Женска енергия и сексуалност

Свързване с богинята в мен

Във всяка една жена живее една богиня. Или по-точно – много богини! Защото жената е изменчива, гъвкава и пластична в своите състояния. Днес може една богиня да владее съществото ни, утре да се нуждаем от изразяването на друга.

Чрез тази медитация се свързваме с нашата богиня на деня – тази, която има нужда да бъде изразена точно в точно момент. Свързваме се с нейната енергия и нейния божествен заряд, изпълваме клетките си с нейната светлина (която всъщност е нашата собствена, пусната на свобода). Свързваме се и с енергията на Земята – така активираме за няколко минути пълния спектър на женска енергия в себе си.

Only Logged in users can see the content

Свързването с богинята в нас често е част от ритуала на МАНДАЛА ТАНЦ- пълно пробуждане на женската енергия.  Редовни занятия по Мандала Танц се провеждат във Варна всеки вторник и петък. Присъединете се към затворената група Мандала Танц във Варна за повече актуална и интересна информация за практиката в морската столица.

В други градове провеждаме практиката 1 до 2 пъти месечно. За актуални новини и събития присъединете се към групата “Мандала Танц България”.


За контакт с нас във връзка с Мандала и други събития:

Силвия Матеева – silvimateeva@gmail.com, 0898 393817

Eлена Матеева – elena.essentials@gmail.com, 0898 381215

Коментара

Остави коментар