Аз и Стихиите:
Завръщане към ресурса и цялостта

Презареждане, подкрепа, връзка с вътрешната сила и ресурс с помощта
на Майката Земя и Природните Стихии

15юни - 15юли 2020:
специално издание с голяма отстъпка от редовната цена

Онлайн-програма от Елена Матеева, с ко-водеща Силвия Матеева, целяща да даде нужната подкрепа, презарежане на нервната ни система и автентичен път към женската ни сила във време на несигурност, притеснения и интензивни емоции с помощта на енергиите Земя, Вода, Въздух и Огън!

Защо сега?
Какъв е Дарът на свързването със Стихиите в този период от живота ни

Независимо какво се случва с нас в момента, Майката Земя и природните Стихии ни носят дара да сме винаги подкрепени, винаги обичани и никога сами!

Тук в този процес ще си дарим време да си припомним своята свързаност с енергиите на Земята, Водата, Въздуха и Огъня, да получим нужната подкрепа и послание за сегашния емоционален и хаотичен период, да се отпуснем в прегръдката им, да се предадем на всеобхватната им грижа.

Когато се чувстваме подкрепени, в центъра си, в силата си, свързани със своя вътрешен ресурс – тогава виждаме и привличаме разрешения на ситуации – лични и колективни – за които иначе сме затворени в състояние на стрес и постоянен страх. Нервната ни система има нужда от нежна грижа, за да ни запази здрави, стабилни, способни да изпитваме дълбока радост, отворени за чудесата на живота.

Майката Земя с нейните Стихии ни зове да се завърнем към нея, към осъзнаването, че всеки един от нас е ценна и съкровена част от цялото. Че сме дошли, избрали да сме нейни деца, за да преживеем насладата, рая тук на Земята, през телата си.

Добре дошла на това вълнуващо пътуване за свързване със Стихиите – което всъщност е пътуване към твоята Цялост, Стабилност и вътрешен неизчерпаем Ресурс!

Добре дошла в това пространство отвъд пространството, в това време отвъд времената, където можеш да се докоснеш до древна, свещенна и може би позабравена част от себе си – частта от теб, която е ЗЕМЯ, ОГЪН, ВЪЗДУХ И ВОДА!

Какво представлява процесът, през който ще преминем

Онлайн лечебен процес в 4 седмици – по 1 седмица за свързване с всяка от енергиите Земя, Вода, Въздух и Огън!

Защо свързването с природните стихии е така ключово, така подхранващо особено за нас жените? Във всяка жена живеят и бушуват различни сили и стихии, различни лица на женствеността. Когато си позволим да ги приемем, опознаем красотата на всяко от тях и ги интегрираме в себе си – ние се чувстваме цялостни, в силата си.

Не защото ставаме по равни части от всяка стихия… а защото лекуваме индивидуалните си блокажи с всяка от тях, позволявайки на тази стихия да разцъфне в нас, както ни е било заложено по рождение – разгръщайки личните ни женски дарове, за които отговаря тази стихия.

В хода на живота си сме привикнали да изразяваме едни черти от себе си (обикновено тези, за които са ни хвалели като малки), докато други пренебрегваме, подтискаме или просто с тъга си мислим, че не притежаваме. Но истинската женска красота и сила е в това да осветим всички части и стихии в себе си и ги пуснем на воля!

В тази красива и мистична програма ще се потопим и свържем с различните природни енергии, които отключват различните енергии и качества вътре в нас:

  • ЗЕМЯ - мъдрост, спокойствие, топлина, стабилност, изобилие, способност да получаваме грижи и подкрепа, доверие в живота
  • ВОДА - чувственост, гъвкавост, нежност, мекота и загадъчност, интуиция, дълбоко и нежно лечение за душата, свързване с красотата на женските емоции, пускане на контрола, способност да сме в Потока
  • ВЪЗДУХ - интелект, творчество, себеизява, споделяне на нашата истина, способност да изразяваме желанията и границите си, яснота за личния си път и мисия, поглед на Голямата Картина
  • ОГЪН - страстта, дивото, спонтанността и сексуалността в нас; желанието за живот, приключения и смелост; трансформацията, краят на старото и зараждането на новото

За да влезем в силата на всяка от стихиите и й позволим да събуди нашата лична сила, ще използваме:

✿дълбоки шамански медитативни пътувания за получаване на лични послания, прозрения, насоки за личния ни път

✿ кратки медитации за свързване с енергията на дадена стихиите, когато ни е нужно

✿ ритуални практики за отваряне на пространство дадена стихия да ни води

✿ 4 уебинара за личните предизвикателства на участничките с отделните стихии

✿ танци и техники с тялото за интеграция във вътрешната и нервната ни система

✿ пътеводители и видеа с простички, лесни начини за свързване с енергията на стихиите в ежеднението.

Добре дошли да се насладите на един силен, първично женски, трансформиращ процес, в който НЕ ние ще се нагърбваме с контрола и направляването – ние ще се оставим на стихиите да ни водят към неподозирани вътрешни сили и дарове! Тук не просто ще работим за себе си – ние ще се наслаждаваме на себе си!

Формат на провеждане:

Онлайн курс с 4 модула, през които ще ви водим чрез видеа, движения за интеграция в тялото, уебинари за личните предизвикателства на всяка участничка, дълги и кратки медитации, пътеводители с домашни и начини за свързване със стихиите в ежедневието;

допълнително споделяне и подкрепа през целия процес в затворена фейсбук група.

СЛЕДВАЩО ПРОВЕЖДАНЕ: очаквайте скоро през първата половина на 2020

За Елена Матеева

Елена е една от първите сертифицирани треньори по Мандала Танц у нас, посветена на темата за женската енергия и изцеление. Сертифицирана водеща на женски кръгове към една от най-големите световни школи, посветени на този формат - Sistership Circle. Елена е сред треньорите в България, които най-силно работят с енергията на Земята и природните стихии като път за завръщане към женската истина и цялост. Възпитаничка на "Fountain of Life" - модерно мистично училище за връщане на древните женски практики, посветено на възраждането на женското начало. Там тя изучава дълбоки практики за лекуване на женското подсъзнание, работа със сенките, свързване с женския ни цикъл, стихиите, лунните цикли, лекуване на дълбоки маточни травми, древни практики и ритуали, практикувани от жриците на Изида и Мария Магдалена, свързване и лекуване на връзката с мъжкото начало. Работила с над 2000 жени на живо и онлайн за изчистване травмите от маточното пространство и връщане на хармонична връзка със себе си и своите желания. Последовател на едни от най-добрите световни школи за танца и движенията като средство за изцеление. Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

За Силвия Матеева

Силвия е една от първите сертифицирани треньорки по Мандала Танц - танцът на женската енергия - в България. Отдадена на темите женственост, вътрешна увереност и магнетизъм, които идват от автентичната ни природа. Най-важната част от своята работа вижда в лекуване на любовния си живот и връзката, която имаме с любовта. Работи с древни и нови енергийни практики, телесни методи за емоционално лечение, интуитивни танци, авторски медитации, лечебни практики с нефритени яйца, методи от най-добрите школи в света (като напр. Qoya, София Сундари, Тоша Силвър, Ким Анами и др.). Създател на първите 30-дневни онлайн-програми с ежедневен съпровод за изцеление на сърцето и женствеността в България. Работила с вече над 2000 жени от цялата страна за тяхната женска увереност, красота и цялостно щастие. Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

Ако искате да получавате известия за нашите програми и специални оферти или подаръци към тях – пишете ни на assist.mandala@gmail.com, за да добавим вашия адрес към нашия имейл списък. 

Отваряне на записването: 1ви юни 2020

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА само в ДЕН 1 от записването - 1ви юни:

ИЗТЕКЛА - НЕ ПРАВЕДЕТЕ ПРЕВОДИ ПО ТАЗИ ОФЕРТА

88лв.

РАННА ОФЕРТА за записване на 2, 3 и 4ти юни:

99лв.

Редовна оферта от 5ти до 14ти юни:

122лв.

За плащане с банков превод или в Изипей офис:

Титуляр: Мандала България ООД

IBAN: BG51BPBI81701606244461

Юробанк България АД

ВАЖНО!!!

При банков превод или плащане в брой в Изипей към същите банкови данни – молим за снимка или скрийншот на платежното нреждане на assist.mandala@gmail.com с имената на регистрираните участници. 

Само така можем да се свържем обратно с вас, за да ви дадем достъп и ви допуснем до участие!

 

Очаквайте в бъдеще и “Влизане в женските стихии: Част 2” на живо в София и Варна – енергиен процес за активиране на стихиите в матката.

От огромна полза за него е да сте преминали през основата на работата със стихиите – в предишен тренинг на живо или през онлайн изданието.

* В случай на отказ от събитието от страна на участник, заплатена такса не се възстановява или прехвърля за друго събитие. Възможно е единствено даване правото за участие на друг човек.