Пренатално време и раждане Събития

В Лечебното Поле на Утробата – соматични констелации за лечение на пренаталното време и раждане

Това е соматично – енергиен процес в интимна група от 4 човека за свързване с оригиналната матрица
❤ на душата ни и
❤ на полето на утробата, в която сме се развивали и от която сме се родили.

Тези констелации са безопасно и подкрепящо пространство за вас, в което можете да изследвате, опознаете, интегрирате и почетете всичко онова, което сте преживели по време на вътреутробното си развитие и раждане.

Това е процес на

 • пренареждане на полето, в което сме дошли,
 • освобождаване от родовите и кармични заплетености, които са били част от това наше поле и
 • преоткриване на това кои сме ние всъщност, в есенцията си, в оригиналната си матрица, ако утробата, в която сме дошли би била в своята оригинална матрица, в своя здрав вид.

За да може истината ви, истинските ви способности и мисия да се разкрият и разгърнат.

Най-новите проучвания в сферите на невробиологията и физиологията ясно показват как начина, по който сме заченати и какви са били преживяванията ни във времето в утробата и раждането ни, се отпечатват във всички аспекти от живота ни по-късно.

Емоционалното, психическото и физическото ни състояние днес са пряко отражение на преживяванията ни от времето в утробата и раждането:

➢ Дали сме здрави, дали можем да създаваме здрави и хармонични взаимоотношения, как вземаме решения, връзката с креативността ни, силата ни, интуицията ни;

➢ Как функционира нервната ни система – дали все скачаме в конфликти, или ги избягваме на всяка цена, дали угаждаме на другите вместо да се погрижим за себе си, дали в трудни ситуации изпадаме в замръзване, апатия, безсилие, депресия или агресия, дали имаме стабилна мрежа от близки, които са ни подкрепа, дали имаме връзка с ресурсите в нас и около нас;

➢ Какви сме в любовта, в бизнеса, в семейството си. Какви деца и родители сме. Какви приятели сме;

➢ Как усещаме света около нас – като рай или като нещо враждебно и нещо, от което трябва да се браним….

➢ На каква възраст бихме получили инфаркт, колко здрава ще е имунната ни система по време на целия ни живот, ще имаме ли алергии, автоимунни, неврологични заболявания….

ВСИЧКО ТОВА И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ СФЕРИ В ЖИВОТА НИ СЕ ПРЕДОПРЕДЕЛЯТ ОТ ТОВА КАКВО СЕ С СЛУЧВАЛО И КАК СМЕ СЕ ЧУВСТВАЛИ НИЕ И НАШИТЕ РОДИТЕЛИ ПО ВРЕМЕ НА ЗАЧЕВАНЕТО, ВЪТРЕУТРОБНОТО НИ РАЗВИТИЕ, РАЖДАНЕТО И ЧАСОВЕТЕ И ДНИТЕ СЛЕД НЕГО.

В този процес всеки може да изследва какви са били вашите лични преживявания оттогава. Кои са трудностите, травмите, липсите, НО и кои са ресурсите, даровете, силните ни страни, запечатани във всяка наша клетка оттогава – за да могат те да се активират и засилят от тук нататък.

Или пък можете да работите с конкретно лично намерение и тема, които са важни и актуални за вас – за да откриете как може да са свързани с началото на вашия живот, да раздвижите пластовете, да задвижите лечебна енергия и пътища на разрешаване. За да усетите и активирате онази подкрепа, грижа и разбиране, които по някаква причина са ви липсвали в това така важно начало.

Какви промени в живота могат да ви донесe участието в тези соматични констелации:

✿ Разрешаване и/ или пускане на проблемни отношения и връзки;
оздравяване на трудни отношения с родител

✿ Освобождаване от тежки зависимости, депресии, усещане за обреченост и безнадеждност

✿ Смелост за отстояване на себе си и границите си

✿ Готовност да избираме своя път, вместо да удовлетворяваме вечно чужди очаквания

✿ Отваряне на пространство за нови щастливи събития (по-подходяща работа, нова връзка, смяна на дома…)

✿ Освобождаване от хронични страхове

✿ Излизане от омагьосания кръг на вечни финансови
проблеми, които идват от родовото поле

✿ Яснота за призванието и пътя на душата ни

✿ Хармонизиране на Нервната Система – способност просто да се отпуснем и да си починем, или да усетим искрата в себе си, импулса и енергията за действие, в синхрон с пътя на душата ни.

✿ Способност да се свързваме със себе си и околните от поле на безопасност, радост и спонтанност.

✿ Възстановяване на потока Даване – Получаване

✿ Подготовка за едно осъзнато Зачеване, Износване, Раждане и Майчинство с нужните пластове на ПОДКРЕПА!

Какво би било при вас – зависи от това какво сте поели като травма, страхове, мъчително вярване от своята майка, нейната среда и начина, по който сте се родили.
Зависи от това какво ви е най-нужно, за да продължите напред в живота по един по-добър път, в синхрон с вашето щастие и здраве.


Как протича този лечебен процес:

В МАЛКА ГРУПА ОТ 4 УЧАСТНИЦИВ 3 ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ ДНИ

 • По време на тези дни всеки от участниците има собствен ред за “сесия” и личен процес, а останалите представляват поле на подкрепа и лечебна енергия.
 • По този начин можем да получим, истински да се разтворим, да усетим подкрепата на племето, както и да подредим енергийната система на семейното и родово поле по време на зачеването ни, развитието в утробата, раждането ни и при загубата на близнак в утробата.
 • Този процес е вид констелация и в него призоваваме и възстановяваме в едно лечебно, здраво УТРОБНО поле – от което душата ни получава шанс за ре-старт от едно здраво място.
 • Отвъд това, тук черпим лечебна енергия и докато сме в ролята си на участници в лечебното поле (тоест по време на процеса на друг участник) – тъй като никога не се събираме случайно в една група и винаги процеса на друг активира нещо нужно, забравено, копняно и в самите нас.
 • Ценен ресурс или осъзнаване могат да се пробудят и докато участваме в “чуждата” утробна констелация.

  Подготовка:
 • Преди дните на самия процес Елена провежда кратка среща по zoom със всеки от уастниците, както и е нужно да попълните анкета, която ще ви бъде изпратена след записването ви.

  Интеграция:
 • Седмица след процеса цялата група се събира в удобно за всички време за кръг на споделяне и подкрепа по зоом.

Къде:
ВАРНА, Зала Алуна – ул. Ген. Столипин 58

Кога:
26ти до 28ми Юли 2024
Започваме в 11ч. предиобед в Петък и приключваме в 18ч. в Неделя.
Съветваме ви да си вземете поне още един свободен ден след процеса преди да се върнете на работа.

Цена:
333лв. на участник.

Нощувки и храна НЕ са покрити и са отговорност на участниците.
Ако сте от друг град, има вариант за безплатни нощувки на дюшеци за къмпинг в самата зала, където ще се провежда процеса.

Начин на записване:
При желание за участие, пишете ни на assist.mandala@gmail.com.

Първо се уговаря 15 минутна среща по zoom, за да сте и вие и Елена сигурни, че това е точния процес за вас на този етап.
След това ще получите данни за плащане на таксата за участие.
След заплащане ще получите анкетата, която е нужно да попълните и допълнителни насоки за подготовка.


През този процес ви съпровожда  Елена Матеева

Елена е
• Една от треньорките у нас, които най-силно работи с лечението на пренатални травми при пораснали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата

• Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Рей Кастелино (едно от водещите световни имена в тази сфера), Fountain of Life, Миа Кейлеф, Мирна Мартин, Кейт Уайт.

• Възпитаничка на “Fountain of Life” – модерно мистично училище по системата “Womb Awakening” за изцеление и пробуждане на Силата на Утробата, дивото инстинктивно тяло и гласа на интуицията. Инициирана да е пазител на и да допринася за  завръщането на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми и Свързване с лечебните Енергии на Мария Магдалена, Дева Мария и Йешуа

• Духовна дула, отдадена на това транзита на душите – когато идват на земята и когато си отиват от нея да се случва в поле на ЛЮБОВ, РАЗБИРАНЕ, НЕЖНОСТ, ПОЧИТАНЕ и ПРАЗНУВАНЕ.

• В момента Елена е потопена в дълбоко обучение за квантово акушерство на Новото Време при The Matrona. Това е метод, който почита, разбира и е в пълно доверие в процеса на Раждане, в Тялото на Жената и мъдростта на Бебето. Метод на минимално вмешателство и покровителстване на полето на святост и мистичност по време на раждането. Метод за раждане в цялост и според блупринта и есенцията на душите.

• Една от първите треньорки по Мандала Танц и телесни женски практики у нас
• Водеща на женски кръгове към Sistership Circle- една от най-големите световни школи в този формат
• Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

Елена е създател на първата до момента в България дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренаталното време и раждането – “Аз (се) раждам отново”.

Последвайте Елена във фейсбук ТУК 
Включете се в затворената група на Елена във фейсбук Лекуване на Пренатални Травми с Елена Матеева.

Различни безплатни ресурси, свързани с темата за пренаталното време и раждането – информативни уебинари, беседи, медитации – можете да намерите ТУК.

Остави коментар