Лечение Пренатално време и раждане Събития

Уебинар “Осъзнато Зачеване – какво бебетата искат родителите им да знаят”

Приятели,
Вчера се получи много дълбок и интригуващ уебинар с Елена с темата “Зачеването – какво бебета искат родителите им да знаят за него, още преди да бъдат заченати?”…

Уебинарът дава безценна перспектива за:

 • Хора, които искат да заченат/ родят своето бъдеще детенце осъзнато, в съзвучие с нуждите на неговата душа (вкл. родители с трудности да заченат!)
 • Бременни жени и бъдещи майки, които искат да изживеят едно по-истинско, осъзнато, естествено и екстатично раждане на своята бъдеща рожба (или да разберат по-добре изживяването на свое вече случило се раждане)
 • Родители, които искат да разбират по-добре децата си и някои техни трудни форми на поведение
 • Специалисти, които подпомагат жени по време на тяхната бременност и раждане – тук можете да получите безценни информации, които (почти) не се засягат в редовните обучения за дули и израждащ персонал!
 • Всички от вас, които искат да разберат себе си по-добре и видят как ваши чувства, вярвания, поведения, избори идват още от времето на вашето зачеване и раждане…

В него ще намерите интересна информация за следните теми:

 • Мита за най-бързия сперматозоид и как всъщност се случва зачеването
 • Какви влияния в полето на зачеване водят до отпечатъци и травма в идващата душа
 • Какви отпечатъци получаваме от зачеването и как се проявяват в различните възрасти и етапи от живота
 • Медитация за изследване на собственото ви зачеване
 • От какво всъщност се нуждае душата, когато пристига
 • Какво е осъзнато зачеване?
 • За родители, които имат трудност със зачеването – кои могат да са за възможни причини, кои са даровете и какво може да ви е подкрепа
 • Зачеване инвитро – как да се подготвим за него, какви отпечатъци оставя у детето и как можем да ги намалим и улесним идването му.

Приятно гледане – вярваме, че всеки ще открие нещо ценно за себе си и нова полезна перспектива за света, в който живеем:


А какво следва оттук нататък?
Как можете да продължите с изследването на осъзнатото зачеване и раждане, или пък с лечебна работа за собственото ви идване на бял свят?


🌺 Още тази седмица, в четвъртък, 16ти юни, ви очаква
Енергийна трансмисия за изцеление на собственото Зачеване:
Спомни си песента на Душата си


Помниш ли Песента на своята Душа?
Помниш ли защо си тук?
Помниш ли първия си миг тук, на Земята?

Клетките ти помнят. Душата ти помни…
И част от теб стои заключена в тези спомени.

Зачеването е първия допир на нашата душа с измерението на Земята.

В този момент научаваме на клетъчно ниво с какво намерение сме заченати от нашите родители. 
Този момент, в който за първи път и с огромна сила в нас се отпечатва какво е да сме на Земята и какъв живот да очакваме тук – за много от нас това е преживяване на несравним ШОК!

Това често е първичната ТРАВМА в този ни живот.

От там нататък цялото ни развитие в утробата, раждането ни и живота ни са под влиянието от това първо наше преживяване.

Тук е и първият момент, когато много от нас – отново заради твърде интензивния шок – забравяме кои сме, от къде идваме и ЗАЩО сме тук. Забравяме мисията си. Забравяме, че сме Любов.

Забравяме, че сме дошли, за да изживеем, дарим и получим ЛЮБОВТА в най-висшата й форма – през въплатяването и в телата ни. Забравили сме, че това да сме всеки един в различни тела, е всъщност единствено с целта да преживеем сладостта от срещата ни кожа в кожа като най-красивата молитва.

Сега обаче е Време, в което сме призвани да поемем по пътя на обратно към Изцелението, към Спомнянето, към Любовта и Радостта от СъЕдиняването.

Сега е времето да си спомним и запеем с цяло гърло Песента на Душата си. Та всяка наша клетка да завибрира в съзвучие с нея.

Какво е енергийната лечебна трансмисия на твоето Зачеване и как да се включиш – виж тук.🌺 По-късно през юни:
Следващите два уебинара от трилогията “Осъзнато Зачеване и Раждане”:

✦ 2ри уебинар на 20ти юни:
“Раждането – какво бебето ни иска да знаем за това – още преди да се роди” 

✦ 3ти уебинар на 27 юни:
“Златният Час след раждането – какво бебето ни иска да знаем за него” 

Какво да очакваш в тях като продължение на тази интригуваща поредица за бъдещи родители (или някогашни деца, които искат да разберат себе си по-добре) – виж повече тук.Специална оферта при включване в лечебната трансмисия и уебинарите:


За тези, които усетят повик да се включат и в трите събития – имаме обща пакетка цена от 99лв. (спестявате 33лв.)


А можете да получите и трите събития като ПОДАРЪК! 


Ето как: За тези от вас, които вече усещат ясен повик да обърнат внимание на цялото си идване на бял свят – от зачеване до раждане и първите моменти след него – и да се потопят в най-дълбокия лечебен процес на това време:

При записване за ритрийта “Аз (се) раждам отново!”, който ще се случи октомври тази година, с част от таксата като капаро до четвъртък, 16ти юни – получавате трите онлайн събития през юни изцяло като подарък. 

Смеем да твърдим, че това е най-пълният и дълбок процес за лечение на пренаталното време и раждането ни в България и вече имаме преминали множество хора, за които той се оказва повратна точка в живота!

Ние дълбоко оценяваме готовността за включване няколко месеца по-рано, затова се отблагодаряваме с този подарък.

Разгледайте подробно какво представлява процесът “Аз (се) раждам отново!” на линка – и ако имате въпроси – насреща сме!

★★★ Имайте предвид, че при този по-ранен момент на включване ( до 16. Юни) би било възможно и записване с по-ниско капаро, от това, което е обявено официално на сайта. Ако имате нужда от такава възможност – просто ни пишете на assist.mandala@gmail.com и ще намерим подходящ вариант.

 


По време на уебинара Елена споделя с вас и още различни възможности за лечение на вашето собствено пренатално време и раждане. Както и допълнителни онлайн курсове, които могат да са ви в помощ в подготовката ви за осъзнато зачеване на вашите деца:

 • Цялостния дълбок процес за лекуване на пренаталното време и раждането ви “Аз (Се) Раждам Отново”, освен под фората на 6 дневен Ритрийт (от 23 до 28 май 2023 година), можете да преминете и в следните 2 варианта:
  Индивидуален процес – онлайн или на живо във Варна, с времетраене 13 седмици
  Онлайн в група от 5 човека, с времетраене 13 седмици.

  *** Само при записване за ритрийта (до 16. Юни вкл.), получавате енергийната трансмисия и следващите 2 уебинара, на обща стойност 99лв., напълно БЕЗПЛАТНО. ***Ако имате въпроси по някой от форматите и събитията, имате нужда да усетите дали те са точното нещо за вас в този момент:

можете да пишете на Елена на страницата й тук
или по имейл на assist.mandala@gmail.com


А за повече информация и ресурси за опознаване и лекуване на пренаталното време и раждането, добре дошли сте и в затворената фейсбук група Лекуване на Пренатални Травми с Елена Матеева.


Ще сме истински щастливи да бъдем заедно в магичната и лечебна атмосфера на едно от предстоящите събития… и разбира се на изживяването “Аз (се) раждам отново!” през май тази година!

С Любов и Подкрепа
Елена, Силвия и целия ни екип 

❤

Водеща на уебинара е Елена Матеева
Елена е
• Една от лечителките у нас, които най-силно работи с лечението на пренатални травми при пораснали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата
• Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Рей Кастелино (едно от водещите световни имена в тази сфера), Fountain of Life, Миа Кейлеф, Мирна Мартин, Кейт Уайт.

 • Възпитаничка на “Fountain of Life” – модерно мистично училище по системата “Womb Awakening” за връщане на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми и Свързване с лечебните Енергии на Мария Магдалена, Дева Мария и Йешуа, завръщане на Раждането като ритуал на Посвещение за Жената и за бебето.
 • Духовна дула, отдадена на това транзита на душите – когато идват на земята и когато си отиват от нея да се случва в поле на ЛЮБОВ, РАЗБИРАНЕ, НЕЖНОСТ, ПОЧИТАНЕ и ПРАЗНУВАНЕ.
 • Една от първите треньорки по Мандала Танц и телесни женски практики у нас
 • Водеща на женски кръгове към Sistership Circle- една от най-големите световни школи в този формат
 • Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.
 • Елена е създател на първата до момента в България дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренаталното време и раждането – “Аз (се) раждам отново”.

Последвайте Елена във фейсбук ТУК 
Включете се в затворената група на Елена във фейсбук Лекуване на Пренатални Травми с Елена Матеева.

Различни ресурси, уебинари и медитации за лечение на пренаталното време, на раждането ( като майки), както и за подготовка за зачeване можете да видите ТУК.

Получавай информация и полезни ресурси по имейл!

* indicates required

Моля, кликнете полето, за да се съгласите да получавате полезна информация и ресурси по имейл от нас:

Ако информацията по имейл не ви допада и не ви зарежда истински, можете по всяко време можете да се отпишете от нашите имейли – това става чрез линка “Unsubscribe” в дъното на всеки имейл.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


 

Остави коментар