Блог Лечение Събития

Магични Арома Елексири

За свързване с Енергията и Духа на Женските Стихии!

Красиви и магични, божествено ухаещи малки стъкленици, създадени с много Любов и пълно доверие в мъдростта и силата на женските и природни Стихии. Тези Елексири са уникално авторско вдъхновение и енергийно съчетание на сухи съставки – силни, древни билки, смоли и малки частици от Стихиите, ведно с висококачествени и благоуханни етерични и базови масла. Специално разработени и наречени в магичен енергиен ритуал, канещ духа на всяка Стихия да влезе в съответния елексир и да остави в него част от енергията си, любящо водейки ни да се свържем с нея и да се гмурнем безстрашно  в дълбините ѝ.

Арома-Елексир Земя

Земя – Дълбока и землиста, майчински приютяваща в сигурната си прегръдка композиция, включваща идеалната комбинация от опушени сладки кехлибарни нотки и земни, тревисти и дървесни аромати на ветивера; сладките тревисти нотки, преплетени с богато тръпчиво сърце и смолисто-дървесен остатъчен аромат на пачули; сложният сладък ментов аромат с ярки нотки на билки и лек смолист нюанс на здравеца; смолистият, свеж, дълбок и дървесен аромат на кипариса, както и други магични съставки, които силно ни свързват с усещането за Земята.

Арома-елексир Вода

Вода – Опияняваща и изискана, нежна, чувствена и много женствена комбинация, в която заедно танцуват богатият, сладък, екзотичен, нежен и пикантен аромат на иланг-иланг; деликатното, чувствено и изкушаващо сексапилно, флорално ухание на жасмина; сладкият, топъл, екзотичен и ориенталски полъх на сандалово дърво; привлекателното и завладяващо, шикозно ухание на розов лотус, наподобяващ аромата на розата, както и нюансите на други масла и билки, кореспондиращи с енергията на Водата.

 

Арома-елексир Огън

Огън – Страстно, силно и възпламеняващо съчетание от неустоимия, чувствен и сладко-пикантен дъх на канелата; топлият и богат аромат на кедъра, изпълнен със сладки нишки и финес; дълбоките, парещи, възбуждащи, тръпчиви нотки на карамфила; свежото, цитрусово, вдъхновяващо, смело и уверено ухание на слънчевия портокал и още много вълшебни и жарки билки и масла, които завихрят в нас енергията на Огъня.

 

 

Арома-елексир Въздух

Въздух – Изключително ободряваща, ментално стимулираща и концентрираща, но в същото време олекотяваща, успокояваща и извисяваща духа комбинация, в която волно и свободно летят топлият, мистичен, духовно издигащ и омиротворяващ аромат на приказната лавандула; свежото, завладяващо, прохладно и чисто ухание на ментата; ярките, съживяващи и способни да възбудят всяко едно съзнание нотки на лимоновата трева; силно пречистващият и тонизиращ аромат на чаено дърво, както и още други ухания и красоти, които ни донасят със себе си мъдростта, волността и лекотата на Въздуха.

На първо място, ще можете да усетите нежността и вниманието, които са вложени в ръчно украсените шишенца и красивото им съдържание. А след като ги отворите и вдъхнете опияняващия аромат на етеричните масла, мигновено ще бъдете пренесени в прегъдките на съответната Стихия:

Майката Земя ще ви поеме здраво, но нежно и любящо, в сигурната си прегръдка от клоните на вековни дървета в дълбините на вълшебна древна гора; ще ви покани да полегнете на мекия ѝ топъл мъх, да вдъхнете дълбокия ѝ, плътен и успокояващ, земен и дървесен аромат и ще ви полюлее, давайки ви най-прекрасното усещане за стабилност, непоклатимост, сигурност и защитеност; ще ви подхрани със златната енергия на житните си класове и сладките си сочни зрели ябълки. Със своята щедрост и изобилие, мъдрост и приемане, Майката Земя ще ви накара да почувствате силата и мъдростта в самите вас, ще ви помогне с увереност и здраво стъпили в рохката ѝ топла почва, заземени и центрирани в нея, да тръгнете към мечтите си, да ги претворите в реалност – защото крилете ни не могат да се отворят, да се разперят и да полетят, ако нямаме здрави, сигурни корени. С майчина грижа и Любов Земята ще ви даде онази стабилна основа и опора, която ви е нужна, за да полетите във висините, но и да навлезете дълбоко в себе си; тя любящо ще ви подкани да се гмурнете в дебрите на собствения си красив и неповторим свят от емоции, чувства и мисли, за да се опознаете….

Тук ще ви докосне кристалната нежност на чистата жива Вода и ще ви понесе на главозамайващо пътешествие дълбоко в сърцето и в утробата ви, ще ви опияни с цветните си, страстни и съблазнителни ароматни нотки на най-красивите цветя, свързани с женствеността, женския емоционален свят и с Любовта и ще ви накара да си спомните моментите на емоционален, физически и душевен екстаз. Ако ѝ позволите, ще развихри най-дълбоките ви емоции като мощен водовъртеж и ще останете голи сами пред себе си – раними, нежни, меки, плавни като планински ручей, кротко румолящ, но и яростни, бясни, диви, тъмни, помитащи всичко като бурна придошла река, неукротима и неспирна, докато не изрази всички емоции в себе си. Бурната мощ на Водата, но и нейната кристална чистота, мекота и гъвкавост, ще ни дадат да видим нашата собствена тъмнина, сенки и страхове и след това да ги приемем – с плавност и лекота, с нежност и състрадание – към самите нас. Живата Водичка ще измие от нас всичко старо и ненужно и ще открие пред очите ни и нашата светлина, нашата чиста искрица безусловна Любов, скътана дълбоко в сърцето.

След подобно развихряне на емоциите и оголване на най-съкровената ни същност, виждайки нейната тъмнина и светлина едновременно, можем да станем още по-смели и да скочим в пламналия Огън. Тази мощна трансформираща из основи стихия на пълната промяна, на изгаряне на всички пречки, всичко старо и чуждо, не изконно наше, всичко, което ни спира пред нашето най-добро проявление в този живот. Вдъхнете яркия му, силен и остър, загряващ и пикантен, жарък аромат, който ще ви вдъхнови с трепет да допуснете буйният, пламтящ, мощен Огън да изчисти, да изпепели всичко ненужно във вас. А сладкият му топъл дъх ще ви покани да се доверите в древната мъдрост на Огъня:  той изгаря само това, което вече не ви е нужно, той ви е приятел и вашата съкровена, изконна същност ще остане непокътната от него, още повече – ще се възроди от пепелта като феникс, ще се изправи от жарта още по-красива, още по-автентична и дива, по-свободна, волна, по-силна и пламенна, вярваща и знаеща. А след този катарзис, успокоеният, мек Огън, проблясващ с красиви игриви пламъци, ще ви приюти в отпускащата си топлина и ще ви даде сили да бъдете тази, която открихте, че сте всъщност; ще ви вдъхне смелост, воля и кураж да обичате и тъмнината и светлината си и да следвате вашия собствен вътрешен глас; ще ви подари жар и страст да продължите да бъдете дива и неукротима, първична, ярка, блестяща.

И колко е хубаво след това вихрено приключение да вдъхнем с пълни гърди свежият и лек Въздух, да го приветстваме вътре в нас и да го оставим да ни понесе и издигне нагоре към небето. Колко е хубаво да вдъхнем освежаващия му, ободряващ, живителен аромат, да го допуснем до всяка една наша клетка – да ни тонизира и вдъхнови. Колко е хубаво да полетим с вятъра и с птиците, позволили на собствените си криле най-сетне да се разтворят и да усетят с трепет свободата и волността на нашия полет! Усещате ли вълнението на душата, стояща на края на скалата, готова да литне? Усещате ли крилете си – все по-силни, все по-мощни – готови да ви отведат навсякъде, където пожелаете? Мечтите ни нямат ограничения, нямат таван! Таванът е безкрайното светло небе… и то ни вика – ярко синьо и обсипано с пухкави бели облаци, вика ни да му се доверим, да се доверим и на нашите собствени криле и…. да скочим – да скочим към необятните си мечти, към най-скъпите си въжделения, към най-красивите си блянове!

Да… опияняващият аромат на Стихиите може да ни отведе на всякакви пътешествия, във всякакви комбинации и последователности – каквито са нужни на самите нас в дадения момент – и не само по време на програмата.

Всички етерични и базови масла, които присъстват в тези специални комбинации, са висококачествени и са подбрани внимателно заради уникалните си свойства, чрез които по свой собствен начин се асоциират със съответната Стихия. Освен тях обаче, своята магия ще творят и красиви, силни древни билки, смоли и малки частици от Стихиите – всички вплетени в това вълшебство с Любов и внимание, повечето от тях събрани и сушени лично от мен.

 

Процесът по създаването на маслата също е неповторим, тъй като това се превръща в едно свещенодействие и ритуал – под светлината на Луната и Огъня на любимите ми свещи, в моята красива градина – стъпила здраво на мократа, топла трева, усетила с босите си крака Майката Земя и нейната силна опора. Чиста, игрива, жива Вода присъства до мен при всяка моя магия, при всеки ритуал – тя ми е сестра и аз постоянно ѝ говоря, благодаря ѝ, че ми помага и ме води по най-добрия начин и за най-висше добро на всички да се сътвори през мен и да влезе в тези стъкленици магията на Любовта. Голата ми кожа се наслаждава на целувките на лекия ветрец в топлата лятна нощ и вдъхвам дълбоко Въздуха, който винаги ме извисява, благодарейки на красивите добри ангели и светли същества за тяхната безрезервна обич и подкрепа. Така, в тази вълшебна атмосфера, с чисто сърце, наричам тези елексири да бъдат за ваше най-висше Благо, за Любов и Светлина!

С обич,

Нели – открила и лудо влюбила се във вълшебния свят на билките, на техните божествено ароматни масла, на красивите кристали и на магията – светлата, добра магия, която може да ни помага във всеки един ден от живота ни да творим и да разпръскваме около нас Любов, мекота, сияние и блясък, изобилие и благодат! Дълбоко вярвам, че всяка жена е достойна да познае собствената си сила и магия!

Сега е времето,

Настъпи часът,

Наша е магията,

Наша е и силата!

Ще се радвам да ме последвате на моята фейсбук страницата В магичната гора на Нели.

П.П. Целият този вълшебен свят се откри пред мен след вълшебната програма на Ели и Силвия за Свързване с Женските Стихии, на която присъствах във Варна през 2018 г. Пожелавам и на вас такова вихрено приключение и свързване със свещените Стихии, такова абсолютно натурално и неприкрито опознаване на собствената душа и отваряне на нови врати към още по-красиви, вдъхновяващи светове и реалности!

================================================

В програмата “Аз и Стихиите: Завръщане към Ресурса и Цялостта – Онлайн” с Елена и Силвия Матееви имате възможността да изпитате, да се потопите, излекувате и заздравите връзката си с четирите стихии през различните си сетива, чрез дълбоки медитативни и шамански пътувания, чрез тялото, мистериозното и отвъд логичното – там, където женската енергия е в елемента си и се случва с лекота.
Какво ни носят стихиите като дарове в пътя на женската ни природа?
  • ЗЕМЯ – мъдрост, спокойствие, топлина, способност да получаваме грижи и подкрепа, доверие в живота
  • ВОДА – чувственост, гъвкавост, нежност, мекота и загадъчност, свързване с красотата на женските емоции, способност да бъдем водени от мъжкото
  • ВЪЗДУХ – интелект, творчество, себеизява, споделяне на нашата истина, способност да изразяваме желанията и границите си
  • ОГЪН – страстта, дивото, спонтанността и сексуалността в нас; желанието за живот и приключения; трансформацията, краят на старото и зараждането на новото
ОЧАКВАЙТЕ СЛЕДВАЩО ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРОГРАМАТА ПРЕЗ 2021г.!

 

Остави коментар