Женска енергия и сексуалност

Свързване с богинята в мен

beauty-pic-277

Във всяка една жена живее една богиня. Или по-точно – много богини! Защото жената е изменчива, гъвкава и пластична в своите състояния. Днес може една богиня да владее съществото ни, утре да се нуждаем от изразяването на друга.

Чрез тази медитация се свързваме с нашата богиня на деня – тази, която има нужда да бъде изразена точно в точно момент. Свързваме се с нейната енергия и нейния божествен заряд, изпълваме клетките си с нейната светлина (която всъщност е нашата собствена, пусната на свобода). Свързваме се и с енергията на Земята – така активираме за няколко минути пълния спектър на женска енергия в себе си.

Only Logged in users can see the content
Регистрирай се!Влез!

 

П.П. Свързването с богинята в нас често е част от ритуала на МАНДАЛА ТАНЦ – пълно пробуждане на женската енергия.


Мандала Танц + “Във вибрация на истинска съблазнителка” ще се проведат на живо във Бургас на 21.01.2017. Запазване на място за Бургас ТУК.

Мандала Танц + “Привлечи Го по женския начин” ще се проведат на живо във Пловдив на 22.01.2017. Запазване на място за Пловдив ТУК.

Мандала Танц и “Пробуждане на източника” ще се проведат на живо във Велико Търново на 14.01.2017. Запазване на място за Велико Търново ТУК.

Мандала Танц и “Пробуждане на източника” ще се проведат на живо в София в рамките на 3-дневен маратон: 20 – 22.01.2017г. Запазване на място за София ТУК.

Редовни седмични практики Мандала се провеждат във Варна всеки вторник и четвъртък от 19-21:00ч.. За повече информация: Фейсбук група “Мандала танц във Варна”Силвия Матеева или Елена Матеева.

sofia-mandala-oct16-16_b

 

Коментара

Остави коментар