30 дни до щастлива Йони
1-30 юли 2021

30-дневна онлайн програма със Силвия Матеева за лечение и събуждане на женската сексуалност, самочувствие, полово здраве, наслада и оргазмена природа!

С помощта на нефритени/ йони яйца

Какво се случва в програмата:
Преобръщаме отношението си към Йони, започваме да виждаме в нея съкровище, дар, извор на женска сила и увереност.
Отваряме се за нови измерения на любов към тялото си, на наслада и удоволствия.

Добре дошли в това пътуване, където ще осъзнаем, че сексуалната ни енергия се простира навсякъде в живота – защото всъщност тя е жизнената енергия! Тя съдържа заряда на живота, на сътворението, на страстта, на творчеството и когато отново встъпим в нейната здрава форма – ние встъпваме отново в Живота.

Порталът към тази енергия е Йони – думата за вагина от енергийните и тантра традиции. Тази дума изразява именно, че в нея има повече от това, което сме свикнали да виждаме. Всъщност тъжното е, че често дори не гледаме, а я използваме като средство към дадена цел. След това просто забравяме или пък дори изпитваме смесени или негативни чувства.

Йони е едно от най-пренебрегваните, неразбрани, подтиснати, приспани, упоени места в телата ни днес. Защо?

Центърът на нашата сексуалност е също център на женска сила, на сътворение, на свобода. Свободата да знаеш какво искаш и как да стигнеш до него, свободата да живееш по свой избор и в наслада. Свободата да изживяваш изцяло женската си природа и познаваш екстаза в интимността. Когато имаме този вид свобода – ние не можем да бъдем лесно контролирани, използвани, държани в рамки, които служат на някого.   

Затова патриархалната система, с помощта на религиите, съвсем съзнателно започнала да подтиска човешката сексуалност и особено силно – женската. Ако женската сексуалност се притъпи, приспи, опорочи, ако стане източник на грях, опасност, срам, болка, принизяване – мъжката също губи от това, няма как да се зарежда истински. Обменът на енергия, на любов, на сила бива прекъснат.

Така откъснати от първичния заряд на живота, започваме да живеем полу-животи.

Дойде време обаче да си спомним и върнем всичко това. Да си спомним, че няма част от нас, която не заслужава приемане, любов и възхищение. Да си спомним, че сексуалната ни енергия е енергия на Живот. Да си спомним, че Йони има свой глас и той заслужава да бъде чут. Да си спомним, че всяка жена е родена да живее в насладата, екстаза, оргазмената си природа. Да си спомним, че нито сме родени в грях, нито в телата и копнежите им има нещо грешно.

Да си спомним, че удоволствието не е бонус към живота – то е извор на вдъхновение, здраве, сила. То е приоритет!

Това е вълнуващ трансформиращ процес, в който завинаги ще преоткрием колко много
✿ мъдрост
✿ сътворителен потенциал
✿ наслада и екстаз
се съдържат в нашата Йони. Често за това тя има нужда просто да чувства любовта ни, че сме готови да слушаме, да има пространство да изчуства неизчувстването.

Нека ви споделя нещо, което открих от собствен опит:

✿ Не можем да очакваме да изпитваме удоволствие и оргазми в сексуалния си живот, ако не сме научени да чуваме гласа на йони и се съобразяваме с него.

✿ Не можем да крием, подтискаме, засрамване сексуалната страна на живота от една страна и да сме изцяло отворени за с-ксуалното удоволствие от друга.

✿ Сексуалността не започва в с-кса, тя започва в отношението съм себе си и готовността да чувстваме пълно.
✿ Да бъдем с-ксуални и о-газмени жени не е въпрос на техники, похвати и пози – а въпрос на здрава връзка с тялото си, с йони, готовност да бъдем отворени, чувстващи, в разбирателство със собствените си емоции.
✿ Ако ние не кажем НЕ на действия/ интимен акт, които Йони не желае, тя ще каже Не на нашето здраве и удоволствие. ✿Както всяко нещо, Йони разцъфва и оздравява, когато получава внимание и любов.

С какво ще работим в този процес?

 ♥ Техники за обръщане на вътршния диалог с Йони от негативен или пренебрежителен в диалог на Любов и разбиране
♥ Техники за изчистване на натрупани блокажи, страхове, обида, срам в своята сексуалност
♥ Начини да разберем защо тялото ни блокира своето пълно удоволствие и оргазмена, екстатична природа
♥ Упражнения и работа с лечебната сила на нефритени/ йони яйца – тайното женско съкровище за полово здраве, самочувствие и наслада
♥ Леки, приятни вагинални упражнения, с които да опознаем същността на нашата Йони, какво държи тя, какво има нужда да пусне, къде е нейният потенциал за наслада и екстаз

♥ Основи на лечебния йони масаж  
♥ Техники за влюбване отново в Йони и чувствената, сексуална жена в нас
♥ Създаване на трайна нова вибрация на увереност в своята с-ксуална природа чрез редовното практикуване на простички техники
♥ Промени във вътрешното възприятие на тялото, на себе си с другия пол, на свободата, която притежаваме в интимността.

Защо ще използваме нефритени/ йони яйца за подкрепа?

Използването на нефритени или други йони яйца от кристали не е задължително за програмата – има практики, които изцяло не включват употребата на яйца, и други, които могат да се изпълняват с яйца, или без.

Тяхното приложение тук обаче е силно припоръчително и разгръща лечебната сила на процеса. Ето някои причини защо е добре да добавите практиките с йони яйце  – както в тази програма, така и изобщо в поддържане на женското здраве и удоволствие в живота си занапред:   

✿ Яйцето символизира посяване на новото, на семето, на намерението и желанието, което започваме да “раждаме”, да материализираме в живота си.

✿ Чисто физиологично подпомага поддържане на добър мускулен тонус във в-гината, добро кръвоснабдяване, събужда чувствеността, помага да усещаме различните части на йони и ги опознаваме. Подготвят също така за здраво, естествено и екстатично раждане, както и помагат за възстановяване на мускулатурата след раждане.

✿ Поради направата им от естествени кристали, йони яйцата не просто са безвредни за средата на йони – кристалната структура и характеристики помагат да се освобождават натрупани блокажи, болки, негативна енергия и те да бъдат заменени с лечебна енергия, лекота, здраве и всички други свойства на съответния кристал.

 

Ако искате да научите повече за ползите и начините да ги прилагаме в практиката си – гледайте безплатния уебинар с мен “Нефритени яйца – тайното женско съкровище”.

Нямаш свое яйце, а желаеш да си закупиш от доверено място с качествени и изцяло естествени яйца? Разгледай ТУК.

Допълнителни ресурси за подкрепа и разгръщане на процеса - на ваше разположение и след края на програмата:

 ♥ Медитация за зареждане на нефритеното/ йони яйце – в нея се отпускаме в доверие в процеса и зареждаме яйцето със семето на нашите намерения и желания – чрез своята кристална структура и присъствието си в лоното на женското сътворение (вагинален канал, йони, шийка на матката) то директно ги свърза с енергията на сътворение в нас! 

Кратка сесия за ежедневно ползване “Любов към йони” – аудио сесия, която ни помага да дадем внимание, възхищение и любов на Йони за няколко минути – така че да е лесно да й даваме тези послания редовно.

Лечелна сесия “Истината на Йони” – практика, която ни разкрива различните блокажи в сексуалността, които идват от майка ни/ жените в рода; баща ни/ мъжете в рода; обществото и колективната история. След което помага да отблокираме тези  места със застояла енергия и усетим първичната чиста с-ксуална енергия под тях.

Аудио сесия “Отново съм наслада!” – отключване на сетивата ни за нови измерения на релакс, наслада, удоволствие с помощта на 5те сетива и вливането на сексуално удоволствие във всички клетки.

Дихателна практика “Обичам те, мое тяло!” – нежна дихателна практика, която ни помага да разнесем енергия на любов от сърцето към всички органи и части на тялото, включително Йони, с-ксуалните и репродуктивни органи. Там можем да отдадем допълнително внимание на частите от тялото ни, които чувстваме, че имат най-силна нужда от любов в този момент или с които сме избрали дад работим в момента. 

Лекувайки своята с-ксуална енергия ние лекуваме жизнената си енергия.

Това означава да влезем на 100% в живота!

Защо 30-дневна онлайн програма и как се случва тя?

Процесът, в който ще ви съпровождам ежедневно в продължение на цял месец, прави възможно не просто да научим нещо ново или да имаме еднократен проблясък. Той ни помага да затвърдим тази нова вибрация, това ново отношение към себе си и Йони и го превърнем в наша естествена природа.

В същото време редовното присъствие с малки порции всеки ден прави възможно да работим с кратки, лесни и приятни техники, без нуждата да променяме графика си заради програмата. Няма определени часове, в които да трябва да правите нещо – гледате кратките видеа с насоките за деня, когато ви е удобно! Правите своите кратки приятни домашни, когато ви е удобно!

Така в тези 30 дни заедно онлайн, стъпка по стъпка, с приятни техники всеки ден, ще преобърнем връзката си с Йони от пълна с неразбиране, недоверие, разочарование, или дори болка, към връзка на любов, истинска грижа, наслада, дълбока интмност и ЖИВОТ!

30-дневният онлайн процес означава:

Какво казват участници, вече преминали през този процес?

Участвах и в трите 30-дневни програми на Силвия. Всяка една допринесе за положителна промяна в усещанията ми, на това, което се случва в мен и около мен.

Особено въздействаща се оказа “30 дни до любов към тялото ми”. Намерението, с което започнах програмата беше, че “Позволявам на тялото ми да се изчисти от стари негативни и безполезни програми и вярвания и да ги трансформира в нови, които го правят по-здраво, жизнено, леко, ефирно и да прояви своята женственост в цялата си палитра.” 

Малко след програмата така се подредиха нещата, че това да се случи по начин, който не съм си и представяла. Към момента осъзнах и започнах да променям доста негативни програми, които вече нямат такова въздействие върху мен както преди. Чувствам се по-женствена, начинът ми на обличане е по-женствен, дори излъчването на погледа ми се промени. Прави ми удоволствие да кокетнича и да флиртувам.

Изчезна желанието ми да се тъпча със сладко както преди. Избирам по-качествена и по-питателна храна. Започнах да правя физически упражнения, но този път с удоволствие. Всичко се случва с лекота и някак от само себе си.

Тази програма наистина промени много неща в живота ми и продължава да ги променя. Благодаря от сърце за тази вълшебна програма ♥”

Юлия Б, участничка в провеждането през юни 2019

Един от най-хубавите подаръци, които съм правила за себе си, е “30 дни до Любов към моето тяло”. Това за мен не е програма, а изцяло ново усещане, връзка, приемане, любов и благодарност към тялото. Нашето тяло говори и през тези 30 дни аз за първи път си позволих да чуя гласа му. В началото ми беше по-трудно и болеше, признавам. Толкова години е било подтискано, трябвало е да се вписва в рамки, крила съм го, избягвала съм да го гледам, срам ме е било от него, лишавала съм го, спазвайки режими, диети… а единственото, което му е било нужно е Любов, приемане, разбиране.

Днес е различно и смело мога да кажа, че по-добре не съм се чувствала у дома – в тялото си. Обичам се! Слушам го и му се доверявам! Отделям време да му се порадвам, да го помилвам, да му благодаря. Благодаря от сърце, Силви, за този безценен дар!” 

Яна Т., участничка в провеждането през юни 2019

Записах се, защото усещах тялото си като нещо, с което съм наказана за грешки от преден живот. Аз съм изключително критична и взискателна към себе си и съответно такъв беше и вътрешният ми диалог с тялото. От години работя, за да променя това, но отношението ми към тялото оставаше същото. Твоята програма ми помогна да започна да му се радвам, наслаждавам и често да му изказвам искрена благодарност. Има още върху какво да работя, но сега чувствам удоволствие и щастие, че имам такова прекрасно тяло!”

Галина Й., участничка в провеждането през юни 2019

За мен от трите 30-дневни програми досега тази е най-трансформираща. Връзката с тялото ми е казус, който за мен винаги е стоял. Доскоро тя беше борба, занемаряване, отричане и критика, обвинения и горчивина. Неведнъж съм чувала и от Силвия, и от други хора, колко е силно да се отнасяш с тялото си като с любим човек. Изобщо не разбирах и не можех да си представя как се случва това, какво значи.

Откакто е започнала програмата, ходя гола вкъщи, гледам се в огледалото и ми е страшен кеф! За първи път не се чувствам виновна, ако не съм си направила “домашното”, защото открих, че някои от заданията на мен ми идва отвътре да ги направя по-рано. Други пък се чувствам готова да направя по-късно – истински, а не само, за да отбия номера. За мен това значи, че съм започнала да се чувам по-добре и следвам собствения си ритъм. И съм супер горда от това!

Естествено ми идва всеки ден, особено вечер преди заспиване, да прокарам върха на пръстите си по голото си тяло. Открих, че се чувствам по същия начин, както когато това бяха пръстите на мъжа, когото обичам. И разбрах какво значи да се отнасяш с тялото си като с любим човек. И дори когато имах трудни моменти, то продържи да се чувства обичано и да реагира добре, когато му говоря, благодаря и докосвам повече. Дори и тогава то ми показваше, че може да ми носи удоволствие. Гордея се с него и съм толкова благодарна, че всичко това се случва точно в този момент и точно така!”

Десислава П., участничка в провеждането през юни 2019

Днес за първи път усетих обичта, която изпитвам към тялото си. За първи път осъзнах, че мога да разговарям с него и то да ми отговаря. Благодаря, че те има, Силви. Благодаря и на всички мили жени в тази група, които също ме посъветваха и ми бяха подкрепа в труден за мен момент. Направих всичко от препоръчаното и то има ефект – силен ефект! Вярвайте, че тялото ви чува. И не само ви чува, но разговаря с вас и прави всичко възможно да ви покаже от какво има нужда и как да му го дадете!”

Мая Ст., участничка в провеждането през юни 2019

И така, накратко, тук ще случим:

Отнасяне към Йони като към съкровище, дар, извор на женска сила...

Освобождаване на блокажи, страхове, негативни отпечатъци в с-ксуалността

Познание как да общуваме с Йони и откликваме на нейните нужди...

Събуждане на чувствеността на о-газмения потенциал на женското ни тяло...

Свобода да бъдем истински, първични, чувстващи, с-ксуални...

По простичък, нежен и в същото време дълбоко въздействащ начин!

Стартираме заедно на 30.06.2021 с общи инструкции за цялата програма, както и инструкции за ден 1.
Ден 1 от програмата е 1ви юли.
Ще имате инструкции за всеки от 30те дни след това.

Място и време на провеждане:

Онлайн, в затворена фейсбук група, от 1 до 30 юли 2021

Допълнителните ресурси и аудио-сесии за неограничено ползване ще бъдат отключени за участниците на сайта www.djavarava.com. Информация и достъп за всичко ще получите след записване.

За водещата Силвия Матеева

Силвия е преди всичко треньор, работеш с телесни и танцови терапии, за изцеление на душата и тялото по възможно най-естествен и автентичен път. Тя е една от първите треньорки по Мандала Танц - танцът на женската енергия - в България.
Отдадена на темите връзка с интуицията, женствеността, здравето, вътрешната увереност и магнетизъм, които идват от автентичната ни природа. Най-важната част от своята работа вижда в лекуване на любовния си живот и връзката, която имаме с любовта. Работи с древни и нови енергийни практики, телесни методи за емоционално лечение, интуитивни танци, авторски медитации, лечебни практики с нефритени яйца, методи от най-добрите школи в света (като напр. Лайла Мартин, Qoya, София Сундари, Тоша Силвър, Ким Анами и др.). Създател на първите 30-дневни онлайн-програми с ежедневен съпровод за изцеление на сърцето и женствеността в България. Работила с вече над 3000 жени от цялата страна за тяхната женска увереност, красота и цялостно щастие. Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

Записване за програмата става чрез заплащане на таксата за участие през Paypal или банков превод. Данните за банков превод са най-долу на тази страница. Те могат да се използват и за заплащане в клоновете на Изипей, в epay.bg или през Revolut!

Таксите са за участие в пълната 1-месечна програма онлайн. 

Подарък само при включване в първия ден от записването: 15.06. 2021

🎁🎁🎁
Сутрешният ритуал на Богинята: 10 кратки ритуала за встъпване в деня във висока вибрация и с усещане за своята женска сила, увереност, красота!

Ранна оферта "30 дни до щастлива Йони" до 22.06.2021 включително

150лв.

Специална оферта за жени, които са участвали в провеждането през 2020та година:
валидна до 22.06.2021 включително

133лв.

Редовна оферта "30 дни до щастлива Йони" от 23.06. до 30.06.2021

185лв.

ПАКЕТ "30 дни до щастлива Йони" + Поток от Любов и Наслада:
валидно до 26.06.21

“Поток от Любов и Наслада” е курс с 4 женски енергийни практики във видео и аудио вариант за хармонизиране на сърдечната и сексуалната енергия в женското тяло, енергийно поле и живот. С помощта на тези 4 практики започваме да живеем все повече през усещане за цялост в интимния си живот и отношенията – вместо да изживяваме конфликт между Любовта и свободното изживяване на сексуалността си. Също така отваряме тялото си за по-лесно и свободно изпитване на наслада и удоволствие, за даване и получаване на любов. Сесиите от този курс са с постоянен достъп – остават за вас завинаги. Виж повече за “Поток от Любов и Наслада” тук.

199лв.

вместо редовно 249лв.

Плащане по банков път, в Изипей офиси или в epay.bg:

Титуляр: Мандала България ООД

IBAN: BG51BPBI81701606244461

Юробанк България АД

ВАЖНО!!!

При банков превод, плащане в Изипей или epay.bg (или всяко друго плащане, в което използвате банковите данни), молим да изпратите снимка на платежното нареждане на assist.mandala@gmail.com заедно с имената на регистрираните участници. 

Само така можем да ви допуснем до участие.

Приветствам те с добре дошла на това вълнуващо пътуване… което те води към най-интимната и любяща връзка с първичната, чувстваща, с-ксуална Жена, която си познавала досега!

* В случай на отказ от участие от страна на вече регистриран и заплатил участник, заплатена такса не се възстановява или прехвърля за друго събитие. Възможно е единствено даване правото за участие на друг човек.