Лечение Пренатално време и раждане Събития

Зависимостите и пренаталното време – Запис на уебинара от 5. Април 2022

Здравейте приятели, тук можете да гледате записа на уебинара “Зависимостите и пренаталното време”, който се проведе на 5. Април 2022г.

Всички знаем колко болезнено отражение имат зависимостите от наркотични вещества и алкохол върху зависимите и върху целите им семейства.
Но знаем ли, че днес почти не съществуват хора без някаква зависимост.
Зависимост от лекарства, зависимост от медии, зависимост от храна, зависимост от работа и заетост, зависимост от стоене пред телевизора / компютъра / телефона, зависимост от пазаруване, зависимост от процедури по разкрасяване, зависимост от токсични взаимоотношения, зависимост от мнението на околните и на авторитети, зависимост от медицината…. И какво ли още не
И знаем ли, че всички тези зависимости водят началото си от времето ни в утробата и раждането ни?
Какво точно в пренаталното ни време може да доведе до някои от най-честите зависимости – за това ще си говорим по време на този безплатен уебинар.
Темата за зависимостите е една от най-всеобхватните, а в същото време една от най-неразбраните в нашето общество. Това е и темата, на която най-често получавам запитвания. Затова ще й се отдадем. Ще повдигнем булото и ще си позволим да погледнем истината в очите и в същото време ще облеем сърцата и душите си в любов.
❤ Ако усещате, че вие живеете с някаква зависимост,
❤ или пък ваш близък се бори с такава,
❤ ако работите професия в помощ на наркозависими,
добре дошли сте, за да получите повече яснота, за да разберете себе си, любимите си хора и пациентите си по-добре и на много по-дълбоко ниво.
Добре дошли сте да събудим всички заедно състрадание в сърцата си към всички онези, които са заклеймени от обществото като неудобство и тежест, а всъщност носят огромни болки в телата и душите си.
Добре дошли сте да получите приемане, нежност и грижа, такива, за каквито душата ви е копняла още от времето в утробата на вашата майка!
Уебинарът е подходящ и за двата пола!

Приятно гледане! Нека споделeната информацията ви донесе повече разбиране, състрадание и любов към вас самите, близките ви и света.

Ако искате да изтеглите и имате пълната презентация от уебинара – ще я откриете ТУК.

🌺 Онлайн програма Аз (се) раждам отново! – в интимни групи от 5 човека 

11 Октомври 2023- края на Януари 2024 година
3-месечен онлайн процес за дълбоко разбиране, почитане и лечение на пренаталното време и раждането ни и отключване потенциала и даровете на душата ни. Този процес ни дава цялостен рестарт на живота ни.

Повече инфо за програмата и условията ТУК.

За кого е този процес?

  •  За всички жени и мъже, които са истински смели да се върнат назад и излекуват най-първичните си рани, болки, усещане за липси и страхове
  • За всички жени и мъже, готови да изживеят с душите си появата на бял свят по нов начин – с вярването, че са напълно приети в този свят в любов; с вярването, че са напълно достатъчни такива каквито са, с вярването, че има много радост и наслади, които ги очакват в този земен път.
  • За всички жени, които искат да пратят тази лечебна енергия от позицията си на МАЙКИ, вече родили своите деца – за да трансформират това, което са дали на своите деца в този период, за да изживеят по нов начин раждането им и заздравят връзката си с тях.
  • За всички жени/ двойки, желаещи осъзнато да се подготвят за зачеването на своето дете, настройвайки генетичния си отпечатък, този който ще предадат на детенцето, на вибрацията на Любовта – даващи на бъдещата си рожба възможно най-добрия старт в живота.
  • За жени и мъже, които страдат от хронични състояния на подтиснатост, липса на енергия и желание за живот, депресия, нервност и напрежение, чувството, че не принадлежат изцяло в този свят.
  • За жени и мъже, които се сблъскват с едни и същи проблемни ситуации от години и имат чувството, че се въртят в омагьосан кръг, незнаещи каква е истинската причина и как да намерят изхода.
  • За жени и мъже, които имат мъчителното чувство, че не живеят според пълния си потенциал, не вървят по истинския си път и изпускат красотата на живота…
  • За всички, които по един или друг начин подкрепят бременни и раждащи жени. За Дули, Акушерки, Сестри, Лекари и Партньори, които плануват да присъстват на раждането на детето си.

При въпроси, насреща сме на assist.mandala@gmail.com!

Други предстоящи безплатни и платени събития:

🌺 Беседата “Връзката между днешните ни трудности и появата ни на бял свят” – безплатно на 3ти аавгуст, онлайн в платформата zoom.

🌺 Индивидуални сесии с карти за пренаталното време с разглеждане на коренната причина и  препоръка за лична практика и принципи в общуването – виж повече тук.


Други полезни безплатни ресурси за лечение на пренаталното време, които препоръчахме:

Безплатната медитация за лечение на въздействията от полученото през пъпната връв – можете да слушате тук.

Безплатния уебинар “Любовният ни живот започва от утробата” – гледайте тук.


Ако имаш въпроси по някой от форматите и събитията, имаш нужда да усетиш дали те са точното нещо за теб в този момент:

можеш да се свържеш с Елена по един от следните начини:

✦ на страницата й във фейсбук
✦ в затворената фейсбук група “Лекуване на пренатални травми с Елена Матеева” (там ще откриеш и много други ценни ресурси, видеа, препоръки за практики за пренаталното време)
✦ на имейл assist.mandala@gmail.com

Ще сме истински щастливи да бъдем заедно в магичната и лечебна атмосфера на едно от предстоящите събития… и разбира се на изживяването “Аз (се) раждам отново!” през май тази година!

С Любов и Подкрепа
Елена, Силвия и целия ни екип ❤


Водеща на уебинара е Елена Матеева

Елена е
• Една от лечителките у нас, които най-силно работи с лечението на пренатални травми при пораснали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата
• Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Рей Кастелино (едно от водещите световни имена в тази сфера), Fountain of Life, Миа Кейлеф, Мирна Мартин, Кейт Уайт.
• Възпитаничка на “Fountain of Life” – модерно мистично училище по системата “Womb Awakening” за връщане на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми и Свързване с лечебните Енергии на Мария Магдалена, Дева Мария и Йешуа, завръщане на Раждането като ритуал на Посвещение за Жената и за бебето.

• Духовна дула, отдадена на това транзита на душите – когато идват на земята и когато си отиват от нея да се случва в поле на ЛЮБОВ, РАЗБИРАНЕ, НЕЖНОСТ, ПОЧИТАНЕ и ПРАЗНУВАНЕ.

• Една от първите треньорки по Мандала Танц и телесни женски практики у нас
• Водеща на женски кръгове към Sistership Circle- една от най-големите световни школи в този формат
• Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

Елена е създател на първата до момента в България дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренаталното време и раждането – “Аз (се) раждам отново” и “Аз (се) Раждам Отново – Онлайн”.

Какво казва Елена за себе си:

“Аз не съм психолог. Това е по мой избор. Моят път ме отведе към по-шамански, древен и женски начин на лечение.
Лечение чрез ЗАЕДНОСТ. Лечение чрез връзка с ПриРодата, Майката Земя и Стихиите. Лечение с помощта на Енергията и невидимия свят. Лечение чрез почивка, чрез песни, чрез кръгове, чрез вслушване в гласа на тялото и душата. Чрез простичките неща, за които душата ни копнее, но сегашния свят е заклеймил като глезотии, като нещо за което, ако искаме, за да сме успешни, няма време и място. Науката – в чистия й (непопулярен) вид – ме пленява и удивлява, но не тя ме води. Не тя определя пътя и методите ми. Мен ме интересува какво има да ми каже душата – моята и тази на хората, които идват при мен за подкрепа, какво има да ни каже и душата на Майката Земя. Само те знаят истинския път. Само те и ЛЮБОВТА!”

Получавай информация и полезни ресурси по имейл!

* indicates required


Моля, кликнете полето, за да се съгласите да получавате полезна информация и ресурси по имейл от нас:

Ако информацията по имейл не ви допада и не ви зарежда истински, можете по всяко време можете да се отпишете от нашите имейли – това става чрез линка “Unsubscribe” в дъното на всеки имейл.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.


Остави коментар