30 дни до любов към тялото ми
1-30 март 2020

30-дневна онлайн програма със Силвия Матеева за трайна трансформация на връзката, която имаме с нашето тяло...
и начинът, по който се лекува и променя то!

Какво се случва в програмата:
Промяна на диалога и отношението с нашето тяло - от негативни и критични към позитивни и любящи. Оттам се задействат естествени процеси на лекуване, разкрасяване, връзка с интуицията.

Каква е връзката ми с моето тяло? Лесно ли е да го обичам, приемам, разбирам? Лесно ли ми отвръща то с добро, бидейки изпълнено със здраве и в своята красива, чувствена, привлекателна форма? Лесно ли ми е да имам отношения на любов, приемане и възхищение към тялото ми и да го възприемам като моя красив храм? Лесно ли ми е да разбирам нуждите и посланията, които ми изпраща? Лесно ли е да разчитам напътствията, които интуицията ми праща чрез тялото?

Това е вълнуващ трансформиращ процес, в който завинаги ще преоткрием колко много
✿ мъдрост
✿ красота
✿ самоизцелителни способности
се съдържат в нашето тяло. Често за това то има нужда само от едно – да чувства нашата любов към него. Да чувства, че сме готови да слушаме.

Нека ви споделя нещо, което открих от собствен опит, в труден период от живота ми:

✿ Ако нещо се е счупило във връзката ни с тялото, всякакви режими, диети, стриктни рамки ще носят единствено краткотрайни резултати, ще ни карат да се чувстваме като под вечно напрежение, като “роби” на тялото си. И бързо ще се връщаме в изходната точка, ако за малко спрем да си починем.

✿ Ако нещо се е счупило във връзката ни с тялото, то ще реагира по-силно на негативния диалог вътре в нас, отколкото на това каква храна приемаме или как се опитваме да го тренираме.
✿ Ако нещо се е счупило във връзката ни с тялото, дори когато постигнем промяна в неговата визия, ние не сме спокойни да й се наслаждаваме. И винаги намираме ново и ново нещо, което не харесваме. Пълното сладко удоволствие и удовлетворение от образа в огледалото винаги ще ни убягва.
✿ Ако нещо се е счупило във връзката ни с тялото, то все по-трудно предава към нас посланията на нашата душа и интуиция. Тялото ни е невероятен канал за нашия истински път и ако възстановим интимна връзка с него, имаме достъп до чистата интуиция вътре в нас! 

С какво ще работим в този процес?

 ♥ Техники за обръщане на вътршния диалог с тялото от негативен в позитивен
♥ Молитви, активиращи възстановителни, лечебни и разкрасяващи процеси в тялото
♥ Техники за изчистване на натрупано негативно отношение към него
♥ Начини да разберем защо тялото ни избира да бъде в недотам добра форма или активира неприятен симптом/ болест. И как да му покажем, че сме готови за промяна.
♥ Техники за зареждане на водата и храната така, че да ни подпомагат в процеса на здравословна, естествена промяна на тялото и нашето отношение към него
♥ Леки, приятни движения, които ни карат да опознаем индивидуалния за всеки от нас начин да се движим и поддържаме форма – естествено, в радост, според избора на нашето тяло, а не на чужди мнения или режими на контрол
♥ Техники за влюбване отново в себе си – в своята физическа форма, която е наш дом в този живот
♥ Създаване на трайна нова вибрация във връзката с тялото чрез редовното практикуване на простички техники
♥ Промени във вътрешното възприятие на тялото, отношението към него и процесите, които се случват в него – още по време на програмата, при редовно практикуване на насоките.

НОВО!
Допълнителни ресурси за подкрепа и разгръщане на процеса - на ваше разположение и след края на програмата:

 ♥ Медитативно пътуване по метода на “удоволствието от безпомощността” – силен начин да се докоснем до първопричината на това тялото ни да иска да бъде в хронична дисфункция, прекомерно наддаване на килограми или отслабване – и да я освободим леко, дори с удоволствие! Особено полезен метод за жени, които са били жертва на сексуално малтретиране; които са се чувствали твърде дълго като сексуален обект; които са изневерявали дълго на тялото си, подлагайки го на интимни отношения с човек, с когото то не желае наистина да бъде… и други силни причини тялото да предпочита да се разболее и да не се чувства в безопасност, когато е красиво!

Кратка медитация за ежедневно ползване – влизане във вибрацията на нашето красиво и здраво тяло, активиране на изцелителни процеси в него по лесен начин, когато нямаме много време 

Три видео-комбинации с приятни движения за тялото за ежедневна употреба, които да ни помогнат да си върнем насладата от движението и да отблокират местата, където има застояла енергия

Онлайн-среща с участниците 3 седмици след края на програмата – за да подпомогнем интеграцията и затвърждаването на процеса занапред, да отговорим на появили се впоследствие въпроси и възникнали ситуации!

Участвали сте в първото провеждане на програмата през юни 2019 и искате неограничен достъп САМО до тези допълнителни ресурси, без повторно участие в 30-дневния процес?

Това е възможно! Включително участието в онлайн-срещата за интеграция след края на програмата – вие също може да имате своята нужда от затвърждаване на процеса, своите опитности, които да споделите и своите въпроси.

Нашата оферта специално за вас – за сдобиване само с допълнителните ресурси – ще видите по-долу, при таксите за включване в програмата.

Защо 30-дневна онлайн програма и как се случва тя?

Процесът, в който ще ви съпровождам ежедневно в продължение на цял месец, прави възможно не просто да научим нещо ново или да имаме еднократен проблясък. Той ни помага да затвърдим тази нова вибрация, това ново отношение към тялото и го превърнем в наша естествена природа.

В същото време редовното присъствие с малки порции всеки ден прави възможно да работим с кратки, лесни и приятни техники, без нуждата да променяме графика си заради програмата. Няма определени часове, в които да трябва да правите нещо – гледате кратките видеа с насоките за деня, когато ви е удобно! Правите своите кратки приятни домашни, когато ви е удобно!

Така в тези 30 дни заедно онлайн, стъпка по стъпка, с приятни техники всеки ден, ще преобърнем връзката си с тялото от враждебна, критична, пълна с недоверие към връзка на любов и дълбоко приемане…

30-дневният онлайн процес означава:

  • Редовна работа, която не се усеща като време и усилие: Чрез ежедневните техники и насоки сме постоянни и създаваме дълбоки нови навици.
  • Видео-инструкции за всеки ден от програмата - с трайност по няколко минути, гледате, когато ви е удобно на деня.
  • Трайна подкрепа и обратна връзка от мен през целия 30-дневен процес.
  • Затворена фейсбук група за участниците. В нея ще се споделят видеата (с инструкции за следващия ден), ще можете да задавате въпроси и получавате обратна връзка за процесите, случващи се с вас.
  • Уникална групова енергия - неповторима енергия на искрено споделяне, подкрепа, взаимна мотивация. Това прави много по-лесно да останем в процеса и да осъзнаем, че не сме сами в това.

Какво казват участници, вече преминали през този процес?

Участвах и в трите 30-дневни програми на Силвия. Всяка една допринесе за положителна промяна в усещанията ми, на това, което се случва в мен и около мен.

Но най-силна и въздействаща се оказа “30 дни до любов към тялото ми”. Намерението, с което започнах програмата беше, че “Позволявам на тялото ми да се изчисти от стари негативни и безполезни програми и вярвания и да ги трансформира в нови, които го правят по-здраво, жизнено, леко, ефирно и да прояви своята женственост в цялата си палитра.” 

Малко след програмата така се подредиха нещата, че това да се случи по начин, който не съм си и представяла. Към момента осъзнах и започнах да променям доста негативни програми, които вече нямат такова въздействие върху мен както преди. Чувствам се по-женствена, начинът ми на обличане е по-женствен, дори излъчването на погледа ми се промени. Прави ми удоволствие да кокетнича и да флиртувам.

Изчезна желанието ми да се тъпча със сладко както преди. Избирам по-качествена и по-питателна храна. Започнах да правя физически упражнения, но този път с удоволствие. Всичко се случва с лекота и някак от само себе си.

Тази програма наистина промени много неща в живота ми и продължава да ги променя. Благодаря от сърце за тази вълшебна програма ♥”

Юлия Б, участничка в провеждането през юни 2019

Един от най-хубавите подаръци, които съм правила за себе си, е “30 дни до Любов към моето тяло”. Това за мен не е програма, а изцяло ново усещане, връзка, приемане, любов и благодарност към тялото. Нашето тяло говори и през тези 30 дни аз за първи път си позволих да чуя гласа му. В началото ми беше по-трудно и болеше, признавам. Толкова години е било подтискано, трябвало е да се вписва в рамки, крила съм го, избягвала съм да го гледам, срам ме е било от него, лишавала съм го, спазвайки режими, диети… а единственото, което му е било нужно е Любов, приемане, разбиране.

Днес е различно и смело мога да кажа, че по-добре не съм се чувствала у дома – в тялото си. Обичам се! Слушам го и му се доверявам! Отделям време да му се порадвам, да го помилвам, да му благодаря. Благодаря от сърце, Силви, за този безценен дар!” 

Яна Т., участничка в провеждането през юни 2019

Записах се, защото усещах тялото си като нещо, с което съм наказана за грешки от преден живот. Аз съм изключително критична и взискателна към себе си и съответно такъв беше и вътрешният ми диалог с тялото. От години работя, за да променя това, но отношението ми към тялото оставаше същото. Твоята програма ми помогна да започна да му се радвам, наслаждавам и често да му изказвам искрена благодарност. Има още върху какво да работя, но сега чувствам удоволствие и щастие, че имам такова прекрасно тяло!”

Галина Й., участничка в провеждането през юни 2019

За мен от трите 30-дневни програми досега тази е най-трансформираща. Връзката с тялото ми е казус, който за мен винаги е стоял. Доскоро тя беше борба, занемаряване, отричане и критика, обвинения и горчивина. Неведнъж съм чувала и от Силвия, и от други хора, колко е силно да се отнасяш с тялото си като с любим човек. Изобщо не разбирах и не можех да си представя как се случва това, какво значи.

Откакто е започнала програмата, ходя гола вкъщи, гледам се в огледалото и ми е страшен кеф! За първи път не се чувствам виновна, ако не съм си направила “домашното”, защото открих, че някои от заданията на мен ми идва отвътре да ги направя по-рано. Други пък се чувствам готова да направя по-късно – истински, а не само, за да отбия номера. За мен това значи, че съм започнала да се чувам по-добре и следвам собствения си ритъм. И съм супер горда от това!

Естествено ми идва всеки ден, особено вечер преди заспиване, да прокарам върха на пръстите си по голото си тяло. Открих, че се чувствам по същия начин, както когато това бяха пръстите на мъжа, когото обичам. И разбрах какво значи да се отнасяш с тялото си като с любим човек. И дори когато имах трудни моменти, то продържи да се чувства обичано и да реагира добре, когато му говоря, благодаря и докосвам повече. Дори и тогава то ми показваше, че може да ми носи удоволствие. Гордея се с него и съм толкова благодарна, че всичко това се случва точно в този момент и точно така!”

Десислава П., участничка в провеждането през юни 2019

Днес за първи път усетих обичта, която изпитвам към тялото си. За първи път осъзнах, че мога да разговарям с него и то да ми отговаря. Благодаря, че те има, Силви. Благодаря и на всички мили жени в тази група, които също ме посъветваха и ми бяха подкрепа в труден за мен момент. Направих всичко от препоръчаното и то има ефект – силен ефект! Вярвайте, че тялото ви чува. И не само ви чува, но разговаря с вас и прави всичко възможно да ви покаже от какво има нужда и как да му го дадете!”

Мая Ст., участничка в провеждането през юни 2019

И така, накратко, тук ще случим:

Отнасяне към тялото като към храм, приятел, любим...

Задвижване на процеси на разцъфване, разкрасяване, оздравяване на тялото

Доверие в тялото, неговите усещания и послания...

Интимна, любяща връзка с тялото, дори в трудните моменти...

Усещане за връзка между тяло, душа и съзнание...

По простичък, нежен и в същото време дълбоко въздействащ начин!

Стартираме заедно на 29.02.2020 с общи инструкции за цялата програма, както и инструкции за ден 1.
Ден 1 от програмата е 1ви март.
Ще имате инструкции за всеки от 30те дни след това.

Място и време на провеждане:

Онлайн, в затворена фейсбук група, от 1 до 30 март 2020

Допълнителните ресуурси като медитации и видеа за неограничено ползване ще бъдат отключени за участниците на сайта www.djavarava.com. Информация и достъп за всичко ще получите след записване.

За водещата Силвия Матеева

Силвия е преди всичко треньор, работеш с телесни и танцови терапии, за изцеление на душата и тялото по възможно най-естествен и автентичен път. Тя е една от първите треньорки по Мандала Танц - танцът на женската енергия - в България.
Отдадена на темите връзка с интуицията, женствеността, здравето, вътрешната увереност и магнетизъм, които идват от автентичната ни природа. Най-важната част от своята работа вижда в лекуване на любовния си живот и връзката, която имаме с любовта. Работи с древни и нови енергийни практики, телесни методи за емоционално лечение, интуитивни танци, авторски медитации, лечебни практики с нефритени яйца, методи от най-добрите школи в света (като напр. Qoya, София Сундари, Тоша Силвър, Ким Анами и др.). Създател на първите 30-дневни онлайн-програми с ежедневен съпровод за изцеление на сърцето и женствеността в България. Работила с вече над 2000 жени от цялата страна за тяхната женска увереност, красота и цялостно щастие. Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

Записване за програмата става чрез заплащане на таксата за участие през Paypal или банков превод. Данните за банков превод са най-долу на тази страница. Те могат да се използват и за заплащане в клоновете на Изипей!

Таксите са за участие в пълната 1-месечна програма онлайн. 

Записването отворяме на 03.02. в 8:00ч. сутринта.

Ранна оферта до 15.02.2020 включително

150лв.

Редовна оферта след 15.02.2020

175лв.

Такса за ползване на допълнителните ресурси:
оферта само за участниците в първото провеждане през юни 2019

75лв.

ПАКЕТ - валиден само до 20.02.
"30 дни до любов към тялото ми ПЛЮС" +
видео-курс "Мандала Танц Онлайн" с подарък Пътеводител в намеренията

Самостоятелна редовна такса за Мандала Танц Онлайн: 88лв.,

за Пътеводителя в намеренията в Мандала Танц: 28лв.

Можете да видите повече за видео-курса на танца на женската енергия ТУК.

199лв.

Плащане по банков път или в Изипей офиси:

Титуляр: Мандала България ООД

IBAN: BG51BPBI81701606244461

Юробанк България АД

ВАЖНО!!!

При банков превод или плащане в Изипей, молим да изпратите снимка на платежното нареждане на assist.mandala@gmail.com заедно с имената на регистрираните участници. 

Само така можем да ви допуснем до участие.

При заплащане от банкова сметка в чужбина, молим преведете сума с 20лв по-висока от съответната, поради дължими такси за получаване на такъв превод. За да ги избегнете, използвайте Paypal опцията.

Приветствам те с добре дошла на това вълнуващо пътуване… което те води към най-интимната и любяща връзка с твоето тяло, която си познавала досега!

* В случай на отказ от участие от страна на вече регистриран и заплатил участник, заплатена такса не се възстановява или прехвърля за друго събитие. Възможно е единствено даване правото за участие на друг човек.