Женска енергия и сексуалност

Свързване с богинята в мен

beauty-pic-277

Във всяка една жена живее една богиня. Или по-точно – много богини! Защото жената е изменчива, гъвкава и пластична в своите състояния. Днес може една богиня да владее съществото ни, утре да се нуждаем от изразяването на друга.

Чрез тази медитация се свързваме с нашата богиня на деня – тази, която има нужда да бъде изразена точно в точно момент. Свързваме се с нейната енергия и нейния божествен заряд, изпълваме клетките си с нейната светлина (която всъщност е нашата собствена, пусната на свобода). Свързваме се и с енергията на Земята – така активираме за няколко минути пълния спектър на женска енергия в себе си.

Only Logged in users can see the content
Регистрирай се!Влез!

Свързването с богинята в нас често е част от ритуала на МАНДАЛА ТАНЦ- пълно пробуждане на женската енергия.  Редовни занятия по Мандала Танц се провеждат във Варна всеки вторник и петък. Присъединете се към затворената група Мандала Танц във Варна за повече актуална и интересна информация за практиката в морската столица.

В други градове провеждаме практиката 1 до 2 пъти месечно. За актуални новини и събития присъединете се към групата “Мандала Танц България”.


 

Следващи събития:

24.09.2017 – Бургас – Мандала танц за свързване с женската енергия в нас

Мандала танц е мощна техника за събуждане на женската енергия! Активира в нас извора на женствеността, здравето, вътрешната хармония и младостта.

Добре дошли да се докоснете заедно с нас до тази магия и трансформираща сила. Нека си дадем това време за себе си… да изключим мозъците, включим матката и получим всичко, което искаме в живота!

За повече информация и за записване за Мандала танц в Бургас тук.


29.09 – 01.10.2017 – София – Тридневен маратон “Пробуждане на източника” и Мандала танц

Истинска грижа и изцеление за нашия женски център! С уникалната женска практика “Пробуждане на източника” за изчистване на матката, последвана от Мандала Танц.

Какво прави “Пробуждане на източника” с нас? Изчиства пространството във и около матката – където през годините се складират обиди, болки, травми и усещането за отхвърляне, свързани с нашата женственост и сексуалност.  Помага ни да се усетим много по-леки, спокойни, да включим вътрешната си светлина. И да подготвим чудесно тялото да приема енергията от Мандала Танц!

Към програмата на събитието и за записване тук.


За контакт с нас във връзка с Мандала и други събития:

Силвия Матеева – silvimateeva@gmail.com, 0898 393817

Eлена Матеева – elena.essentials@gmail.com, 0898 381215


 

 

Коментара

Остави коментар