Събития

МОЕТО ПРИЗВАНИЕ – Как да го открия и направя първи успешни стъпки

Практически тренинг за Варна с водещи Силвия Матеева и Ирина Вълчева-Кръстева

 

Кое заема най-голяма част от времето ни като пораснали, зрели хора? Точно така – РАБОТАТА. Не е ли тогава повече от нормално, нашата работа да отговаря на следните критерии:
• Да ни зарежда и изпълва с удоволствие
• Да използва и развива силните ни страни
• Да бъде за нас не само задължение, но и страст
• Да ни издържа и осигурява добър стандарт на живот
• Да ни носи успех и чувство на себереализация
• Да ни дава усещането, че живеем с нашата мисия, призвание…

Но колко често това е реалността? За съжаление всеки ден се срещаме с хора, „заключени” в професии и работни задачи, които са точно обратното! Да, вярваме, че точната дума е заключени – защото да прекарваш години и дори десетилетия в грешната работа еистински затвор за душата. Тогава ние се затваряме за истинската радост, която носи призванието, и също така лишаваме света от това, което сме призвани да му дадем.

Защо се получава така? Къде бъркаме? Условията ли са проблемът? Или просто не сме научени да виждаме решението?

Ние – Силвия и Ирина – вярваме, че попаднеш ли на пътя на своята мисия и проявиш ли смелост да го следваш, безброй нови възможности се отварят за теб! Цялата Вселена застава зад този, който твърдо реши да последва истинските си таланти и страсти.

Но защо толкова хора дори не знаят какво е тяхното призвание, таланти и страсти? Защо толкова хора са в грешната професия или пък само се лутат от едно нещо към друго? Ето някои от причините:

• Истинските им таланти не са се вписвали в стандартните системи за оценяване в училищата
• Истинските им таланти не са били забелязани и подпомагани от родителите
• Израстнали са с вярването, че само определени професии могат да бъдат успешни и доходни
• Не вярват, че техният талант има смисъл за някого и може да бъде превърнат в професия
• Дори да познават страстите и талантите си – не знаят как да направят стъпки към тях от сегашната си изходна позиция…

Истината, която обществото все още не ни учи – най-големият ти шанс за успех е именно в твоите таланти и вродени силни страни! Никога няма да бъдеш така успешен и в най-доходоносната професия, както би могъл с твоето истинско призвание. Никога няма да поставиш такава основа за щастие, както ако работиш с удоволствие и радост всеки ден.

Гарантираме за това със собствения си опит и опита на стотици успешни хора, който сме изучавали.

Аз, Силвия, се гордея с едно – че винаги съм следвала себе си и съм работила това, което обичам. Винаги съм намирала пътища там, където други не са ги виждали. Никога не съм се примирявала с работа, която не е моята, за повече от няколко месеца. И виждам как когато заставаш зад себе си – и животът винаги застава зад теб.

Преди 3 години бях сред първите, които основаха бранша на фейсбук маркетинга в България – по време, когато още почти никой не виждаше в това истинска професия. Днес отново следвам призива на душата си – въпреки стабилните позиции в досегашната си професия – и преминавам успешно в сферата на личностното развитие. В момент, когато отново редица хора около мен считат това за лудост.

Ирина изоставя дългогодишна кариера в продажбите, за да осъществи три свои големи мечти – да има собствен вегетариански ресторант, да помага на хората по пътя им към себе си и да пише книги. И въпреки мрачните прогнози на мнозина – всичко това днес е реалност. Издава своята книга “Докато тъпсех любовта”, а ресторантът и работата с хора днес са източникът й на доходи, успех и истинско удовлетворение!

Ще сме безкрайно щастливи да ви помогнем да откриете кое е Вашето призвание. Защото вярваме, че всеки човек заслужава да бъде щастлив с работата си. И има какво да даде на хората и света със своя вроден талант.

Този процес ще протече в 2 ключови части:

1. КОЕ Е МОЕТО ПРИЗВАНИЕ

В част 1 на 29.10.2017 ще работим с техники и упражнения, които ще внесат яснота по въпроса коя професия да следвате. Ще откриете къде са силните ви страни, кои таланти можете да превърнете в кариера с най-голям успех и каква точно професия може да се оформи от тях.

2. КАК ДА НАПРАВЯ ПЪРВИ УСПЕШНИ СТЪПКИ

Често в други тренинги процесът спира до момента, когато откриваме силните си страни и възможната сфера на работа. Но какво да правим след това? Какви действия можем да предприемем, за да материализираме идеите си? Къде да намерим помощ? Как да съчетаем новото призвание със сегашното си положение? Да захвърлим всичко и да се втурнем през глава или да вървим постепенно, съчетавайки нещата?

В част 2 на 29.10.2017 ще помогнем на всеки от вас да си отговори на тези въпроси и да си създаде план на действие, подходящ за неговата изходна ситуация.

По този начин ще имате завършен процес по откриване и материализиране на своето призвание. Ето всички детайли по провеждането:

Водещи:
Силвия Матеева                                  Ирина Вълчева-Кръстева 

cuci svatba 01        

 Следващо провеждане на тренинга:

Дата и място : 29.10.2017 г., “Къщата на София”,гр. София

Такса за участие в пълния тренинг: 70лв.

Да, искам да участвам!


За контакт:
Силвия Матеева – тел. 0898 393817 или на www.facebook.com/silvi.mateeva/
Ирина Вълчева-Кръстева – тел. 0884 022122 или на www.facebook.com/jasminespirithouse

Очакваме ви, за да направим заедно крачка към мечтаната работа, успех и удовлетворение!

Коментара

Остави коментар