Лечение Пренатално време и раждане Събития

Връзката между днешните ни трудности и появата ни на бял свят – ЗАПИС на Беседата от 19. Март 2022

Здравейте приятели, тук можете да гледате записа на Беседата “Връзката между днешните ни трудности и появата ни на бял свят”, която се проведе на 19. Март 2022г.

Под видеото споделяме с вас и останалите ценни линкове и дати за предстоящи събития, които споменаваме в беседата. Както и напомняме за специалното предложение и подаръци, налични за тези от вас, които се включат в ритрийта “Аз (се) раждам отново” в следващите 4 дни.

Приятно гледане! Нека споделянията и информацията ви донесат повече разбиране, състрадание и любов към вас самите, близките ви и света.

🌺 Аз (се) раждам отново! 
23-28 май 2023 година, с. Априлци
6-дневен ритрийт за дълбоко лечение на пренаталното време и раждането ни и отключване потенциала и даровете на душата ни. Този процес ни дава цялостен емоционален рестарт.

Пълна информация за ритрийта и условията ТУК.

Ако искате да чуете представянето на това, което се случва по време на ритрийта в повече детайли – то започва на 1:26:40 мин. на записа на беседата.

Ако искате да изтеглите презентацията за лечебния процес, която ви показахме в беседата – ще я откриете тук.

Специално предложение и подаръци при включване до 23.03.:

🎁 Получавате подарък ДВА курса за допълваща и разгръщаща работа в лечението на пренаталното време и рода на обща стойност 199лв.:

  1. Изцеление на връзката ни с изгубения Близнак – виж повече тук.
  2. Лекуване на родовото поле и свързване със силата на Рода – виж повече тук.

Наред с това до 23.03. можете да запазите своето място с капаро от само 200лв., вместо с 50% от пълната цена. (Пълната цена включва цялата 5-дневна програма, всички нощувки и всички хранения. Виж повече за условията на линка за ритрийта.)

Други предстоящи безплатни и платени събития:

🌺 “Зависимостите и пренаталното време” – Безплатен уебинар на 5ти април.

🌺 Беседата “Връзката между днешните ни трудности и появата ни на бял свят” – отново безплатно на 15ти април в София.

🌺 “1 2 3 4 5 – Синхронизация с магията на живота” – 6-часов практически уъркшоп за опознаване, изследване и лечение на секвенцията ни в пренаталното време и раждането ни – 16 април на живо в София.

🌺 Индивидуални сесии с карти за пренаталното време с разглеждане на коренната причина и  препоръка за лична практика и принципи в общуването – виж повече тук.


Статията за последиците от изкуственото предизвикване или ускорение на родилния процес, която се споменава по време на беседата, можете да прочетете тук.


Ако имаш въпроси по някой от форматите и събитията, имаш нужда да усетиш дали те са точното нещо за теб в този момент:

можеш да се свържеш с Елена по един от следните начини:

✦ на страницата й във фейсбук
✦ в затворената фейсбук група “Лекуване на пренатални травми с Елена Матеева” (там ще откриеш и много други ценни ресурси, видеа, препоръки за практики за пренаталното време)
✦ на имейл assist.mandala@gmail.com

Ще сме истински щастливи да бъдем заедно в магичната и лечебна атмосфера на едно от предстоящите събития… и разбира се на изживяването “Аз (се) раждам отново!” през октомври тази година!

С Любов и Подкрепа
Елена, Силвия и целия ни екип ❤


Водеща на беседата е Елена Матеева

Елена е
• Една от лечителките у нас, които най-силно работи с лечението на пренатални травми при пораснали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата
• Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Рей Кастелино (едно от водещите световни имена в тази сфера), Fountain of Life, Миа Кейлеф, Мирна Мартин, Кейт Уайт.
• Възпитаничка на “Fountain of Life” – модерно мистично училище по системата “Womb Awakening” за връщане на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми и Свързване с лечебните Енергии на Мария Магдалена, Дева Мария и Йешуа, завръщане на Раждането като ритуал на Посвещение за Жената и за бебето.

• Духовна дула, отдадена на това транзита на душите – когато идват на земята и когато си отиват от нея да се случва в поле на ЛЮБОВ, РАЗБИРАНЕ, НЕЖНОСТ, ПОЧИТАНЕ и ПРАЗНУВАНЕ.

• Една от първите треньорки по Мандала Танц и телесни женски практики у нас
• Водеща на женски кръгове към Sistership Circle- една от най-големите световни школи в този формат
• Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

Елена е създател на първата до момента в България дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренаталното време и раждането – “Аз (се) раждам отново” и “Аз (се) Раждам Отново – Онлайн”.

Какво казва Елена за себе си:

“Аз не съм психолог. Това е по мой избор. Моят път ме отведе към по-шамански, древен и женски начин на лечение.
Лечение чрез ЗАЕДНОСТ. Лечение чрез връзка с ПриРодата, Майката Земя и Стихиите. Лечение с помощта на Енергията и невидимия свят. Лечение чрез почивка, чрез песни, чрез кръгове, чрез вслушване в гласа на тялото и душата. Чрез простичките неща, за които душата ни копнее, но сегашния свят е заклеймил като глезотии, като нещо за което, ако искаме, за да сме успешни, няма време и място. Науката – в чистия й (непопулярен) вид – ме пленява и удивлява, но не тя ме води. Не тя определя пътя и методите ми. Мен ме интересува какво има да ми каже душата – моята и тази на хората, които идват при мен за подкрепа, какво има да ни каже и душата на Майката Земя. Само те знаят истинския път. Само те и ЛЮБОВТА!”

Получавай информация и полезни ресурси по имейл!

* indicates required


Моля, кликнете полето, за да се съгласите да получавате полезна информация и ресурси по имейл от нас:

Ако информацията по имейл не ви допада и не ви зарежда истински, можете по всяко време можете да се отпишете от нашите имейли – това става чрез линка “Unsubscribe” в дъното на всеки имейл.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


Остави коментар