30 дни до любов към тялото ми
1-30 юни 2019

30-дневна онлайн програма със Силвия Матеева за трайна трансформация на връзката, която имаме с нашето тяло...
и начинът, по който се лекува и променя то!

Какво се случва в програмата:
Промяна на диалога и отношението с нашето тяло - от негативни и критични към позитивни и любящи. Оттам се задействат естествени процеси на лекуване, разкрасяване, връзка с интуицията.

Каква е връзката ми с моето тяло? Лесно ли е да го обичам, приемам, разбирам? Лесно ли ми отвръща то с добро, бидейки изпълнено със здраве и в своята красива, чувствена, привлекателна форма? Лесно ли ми е да имам отношения на любов, приемане и възхищение към тялото ми и да го възприемам като моя красив храм? Лесно ли ми е да разбирам нуждите и посланията, които ми изпраща? Лесно ли е да разчитам напътствията, които интуицията ми праща чрез тялото?

Това е вълнуващ трансформиращ процес, в който завинаги ще преоткрием колко много
✿ мъдрост
✿ красота
✿ самоизцелителни способности
се съдържат в нашето тяло. Често за това то има нужда само от едно – да чувства нашата любов към него. Да чувства, че сме готови да слушаме.

Нека ви споделя нещо, което открих от собствен опит, в труден период от живота ми:

✿ Ако нещо се е счупило във връзката ни с тялото, всякакви режими, диети, стриктни рамки ще носят единствено краткотрайни резултати, ще ни карат да се чувстваме като под вечно напрежение, като “роби” на тялото си. И бързо ще се връщаме в изходната точка, ако за малко спрем да си починем.

✿ Ако нещо се е счупило във връзката ни с тялото, то ще реагира по-силно на негативния диалог вътре в нас, отколкото на това каква храна приемаме или как се опитваме да го тренираме.
✿ Ако нещо се е счупило във връзката ни с тялото, дори когато постигнем промяна в неговата визия, ние не сме спокойни да й се наслаждаваме. И винаги намираме ново и ново нещо, което не харесваме. Пълното сладко удоволствие и удовлетворение от образа в огледалото винаги ще ни убягва.
✿ Ако нещо се е счупило във връзката ни с тялото, то все по-трудно предава към нас посланията на нашата душа и интуиция. Тялото ни е невероятен канал за нашия истински път и ако възстановим интимна връзка с него, имаме достъп до чистата интуиция вътре в нас! 

С какво ще работим в този процес?

 ♥ Техники за обръщане на вътрешния диалог с тялото от негативен в позитивен
♥ Молитви, активиращи възстановителни, лечебни и разкрасяващи процеси в тялото
♥ Техники за изчистване на натрупано негативно отношение към него
♥ Начини да разберем защо тялото ни избира да бъде в недотам добра форма или активира неприятен симптом/ болест. И как да му покажем, че сме готови за промяна.
♥ Техники за зареждане на водата и храната така, че да ни подпомагат в процеса на здравословна, естествена промяна на тялото и нашето отношение към него
♥ Леки, приятни движения, които ни карат да опознаем индивидуалния за всеки от нас начин да се движим и поддържаме форма – естествено, в радост, според избора на нашето тяло, а не на чужди мнения или режими на контрол
♥ Техники за влюбване отново в себе си – в своята физическа форма, която е наш дом в този живот
♥ Създаване на трайна нова вибрация във връзката с тялото чрез редовното практикуване на простички техники
♥ Промени във вътрешното възприятие на тялото, отношението към него и процесите, които се случват в него – още по време на програмата, при редовно практикуване на насоките.

Защо 30-дневна онлайн програма и как се случва тя?

Процесът, в който ще ви съпровождам ежедневно в продължение на цял месец, прави възможно не просто да научим нещо ново или да имаме еднократен проблясък. Той ни помага да затвърдим тази нова вибрация, това ново отношение към тялото и го превърнем в наша естествена природа.

В същото време редовното присъствие с малки порции всеки ден прави възможно да работим с кратки, лесни и приятни техники, без нуждата да променяме графика си заради програмата. Няма определени часове, в които да трябва да правите нещо – гледате кратките видеа с насоките за деня, когато ви е удобно! Правите своите кратки приятни домашни, когато ви е удобно!

Така в тези 30 дни заедно онлайн, стъпка по стъпка, с приятни техники всеки ден, ще преобърнем връзката си с тялото от враждебна, критична, пълна с недоверие към връзка на любов и дълбоко приемане…

30-дневният онлайн процес означава:

  • Редовна работа, която не се усеща като време и усилие: Чрез ежедневните техники и насоки сме постоянни и създаваме дълбоки нови навици.
  • Видео-инструкции за всеки ден от програмата - с трайност по няколко минути, гледате, когато ви е удобно на деня.
  • Трайна подкрепа и обратна връзка от мен през целия 30-дневен процес.
  • Затворена фейсбук група за участниците. В нея ще се споделят видеата (с инструкции за следващия ден), ще можете да задавате въпроси и получавате обратна връзка за процесите, случващи се с вас.
  • Уникална групова енергия - неповторима енергия на искрено споделяне, подкрепа, взаимна мотивация. Това прави много по-лесно да останем в процеса и да осъзнаем, че не сме сами в това.

Стартираме заедно на 31.05.2019 с общи инструкции за цялата програма, както и инструкции за ден 1.
Ден 1 от програмата е 1ви юни.
Ще имате инструкции за всеки от дните 1ви – 30ти юни.

Място и време на провеждане:

Онлайн, в затворена фейсбук група, от 1-30ти юни 2019

За водещата Силвия Матеева

Силвия е преди всичко треньор, работеш с телесни и танцови терапии, за изцеление на душата и тялото по възможно най-естествен и автентичен път. Тя е една от първите треньорки по Мандала Танц - танцът на женската енергия - в България.
Отдадена на темите връзка с интуицията, женствеността, здравето, вътрешната увереност и магнетизъм, които идват от автентичната ни природа. Най-важната част от своята работа вижда в лекуване на любовния си живот и връзката, която имаме с любовта. Работи с древни и нови енергийни практики, телесни методи за емоционално лечение, интуитивни танци, авторски медитации, лечебни практики с нефритени яйца, методи от най-добрите школи в света (като напр. Qoya, София Сундари, Тоша Силвър, Ким Анами и др.). Създател на първите 30-дневни онлайн-програми с ежедневен съпровод за изцеление на сърцето и женствеността в България. Работила с вече над 2000 жени от цялата страна за тяхната женска увереност, красота и цялостно щастие. Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

Записване за програмата става чрез заплащане на таксата за участие през Paypal или банков превод. Данните за банков превод са най-долу на тази страница. Те могат да се използват и за заплащане в клоновете на Изипей!

Таксите са за участие в пълната 1-месечна програма онлайн. 

ЗАПИСВАНЕТО ЗА ТАЗИ ПРОГРАМА ПРИКЛЮЧИ!

Специална оферта за ПЪРВИТЕ 10 ЗАПИСАНИ

53лв.

Ранна оферта до 15.05. включително

ТАЗИ ОФЕРТА ИЗТЕЧЕ, МОЛИМ НЕ ПРАВЕТЕ ПЛАЩАНИЯ ЗА НЕЯ.

67лв.

Редовна такса при записване от 16.05.-31.05.

87лв.

ПАКЕТ - валиден само до 23.05.
"30 дни до любов към тялото ми" +
4-седмична онлайн програма "Влизане в женските стихии" през август

Самостоятелна редовна такса за премиерното провеждане на “Влизане в женските стихии”онлайн: 121лв.

Официалният линк за тази програма все още не е готов, но можете да прочетете повече за процеса ТУК.

168лв.

ПАКЕТ - валиден само до 23.05.
"30 дни до любов към тялото ми" +
видео-курс "Мандала Танц Онлайн" с подарък Пътеводител в намеренията

Самостоятелна редовна такса за Мандала Танц Онлайн: 88лв., а за Пътеводителя в намеренията: 28лв.

Можете да видите повече за видео-курса на танца на женската енергия ТУК.

145лв.

Плащане по банков път:

Титуляр: Мандала България ООД

IBAN: BG03PIRB71791606244461

Пиреос Банк България

ВАЖНО!!!

При банков превод, моля снимка или скрийншот на assist.mandala@gmail.com заедно с имената на регистрираните участници. 

Само така можем да ви допуснем до участие.

При заплащане от банкова сметка в чужбина, молим преведете сума с 20лв по-висока от съответната, поради дължими такси за получаване на такъв превод. За да ги избегнете, използвайте Paypal опцията.

Приветствам те с добре дошла на това вълнуващо пътуване… което те води към най-интимната и любяща връзка с твоето тяло, която си познавала досега!

* В случай на отказ от участие от страна на вече регистриран и заплатил участник, заплатена такса не се възстановява или прехвърля за друго събитие. Възможно е единствено даване правото за участие на друг човек.