Женска енергия и сексуалност

Твоята вътрешна жена

paint beauty 04

Какво ни е нужно, за да бъдем в своята женска сила, да привличаме щастие и любов, да бъдем красиви и женствени? Нужно е преди всичко за опознаем себе си – своята вътрешна жена. Да я срещнем, припознаем, приемем и обикнем. Виждайки нашата истинска индивидуална женска същност, спящите в нас сила, увереност и интуиция се пробуждат…

Автор и четец: Елена Матеева

Моля регистрирай се БЕЗПЛАТНО, за да чуеш медитацията!
Регистрирай се!Влез!

Свързване с нашата женска сила и дълбоко изчистване на маточното пространство  (от емоционални блокажи и негативни емоции, натрупани там през годините и свързани с женствеността)  може да се постигне чрез практиката “Пробуждане на източника” .

Цялостно свързване със женската си енергия, жените изживяват чрез практикуване на Мандала Танц. Редовни занятия по Мандала Танц се провеждат във Варна всеки вторник и четвъртък от 19:00ч. В други градове провеждаме практиката 1 до 2 пъти месечно.

Информация за действието на Мандала Танц и графика в различните градове.Следващи събития в страната:

8 – 10.09.2017  –  Мандала – Уикенд край морето “Влизане в женските стихии” – парк Росенец, Бургас

През Септември заповядайте на цял уикенд,  посветен на Мандала и практики за влизане в различните стихии Земя-Огън-Въздух-Вода. Ще използваме ритуални практики за влизане във всяка от стихиите, молитви и мантри, искрено споделяне в женския кръг и разбира се силата на МАНДАЛА ТАНЦ – най-силната практика за влизане в първичната женска енергия! Всичко това подкрепено от природата, която ще ни заобикаля.

Ще се намираме сред красотата на Парк Росенец близо до Бургас, директно над морския бряг, а наш домакин ще бъде прекрасния хотел “Св. Анастасия”.  Очакват ни практики, както в защитено пространство, така и на брега на морето и насред красиви поляни.

За повече информация и за записване за събитието тук.

 

Остави коментар