Влизане в женските стихии ОНЛАЙН:
Встъпване в автентичните ни женски дарове и пускане на ограниченията с помощта на стихиите

Програма от Елена и Силвия Матееви за въплащение от жената на енергиите Земя, Вода, Въздух и Огън

Каква е идеята и какво представлява процесът

Онлайн лечебен процес в 4 седмици – по 1 седмица за свързване с енергиите на стихиите Земя, Вода, Въздух и Огън!

Защо свързването с природните стихии е така важно за нас жените и за влизането в женската ни енергия? Във всяка жена живеят и бушуват различни сили и стихии, различни лица на женствеността. И едва, когато си позволим да ги приемем, видим красотата на всяко от тях и ги интегрираме в себе си, ние се чувстваме цялостни. Не защото ставаме по равни части от всяка стихия… а защото лекуваме блокажите си с всяка от тях, позволявайки на тази стихия да разцъфне в нас, както ни е било заложено по рождение – разгръщайки женските ни дарове, за които отговаря тази стихия.

В хода на живота си сме привикнали да изразяваме едни черти от себе си (обикновено тези, за които са ни хвалели като малки), докато други пренебрегваме, подтискаме или просто с тъга си мислим, че не притежаваме. Но истинската женска красота и сила е в това да осветим всички части и стихии в себе си и ги пуснем на воля!

В тази красива и мистична програма ще се потопим и свържем с различните природни енергии, които отключват различните енергии и качества вътре в нас:

  • ЗЕМЯ - мъдрост, спокойствие, топлина, способност да получаваме грижи и подкрепа, доверие в живота
  • ВОДА - чувственост, гъвкавост, нежност, мекота и загадъчност, свързване с красотата на женските емоции, способност да бъдем водени от мъжкото
  • ВЪЗДУХ - интелект, творчество, себеизява, споделяне на нашата истина, способност да изразяваме желанията и границите си
  • ОГЪН - страстта, дивото, спонтанността и сексуалността в нас; желанието за живот и приключения; трансформацията, краят на старото и зараждането на новото

За да влезем във всяка от стихиите и й позволим да събужда силата ни отвътре, ще използваме:

✿дълбоки шамански медитативни пътувания за получаване на лични послания, прозрения, насоки за личния ни път

✿ кратки медитации за свързване с енергията на дадена стихиите, когато ни е нужно

✿ ритуални практики за отваряне на пространство дадена стихия да ни води

✿ 4 уебинара за личните предизвикателства на участничките с отделните стихии

✿ танци и техники с тялото за интеграция във вътрешната ни система

✿ пътеводители и видеа с простички, лесни начини за свързване със силата на природата в ежеднението.

Добре дошли да се насладите на един силен, първично женски, трансформиращ процес, в който не ние ще се нагърбваме с контрола и направляването – ние ще се оставим на стихиите да ни водят към неподозирани вътрешни сили и дарове! Тук не просто ще работим за себе си – ние ще се наслаждаваме на себе си!

Формат на провеждане:

Онлайн курс с 4 модула, през които ще ви водим чрез видеа, движения за интеграция в тялото, уебинари за личните предизвикателства на всяка участничка, дълги и кратки медитации, пътеводители с домашни и начини за свързване със стихиите в ежедневието;

допълнително споделяне и подкрепа през целия процес в затворена фейсбук група.

Старт на провеждане: 1 август 2019

За Силвия Матеева

Силвия е една от първите сертифицирани треньорки по Мандала Танц - танцът на женската енергия - в България. Отдадена на темите женственост, вътрешна увереност и магнетизъм, които идват от автентичната ни природа. Най-важната част от своята работа вижда в лекуване на любовния си живот и връзката, която имаме с любовта. Работи с древни и нови енергийни практики, телесни методи за емоционално лечение, интуитивни танци, авторски медитации, лечебни практики с нефритени яйца, методи от най-добрите школи в света (като напр. Qoya, София Сундари, Тоша Силвър, Ким Анами и др.). Създател на първите 30-дневни онлайн-програми с ежедневен съпровод за изцеление на сърцето и женствеността в България. Работила с вече над 2000 жени от цялата страна за тяхната женска увереност, красота и цялостно щастие. Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

За Елена Матеева

Елена е една от първите сертифицирани треньори по Мандала Танц у нас, посветена на темата за женската енергия и изцеление. Сертифицирана водеща на женски кръгове към една от най-големите световни школи, посветени на този формат - Sistership Circle. Елена е сред треньорите в България, които най-силно работят с енергията на Земята и природните стихии като път за завръщане към женската истина и цялост. Възпитаничка на "Fountain of Life" - модерно мистично училище за връщане на древните женски практики, посветено на възраждането на женското начало. Там тя изучава дълбоки практики за лекуване на женското подсъзнание, работа със сенките, свързване с женския ни цикъл, стихиите, лунните цикли, лекуване на дълбоки маточни травми, древни практики и ритуали, практикувани от жриците на Изида и Мария Магдалена, свързване и лекуване на връзката с мъжкото начало. Работила с над 2000 жени на живо и онлайн за изчистване травмите от маточното пространство и връщане на хармонична връзка със себе си и своите желания. Последовател на едни от най-добрите световни школи за танца и движенията като средство за изцеление. Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

Ако искате да получавате известия за нашите програми и специални оферти или подаръци към тях – пишете ни на assist.mandala@gmail.com, за да добавим вашия адрес към нашия имейл списък. 

Такса Изгрев - специална оферта за вкючване, валидна само на 3ти юли
(тази оферта вече е изтекла, молим, не правете плащания за нея)

121лв.

Такса Светлина от 04-26.07.

(тази оферта вече е изтекла, молим, не правете плащания за нея)

138лв.

Такса Залез от 27-31.07.

168лв.

Плащане по банков път:

Титуляр: Мандала България ООД

IBAN: BG03PIRB71791606244461

Пиреос Банк България

ВАЖНО!!!

При банков превод, моля снимка или скрийншот на assist.mandala@gmail.com с имената на регистрираните участници. 

Само така можем да ви допуснем до участие.

При заплащане от банкова сметка в чужбина, молим преведете сума с 20лв по-висока от съответната, поради дължими такси за получаване на такъв превод. За да ги избегнете, използвайте Paypal опцията.

Приветстваме ви съвсем скоро и с премиерното провеждане “Влизане в женските стихии: Част 2” на живо в София и Варна – енергиен процес за активиране на стихиите в матката.

От огромна полза за него е да сте преминали през основата на работата със стихиите – в предишен тренинг на живо или през август в онлайн програмата.

* В случай на отказ от събитието от страна на участник, заплатена такса не се възстановява или прехвърля за друго събитие. Възможно е единствено даване правото за участие на друг човек.