Женска енергия и сексуалност

Свързване на утробата и сърцето

Загубваш ли понякога ясното усещане за твоята женственост? Усещаш ли прекъсната връзката с женската ти интуиция? Чувстваш ли, че не се обичаш достатъчно като жена? Тази медитация ще ти помогне отново да свържеш извора на твоята женственост – утробата – с твоето сърце. Когато енергията тече свободно в този канал, ти ще се почувстваш цяла. Ще усетиш как разцъфтяваш все повече с всеки изминал ден.

Автор и четец: Елена Матеева

Моля регистрирай се БЕЗПЛАТНО, за да чуеш медитацията!

Цялостно свързване със женската си енергия, жените изживяват чрез практикуване на Мандала Танц. Редовни занятия по Мандала Танц се провеждат във Варна всеки вторник и четвъртък в Мандала център Алуна. Присъединете се към затворената група Мандала Танц във Варна за повече актуална и интересна информация за практиката в морската столица.

В други градове провеждаме практиката 1 до 2 пъти месечно. За актуални новини и събития присъединете се към групата “Мандала Танц България”.


Практики на живо за свързване с нашето сърце:

Варна – 21.04.2018 г., 15:00-18:30ч. –  Мандала танц за отваряне на женското сърце

Място на провеждане: Мандала център Алуна, ул. “Ген. Столипин”58

В тази специална сесия Мандала Танц ще разгърнем грижата и към втория много важен женски център (наред с матката) – сърцето! Именно в тези два центъра женската енергия е най-силна и активна. Когато те са отключени, когато връзката между тях е здрава, тогава:

1) ние се чувстваме ценни, страстни, красиви и желани като жени (матка) и
2) обичаме, общуваме и се свързваме с другите пълноценно, дълбоко и истински (сърце).

Ще стартираме нашия женски кръг с една от най-красивите практики за лекуване и отваряне на сърцето, познати на света: СЪРДЕЧНАТА МЕДИТАЦИЯ НА ОШО.
Тя продължава около 45 минути и е много приятна и вдъхновяваща. За разлика от типичните й практикувания, ние ще я изпълним във формата на кръг – така както практикуваме и Мандала Танц. По този начин ще създадем истински красива Мандала на Сърцето чрез телата и движенията си…След това ще продължим с магията на Мандала Танц.

Присъединете се и го изживейте с нас!

За повече информация и начини на записване тук.


За контакт с нас във връзка с Мандала и други събития:

Силвия Матеева – silvimateeva@gmail.com, 0898 393817

Eлена Матеева – elena.essentials@gmail.com, 0898 381215


Коментара

  • Здравейте. Искам да попитам като съм направила веднъж регистрация как да влизам в профила си. Има бутон след всяка медитация регистрирай се. Като опитам отново да вляза изписва съобщение това потребителско име е вече заето. Благодаря.

    Стилияна

    • Здравейте, при влизане в сайта горе в левия ъгъл има линк “Влез”. Най-добре влизайте още в началото там с вашите данни и слушайте спокойно всички медитации. Ще вградим в най-близко време и бутон Влез под всяка медитация. Благодарим за обратната връзка!

  • Медитациите са много добре подбрани и доставят истинско удоволствие. Прекрасни са. Благодаря.

Остави коментар