Травми с Елена Матеева.

Различни ресурси, уебинари и медитации за лечение на пренаталното време, на раждането ( като майки), както и за подготовка за зачeване можете да видите ТУК.

Получавай информация и полезни ресурси по имейл!

* indicates required

Моля, кликнете полето, за да се съгласите да получавате полезна информация и ресурси по имейл от нас:

Ако информацията по имейл не ви допада и не ви зарежда истински, можете по всяко време можете да се отпишете от нашите имейли – това става чрез линка “Unsubscribe” в дъното на всеки имейл.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


 

Остави коментар