Събития

Уебинар “Към тялото ми с любов”

Програма с техники за трайна позитивна промяна във физиката чрез промяна на отношението към себе си и своето тяло.

След провеждането във Варна и София на тази единствена по рода си програма за позитивна промяна в тялото, получихме многобройни запитвания 1) кога отново ще се проведе и 2) ще я има ли в други градове…

За да дадем възможност  на жени от ЦЯЛАТА СТРАНА за истинска промяна към едно красиво тяло, което обичаме, създадохме програмата в ОНЛАЙН вариант.

Вече ми е странно като чуя жени да си говорят за това колко тренировки повече им трябвало да махнат целулита, какво не бивало да ядат и как се “борят” с разни килограми.

Но не винаги ми е било странно.

И аз като всички дълго време смятах, че иска ли една жена да промени фигурата си – ще трябва да се поизпоти за това.
Проблемът е, че това е ТРЕТИРАНЕ НА СИМПТОМА.

Не и лекуване на причината. Която винаги винаги е емоционална, и в дъното си е свързана с неприемане и липса на любов към себе си. Неспособност да се приемем, трудност да изпитваме наслада, вина при това или онова действие…
При този емоционален коктейл наистина се налага да се поддържат разни режими, за да се поддържа желано тегло.

Има ли как да живеем свободни от мисълта за стриктни диети и спортна програма, а да усещаме инстинктивно какво ни се яде и как ни доставя удоволствие да се движим…

КАТО ОТ ТОВА СТАВАМЕ ВСЕ ПО-КРАСИВИ И ЗДРАВИ, ПРИ ТОВА ТРАЙНО?

От собствения си опит знам – ДА.

Как точно?

“Към тялото ми с любов” работи на принципа:

Тъй като работата на клетките се ръководи преди всичко от нашето съзнание и емоция към самите себе си, ще работим на далеч по-дълбоко ниво, отколкото можем да го направим само с хранителни режими или спорт. Чрез техниките и медитативните упражнения ние ще:

  • чуем посланията на тялото и негови симптоми
  • научим как да програмираме клетките си ежедневно за красота, младост, красиво тяло и здраве
  • освободим тежащи ни емоционални товари, които се трупат по тялото в една или друга форма
  • открием силата на зареждането на храната по определен начин, за да ни влияе тя винаги ползотворно
  • научим кои кратки и приятни физически упражнения могат да имат силен изчистващ ефект
  • започнем да се влюбваме в себе си такива каквито сме сега…

Ще работим с всички участнички в  УЕБИНАРА “КЪМ ТЯЛОТО МИ С ЛЮБОВ” в 2 части.

Между двете части ще имате домашни, които още повече ще засилят процеса и ще можете след всяка част да получите обратна връзка по изживяното.

Можете да споделяте и да задавате своите въпроси в специалната ни фейсбук група  ” Към тялото ми с любов “.

Ще се учим да обичаме телата си, да използваме даровете, които то има за нас, ще открием истинските ключове, които карат телата ни да бъдат красиви, ще споделяме с нежност и най-важното – ще се НАСЛАЖДАВАМЕ. Ще разкрием пътищата, които предизвикват трайна позитивна промяна и ни носят радост, вместо поредния мъчителен режим, който ни изтощава и вгорчава. Телата ни заслужават да бъдат красиви и обичани от нас – това е не просто е наше изконно, женско право, но и наше основно задължение!

Програмата включва:

  • Уебинар в 2 части 
  • 2  бонус видеа 
  • Участие в специалната фейсбук група ” Към тялото ми с любов ” – В нея  ще можем да правим уточнения и да задавате въпроси, които възникват по време на процеса и разбира се – да споделяте новости и преживявания!
  • Гаранция връщане на 100% от таксата: Ако в рамките на 1 седмица след закупуването, преглеждайки видеата и програмата, не сте доволни от съдължанието, пишете ни с искане за връщане на таксата и ние ще я възстановим изцяло.

Цена: 49 лв.

 

За достъп до Уебинара:

1) Банков превод – преведете сумата от 49лв. на следните данни:

Титуляр: Мандала България ООД
IBAN: BG03PIRB71791606244461
Пиреос Банк България
Основание: Уебинар “Към тялото ми с любов”

След като направите банков превод, моля пратете снимка или сканирано платежно на assist.mandala@gmail.com заедно с имената си. След това ще получите на имейла си линкове за достъп до уебинара, бонус видеа и ще бъдете присъединени към фейсбук групата.

2) Можете бързо и удобно да платите чрез Paypal тук (чрез този бутон можете да платите и чрез карта, дори ако нямате Paypal-акаунт)
 

Какво казват жените, участвали в този семинар на живо или онлайн:

“Момичета, благодаря Ви за вчерашното незабравимо и неописуемо изживяване! Странното е, че тренингът ви имаше мигновен, неочакван и прекрасен ефект при мен! Успех и само напред!”

Лора

Водещи:

Силвия Матееваcuci 2016 62, една от първите сертифицирани треньори по Мандала Танц в България, обучавана при Наталия Вита от Москва. Треньор за женска енергия, флиртология и цялостно женско щастие, последовател на най-големите световни школи за изкуството на флирта и комуникацията с другия пол. Рейки лечител, с дългогодишна практика в Кундалини Йога. Работи както с древни и нови енергийни практики, така и със силно практически методи от най-добрите школи в света. Работила е вече с над 1000 жени за тяхната женска увереност, красота и цялостно щастие. Последвай Силвия.

 

 

 

Елена Матееваeli coach 06_a, една от първите сертифицирани треньори по Мандала Танц в България, обучавана при Наталия Вита от Москва. Сертифициран прана лечител, треньор, посветен на темата за женското изцеление, връщането в тялото и доверяването на неговите отговори. Работила със стотици жени за изчистване травмите от маточното пространство, както и връщане на хармонична връзка със себе си и своите желания. Последовател на едни от най-добрите школи в света за танца и движенията като средство за дълбоко изцеление. Ко-създател на първия в България сайт за водени медитации www.djavarava.com. Последвай Елена.

Остави коментар