Женска енергия и сексуалност

Свързване на утробата и сърцето

utroba

Загубваш ли понякога ясното усещане за твоята женственост? Усещаш ли прекъсната връзката с женската ти интуиция? Чувстваш ли, че не се обичаш достатъчно като жена? Тази медитация ще ти помогне отново да свържеш извора на твоята женственост – утробата – с твоето сърце. Когато енергията тече свободно в този канал, ти ще се почувстваш цяла. Ще усетиш как разцъфтяваш все повече с всеки изминал ден.

Автор и четец: Елена Матеева

Моля регистрирай се БЕЗПЛАТНО, за да чуеш медитацията!
Регистрирай се!Влез!

Цялостно свързване със женската си енергия, жените изживяват чрез практикуване на Мандала Танц. Редовни занятия по Мандала Танц се провеждат във Варна всеки вторник и петък. Присъединете се към затворената група Мандала Танц във Варна за повече актуална и интересна информация за практиката в морската столица.

В други градове провеждаме практиката 1 до 2 пъти месечно. За актуални новини и събития присъединете се към групата “Мандала Танц България”.


И в месеца на Любовта, нашият ПОДАРЪК за Свети Валентин:

Безплатен уебинар: “Силата на уязвимостта в отношенията”

Кога? 13.02.2018 г., 19:00-21:00ч. 

Къде? От всяка точка на света (пред Вашите компютри)

♥ Какво означава искрена и автентична уязвимост?
♥ По какво тя се различава от състоянието на жертва (или нездравословната уязвимост), която често саботира отношенията ни, и дори може да отблъсне партньора още повече?
♥ Защо докато растем се отучваме от истинска уязвимост и приемаме изводи за любовта, които ни пречат с години да имаме красиви и силни отношения?

“Този БЕЗПЛАТЕН уебинар е за един от най-големите уроци в любовта, които трябваше да науча, и отчасти все още уча.
За едно от най-големите открития, които направих.
За една от най-вълшебните тайни, които могат да преобразят отношенията ни – както любовните, така и с останалите важни за нас хора.

Ще се радвам да се срещнем онлайн и да отворим заедно пространство за повече любов, искреност и дълбочина в отношенията.”

Силвия Матеева – водеща

Повече информация за уебинара тук.

За безплатна регистрация и включване в уебинара тук.


За контакт с нас във връзка с Мандала и други събития:

Силвия Матеева – silvimateeva@gmail.com, 0898 393817

Eлена Матеева – elena.essentials@gmail.com, 0898 381215


Коментара

  • Здравейте. Искам да попитам като съм направила веднъж регистрация как да влизам в профила си. Има бутон след всяка медитация регистрирай се. Като опитам отново да вляза изписва съобщение това потребителско име е вече заето. Благодаря.

    Стилияна

    • Здравейте, при влизане в сайта горе в левия ъгъл има линк “Влез”. Най-добре влизайте още в началото там с вашите данни и слушайте спокойно всички медитации. Ще вградим в най-близко време и бутон Влез под всяка медитация. Благодарим за обратната връзка!

  • Медитациите са много добре подбрани и доставят истинско удоволствие. Прекрасни са. Благодаря.

Остави коментар