Блог Лечение Пренатално време и раждане Събития

Връзката между днешните ни трудности и появата ни на бял свят – ЗАПИС на Беседата от 3. Август 2023

Здравейте приятели, тук можете да гледате записа на Беседата “Връзката между днешните ни трудности и появата ни на бял свят”, която се проведе на 3ти август 2023г.

Под видеото споделяме с вас и останалите ценни линкове и дати за предстоящи събития, които споменаваме в беседата. Както и напомняме за специалното предложение с подаръци, налични за тези от вас, които се включат в онлайн програмата “Аз (се) раждам отново” в следващите 3 дни (до 7. август, понеделник вкл).

Приятно гледане! Нека споделянията и информацията ви донесат повече разбиране, състрадание и любов към вас самите, близките ви и света.

🌺 Онлайн програма Аз (се) раждам отново! – в интимни групи от 5 човека 
11 Октомври 2023- края на Януари 2024 година
3-месечен онлайн процес за дълбоко разбиране, почитане и лечение на пренаталното време и раждането ни и отключване потенциала и даровете на душата ни. Този процес ни дава цялостен рестарт на живота ни.

Пълна информация за програмата и условията ТУК.

Ако искате да чуете представянето на това, което се случва по време на програмата в повече детайли – то започва на 2:25:40 мин. на записа на беседата.

Специално предложение с подаръци при включване до 7.08. включително:

🎁 Получавате КУРС ПОДАРЪК за допълваща работа в лечението на пренаталното време:

Можете да изберете* един от следните курсове, според индивидуалните ви нужди. Натискайки лика в заглавието, ще научите подробности за тях:

1. Курс за Изцеление на връзката с ИЗГУБЕНИЯ БЛИЗНАК в пренаталното време.
Тази тема е далеч по-разпространена, отколкото си мислим. Повечето от нас са изгубили близнак в утробата. Повечето от нас, дори и майките ни не знаят за това. Клетките и подсъзнанието ни обаче помнят. А последиците от тази неотработена загуба могат да се простират във всяка сфера от живота ни.
Повече за темата с изгубения близнак можете да научите от тези безплатни видеа.

2. Курс за допълваща работа в лечението на пренаталното време и рода:
Лекуване на родовото поле и свързване със силата на Рода.
Влияния от целия род въздействат на и променят полето, в което се инкарнираме по време на зачеването ни, във времето на развитието ни в утробата и по време на раждането.
В този момент започваме да бъркаме тези чужди влияния за свои.
Разплитайки кълбото от тези начални моменти, почитайки предците и разграничавайки себе си от тях, своя път от техния, имаме възможност да встъпим в истинската си същност, да заемем мястото си тук, на Земята, а рода ни да стане източник на безмерни сила и дарове.

* Понякога се изяснява коя е по-важната тема за доразгръщне от времето в утробата по време на цялостния процес “Аз Се Раждам Отново”. Така, че ако на този етап все още не сте наясно кой от курсовете да изберете, можете да направите своя избор и в края на 3 месечната програма.


Други предстоящи събития:

🌺 Диханието на Дракона – преминаване през ПОРТАЛА 8.8. -мощна шаманска дихателна практика, дълбоко-лечебна и пробуждаща женската ни сила. Разтваря ни за родилната енергия, подготвя телата ни за зачеване и раждане. Лекува травмиращо раждане и дава рестарт на телата, психиката и енергийните ни меридиани и потоци. На живо, във Варна и онлайн по зуум. 8.август, 19ч. – 22ч.

🌺 Индивидуални сесии с карти за пренаталното време и раждане с разглеждане на коренната причина и  препоръка за лична практика и принципи в общуването – виж повече тук.


Допълнителните ресурси, които споменаваме по време на беседата, ще намерите по-долу:


Ако имаш въпроси по някой от форматите и събитията, имаш нужда да усетиш дали те са точното нещо за теб в този момент:

можеш да се свържеш с Елена по един от следните начини:

✦ на страницата й във фейсбук
✦ в затворената фейсбук група “Лекуване на пренатални травми с Елена Матеева” (там ще откриеш и много други ценни ресурси, видеа, препоръки за практики за пренаталното време)
✦ на имейл assist.mandala@gmail.com

Ще сме истински щастливи да бъдем заедно в магичната и лечебна атмосфера на едно от предстоящите събития… и разбира се на изживяването “Аз (се) раждам отново!” през октомври тази година!

С Любов и Подкрепа
Елена, Силвия и целия ни екип ❤


Водеща на беседата е Елена Матеева

Елена е
• Една от лечителките у нас, които най-силно работи с лечението на пренатални травми при пораснали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата
• Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Рей Кастелино (едно от водещите световни имена в тази сфера), Fountain of Life, Миа Кейлеф, Мирна Мартин, Кейт Уайт.
• Възпитаничка на “Fountain of Life” – модерно мистично училище по системата “Womb Awakening” за връщане на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми и Свързване с лечебните Енергии на Мария Магдалена, Дева Мария и Йешуа, завръщане на Раждането като ритуал на Посвещение за Жената и за бебето.

• Духовна дула, отдадена на това транзита на душите – когато идват на земята и когато си отиват от нея да се случва в поле на ЛЮБОВ, РАЗБИРАНЕ, НЕЖНОСТ, ПОЧИТАНЕ и ПРАЗНУВАНЕ.

•В момента Елена е потопена в дълбоко обучение за квантово акушерство на Новото Време при The Matrona. Това е метод, който почита, разбира и е в пълно доверие в процеса на Раждане, в Тялото на Жената и мъдростта на Бебето. Метод на минимално вмешателство и покровителстване на полето на святост и мистичност по време на раждането. Метод за раждане в цялост и според блупринта и есенцията на душите.

• Една от първите треньорки по Мандала Танц и телесни женски практики у нас
• Водеща на женски кръгове към Sistership Circle- една от най-големите световни школи в този формат
• Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

Елена е създател на първата до момента в България дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренаталното време и раждането – “Аз (се) раждам отново” и “Аз (се) Раждам Отново – Онлайн”.

Какво казва Елена за себе си: “Аз не съм психолог. Това е по мой избор. Моят път ме отведе към по-шамански, древен и женски начин на лечение.
Лечение чрез ЗАЕДНОСТ. Лечение чрез връзка с ПриРодата, Майката Земя и Стихиите. Лечение с помощта на Енергията и невидимия свят. Лечение чрез почивка, чрез песни, чрез кръгове, чрез вслушване в гласа на тялото и душата. Чрез простичките неща, за които душата ни копнее, но сегашния свят е заклеймил като глезотии, като нещо за което, ако искаме, за да сме успешни, няма време и място. Науката – в чистия й (непопулярен) вид – ме пленява и удивлява, но не тя ме води. Не тя определя пътя и методите ми. Мен ме интересува какво има да ми каже душата – моята и тази на хората, които идват при мен за подкрепа, какво има да ни каже и душата на Майката Земя. Само те знаят истинския път. Само те и ЛЮБОВТА!”  

Получавай информация и полезни ресурси по имейл!

* indicates required


Моля, кликнете полето, за да се съгласите да получавате полезна информация и ресурси по имейл от нас:


Ако информацията по имейл не ви допада и не ви зарежда истински, можете по всяко време можете да се отпишете от нашите имейли – това става чрез линка “Unsubscribe” в дъното на всеки имейл.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


Остави коментар