Блог Събития

Диханието на Дракона – индивидуални сесии с Елена

Една от запазените през хилядолетията дълбоко-лечебна и пробуждаща женската ни сила дихателна, шаманска практика от женските мистични традиции!
Прочиства дълбоко и активира сетива на наслада, екстаз, творение и желание за живот… Активира първичната родилна енергия у жената.

Какво е Диханието на Дракона?

Чрез специфично женско шаманско дишане получаваме достъп до древните, пазени в клетките ни, енергийни меридиани и потоци на женската сила. Буквално вдишваме отново ЖИВОТ в телата си.

Задействаме мощно пускане, изцеление, пътуване до сърцевината на женския ни център – матката.

Активираме и пробуждаме магичните мандли и блупринти в енергийните пътища межди утробата и сърцето.

Раждаме Рая на Земята.

С други думи – активираме в нас енергията на древния, първичния Дракон!

Във всички древни традиции женският Дракон е считан за родилката на световете и разрушителка на всичко, което вече не служи. Дихателните практики, активиращи енергията на Дракона, са магически ключ, портал към дълбоката скрита женска сила на сътворението в нас. Затова те са били сърцевината в ученията на Мистичните женски училища в Европа и Изтока, както и на храмовете на женската алхимия преди времето на патриархата.

Този вид практика – още известна навремето като “Техника на Екстаза” – е била преследвана, крита, отричана през последните 1000 години от човешката история, заради силата, която притежава и пробужда в женските тела и матки.

Практиката “Диханието на Дракона”:

➤ събужда заспалата Драконова/ змийска сила в нас
➤ активира женския център за пълния спектър на наслада, радост, творчество, оргазмичност, сексуалност, дива страстна любов, който се съхранява в него
➤ освобождава дълбоки емоционални и сексуални травми, които не сме успели да пуснем досега по друг начин
➤пробужда и възстановява енергийните потоци между сърцето и утробата до техния изначален блупринт. За да можем да влезем в пълната си Сила… През Любовта.
➤ свързване с естествените граници и способност да казваме НЕ, когато искаме да кажем НЕ
➤ впускане и гмуркане в нашето истинско, диво, спонтанно ДА.
➤ ни пробужда за потенциала ни да СъТворяваме и Раждаме Рая на Земята.
➤ припомня на телата ни как да се разтворят за мощния и магичен поток от Енергия, който преминава през утробата на жената по време на РАЖДАНЕТО. Затова е изключително подходяща за подготовка за раждане. Имай в предвид обаче, че не е подходяща за бременни жени. Но пък е оптимална да подготвиш тялото си преди самото зачеване.
➤ подготвя матката, яйчниците и цялото женско пространство за зачеването на твоето дете. Както при практикуване на осъзнато зачеване, така и за лечение на половата и хормоналната система, ако са ти поставяли диагнози, според които не ви е възможно да заченеш естествено.Как протича индивидуалният процес:

 1. Отваряме пространство за целия процес с 30 минутна онлайн сесия по zoom.
  * На тази сесия се запознаваме, свързваме се с центъра на твоята вътрешна мъдрост за да открием намерението ти за процеса и го залагаме. Също така ти давам насоки за подготовка преди срещата за самата практика.
 2. Обикновено имаш 1 седмица за подготовка. Но ако си от друг град, можем да намерим най-удобния за теб вариант.
 3. Среща на живо, в пространството на Зала Алуна, във Варна за самата практика. Тази среща е с времетраене от 2 до 4 часа – според индивидуалните нужди на всеки.
  * Тази сесия включва време за пристигане, обяснение на практиката и на това какво те очаква, ритуално свързване с намерението ти, самата практика ( тя е между 40 минути и 1 час), време за интеграция, почивка и споделяне.
 4. Седмица след практиката отново се срещаме за 30 минутна сесия по zoom за интеграция, за споделяне и допълнителни насоки.
 5. Към този процес ще получиш и достъп до една записана соматична практика, която да правиш в месеца след Диханието на Дракона. Тя също ще подкрепи тялото ти в интеграцията на енергията. 

В пространството на Зала Алуна, където ще се случват самите сесии с практиката “Диханието на Дракона”

Варианти за твоя личен лечебен процес:

1 ИНИЦИАЦИЯ
– включва всичко горе описано.
– Цена 240 лв.

2 – ПРОБУЖДАНЕ
– Всичко горе описано + още 2 сесии със самата практика “Диханието на Дракона” .
– Т.е. Това е пакет от 3 лечебни сесии, 2 сесии по zoom – подготвителна и завършваща + достъп до запис на соматична подкрепяща практика.
– Сесиите могат да са в 3 поредни дни, или в 3 поредни седмици – според личните ти нужди и желание.
– Цена: 388 лв.

3 – ПОКРОВИТЕЛКАТА НА ДРАКОНА
– Пакет от 10 лечебни сесии “Диханието на Дракона”, 3 сесии по zoom – подготвителна, междинна и завършваща + достъп до запис на соматична подкрепяща практика.
– Сесиите могат да са в 10 поредни дни, или в 10 поредни седмици – според личните ти нужди и желание.
– Цена: 1000 лв. Може да бъде платена и на 2 или 3 вноски.


Начин за записване:

За да запазиш час за своя лечебен / пробуждащ процес е нужно:

 1. Да ни пишеш на assist.mandala@gmail.com, споделяйки желанието си за преминаване през процеса, също кой от вариантите избираш ( Инициация, Пробуждане, или Покровителката на Дракона), кратко описание на подтика ти за участие и кои са удобни за теб дни и часове за първата сесия по zoom.
 2. След уточняване на първите дата и час и преди самата ни среща, е нужно да преведеш съответната сума по банков път, epay.bg, REVOLUT или чрез клоновете на Easypay към следните банкови данни:

Титуляр: Мандала България ООД
IBAN: BG51BPBI81701606244461
Юробанк България АД

Основание: Диханието на Дракона + име участник

ВАЖНО – След банковия превод/ Еasypay плащане:
Изпрати снимка или скрийншот от платежното на assist.mandala@gmail.com. Създай безплатна регистрация с имейл тук на сайта, ако нямаш такава (погледни началната страница). В съобщението с платежното също ни посочи кой е твоят регистриран тук имейл.  Само така можем да отключим онлайн достъпа до допълнителната соматична практика, която е качена за теб тук.


През тези сесии ще ви преведе:  Елена Матеева

Елена е:

 • Възпитаничка на “Fountain of Life” – модерно мистично училище по системата “Womb Awakening” за изцеление и пробуждане на Силата на Утробата, дивото инстинктивно тяло и гласа на интуицията. Инициирана да е пазител на и да допринася за  завръщането на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми и Свързване с лечебните Енергии на Мария Магдалена, Дева Мария и Йешуа, Драконите на Сътворението, Природата и Стихиите
 • Една от треньорките у нас, които най-силно работи с лечението на пренатални травми при пораснали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата
 • Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Рей Кастелино (едно от водещите световни имена в тази сфера), Fountain of Life, Миа Кейлеф, Мирна Мартин, Кейт Уайт.
 • Духовна дула, отдадена на това транзита на душите – когато идват на земята и когато си отиват от нея да се случва в поле на ЛЮБОВ, РАЗБИРАНЕ, НЕЖНОСТ, ПОЧИТАНЕ и ПРАЗНУВАНЕ.
 • Покровителка на Раждането и Родилната Енергия в процес на интензивно обучение по холистично, квантово акушерство на НОВОТО ВРЕМЕ към “The Matrona”, разбиращо и почитащо магичната, изначална мъдрост на телата ни. Практикуваща доверие в първичната мъдрост на тялото на раждащата жена да роди и на бебето да се роди без намеса на медицински персонал. Вярваща, че Зачеването, Износването на бебето и Раждането са свещени процеси на Инициация, а не медицинско заболяване.
 • Една от първите треньорки по Мандала Танц и телесни женски практики у нас
 • Водеща на женски кръгове към Sistership Circle- една от най-големите световни школи в този формат
 • Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.
 • Елена е създател на първата до момента в България дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренаталното време и раждането – “Аз (се) раждам отново”.

Последвайте Елена във фейсбук ТУК 
Включете се в затворената група на Елена във фейсбук Лекуване на Пренатални Травми с Елена Матеева.

Остави коментар