Женска енергия и сексуалност

Свързване с богинята в мен

beauty-pic-277

Във всяка една жена живее една богиня. Или по-точно – много богини! Защото жената е изменчива, гъвкава и пластична в своите състояния. Днес може една богиня да владее съществото ни, утре да се нуждаем от изразяването на друга.

Чрез тази медитация се свързваме с нашата богиня на деня – тази, която има нужда да бъде изразена точно в точно момент. Свързваме се с нейната енергия и нейния божествен заряд, изпълваме клетките си с нейната светлина (която всъщност е нашата собствена, пусната на свобода). Свързваме се и с енергията на Земята – така активираме за няколко минути пълния спектър на женска енергия в себе си.

Only Logged in users can see the content
Регистрирай се!Влез!

Свързването с богинята в нас често е част от ритуала на МАНДАЛА ТАНЦ- пълно пробуждане на женската енергия.  Редовни занятия по Мандала Танц се провеждат във Варна всеки вторник и петък. Присъединете се към затворената група Мандала Танц във Варна за повече актуална и интересна информация за практиката в морската столица.

В други градове провеждаме практиката 1 до 2 пъти месечно. За актуални новини и събития присъединете се към групата “Мандала Танц България”.


Следващи събития в страната:

Image may contain: one or more people

9.12.2017 г., 14:30-18:00ч. – Бургас –  Мандала танц и практика “Магнетична жена”

Този път ще допълним Мандала Танц и ще задълбочим работата с женската ни енергия. Ще започнем с комплекс от техники за женска магнетичност, излъчване и изцеление. Ще включим кратка работа с нефритени яйца, женски дихателни упражнения, подмладяващ комплекс.

След това ще продължим с магията на Мандала Танц. Това е мощна техника за събуждане потока на женска енергия!

Към програмата на събитието и за записване тук.

 

 

Коментара

Остави коментар