Женска енергия и сексуалност

Свързване на утробата и сърцето

utroba

Загубваш ли понякога ясното усещане за твоята женственост? Усещаш ли прекъсната връзката с женската ти интуиция? Чувстваш ли, че не се обичаш достатъчно като жена? Тази медитация ще ти помогне отново да свържеш извора на твоята женственост – утробата – с твоето сърце. Когато енергията тече свободно в този канал, ти ще се почувстваш цяла. Ще усетиш как разцъфтяваш все повече с всеки изминал ден.

Автор и четец: Елена Матеева

Моля регистрирай се БЕЗПЛАТНО, за да чуеш медитацията!
Регистрирай се!Влез!

 

Цялостно свързване със женската си енергия, жените изживяват чрез практикуване на Мандала Танц. Редовни занятия по Мандала Танц се провеждат във Варна всеки вторник и четвъртък от 19:00ч. Присъединете се към затворената група Мандала Танц във Варна за повече актуална и интересна информация за практиката в морската столица.

В други градове провеждаме практиката 1 до 2 пъти месечно. За актуални новини и събития присъединете се към групата “Мандала Танц България”.


Събития през м.Септември:

8 – 10.09.2017  –  Мандала – Уикенд край морето “Влизане в женските стихии” – парк Росенец, Бургас

През Септември заповядайте на цял уикенд,  посветен на Мандала и практики за влизане в различните стихии Земя-Огън-Въздух-Вода. Ще използваме ритуални практики за влизане във всяка от стихиите, молитви и мантри, искрено споделяне в женския кръг и разбира се силата на МАНДАЛА ТАНЦ – най-силната практика за влизане в първичната женска енергия! Всичко това подкрепено от природата, която ще ни заобикаля.

Ще се намираме сред красотата на Парк Росенец близо до Бургас, директно над морския бряг, а наш домакин ще бъде прекрасния хотел “Св. Анастасия”.  Очакват ни практики, както в защитено пространство, така и на брега на морето и насред красиви поляни.

За повече информация и за записване за събитието тук.

Коментара

  • Здравейте. Искам да попитам като съм направила веднъж регистрация как да влизам в профила си. Има бутон след всяка медитация регистрирай се. Като опитам отново да вляза изписва съобщение това потребителско име е вече заето. Благодаря.

    Стилияна

    • Здравейте, при влизане в сайта горе в левия ъгъл има линк “Влез”. Най-добре влизайте още в началото там с вашите данни и слушайте спокойно всички медитации. Ще вградим в най-близко време и бутон Влез под всяка медитация. Благодарим за обратната връзка!

  • Медитациите са много добре подбрани и доставят истинско удоволствие. Прекрасни са. Благодаря.

Остави коментар